Doe het zelf overkapping Vriezenveen Lariks Glad Geschaafd 750 x 355 cm DHZ plat dak met zwarte wanden

Productnummer: DE11258 Luxe tuinschuur met overkapping van Lariks Douglas glad geschaafd

€ 4.953,95 Per stuk incl. BTW
Gespreid betalen
Liever in termijnen betalen? Betaal in 12 tot 60 termijnen
Let op: Geld lenen kost geld! Meer infomatie
v.a. € 105,27 p.m. *
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Betonpoeren
Kit voor dakbedekking
Daktrim
Wegzakpreventie
Extra Achter- en zijwanden
Dakbedekking plat dak
Beglazingskit
Samenstelling Sluiten
  • € 4.953,95 Standaardproduct Doe het zelf overkapping Vriezenveen Lariks Glad Geschaafd 750 x 355 cm DHZ plat dak met zwarte wanden
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Doe het zelf overkapping Vriezenveen Lariks Glad Geschaafd 750 x 355 cm DHZ plat dak met zwarte wanden

  • Inclusief bevestigingsmateriaal en bouwtekening
  • Met fraai dakoverstek en trendy verticale planken wand
  • Trendy Lariks Douglas Glad geschaafde Overkapping met plat dak
  • Lage prijs in aanschaf, wel alle houtitems nog zelf op maat zagen (Doe het Zelf pakket)
  • Zelf op maat zagen en boren
  • Exclusief dakbedekking en fundering (los bij te bestellen)

Doe het zelf overkapping Vriezenveen Lariks Glad Geschaafd 750 x 355 cm DHZ plat dak met zwarte wanden

U wenst een moderne prefab overkapping met tuinschuur van glad geschaafd Lariks Douglas hout met fraaie dak overstek aan de voorkant en trendy achterwand van zwarte verticale wandplanken? Deze Doe het zelf Tuinhuis met overkapping Vriezenveen is 750 bij 335 mm groot. Deze DHZ overkapping Vriezenveen met plat dak is gemaakt van blank glad geschaafd, kunstmatig gedroogd en hartvrij (dus minder kans op scheurvorming) gezaagd Lariks Douglas.

Het Lariks Douglas hout van deze Tuindeco houtveranda is onbehandeld en dient zwevend gemonteerd te worden op 10 betonpoeren en betonbanden onder de wand. De overkapping is van het merk Tuindeco wat garant staat voor een prefab DHZ overkapping van A-kwaliteit. De prijs van deze prefab DHZ overkapping Vriezenveen is aantrekkelijk, wel dient u alle planken en balken nog op maat te zagen. Deze DHZ sets vergen dus iets meer klustijd en kluservaring. Uiteraard leveren we een opbouwtekening en bevestigingsmaterialen mee. Wilt u sneller werken? Kies dan voor onze voorgezaagde prefab modellen type Oslo, Bergen of Hamar.

Maten

De Vriezenveen overkapping is 750 cm breed, 325 cm diep en 265 cm hoog. Dankzij het ruime formaat van deze overkapping kunt een ruime loungeplek met eettafel voor buiten maken. Het dak steekt 50 cm over aan de voorkant en achterkant. De buitenste middenstaanders staan 99 cm uitelkaar. De verticale achterwand is hierdoor circa 5,5 meter. U krijgt 10 staanders bij deze set en schuine schoren zoals op de foto. 

De verticale wand staat iets naar binnen, zie tekening (foto 2). De staanders zijn 140x140 mm dik en glad geschaafd. Het dakbeschot bestaat uit fraaie, glad geschaafd Lariks Douglas vellingdelen van 18x145 mm dikte. De dakbalken zijn ook van glad geschaafd hout.

Dakbedekking

De doe-het-zelf-zaag overkapping Vriezenveen wordt standaard geleverd zonder dakbedekking. Als extra optie kunt u dakbedekking in de vorm van EPDM rubberen folie (meest duurzam) of Easyroofing zelfklevende dakfolie meebestellen (sterk aanbevolen). 

EPDM is duurzaam rubber folie materiaal (duurzamer dan dakleer en easyroofing) en is eenvoudig aan te brengen met de meegeleverde contactlijm. Easyroofing aluminium dakbedekking heeft enkele voordelen, het is zelfklevend dus eenvoudig en snel aan te leggen. Voor de afwerking van EPDM ofwel Easyroofing kunt u tevens complete daktrimsets meebestellen in Aluminium en Antractiet. Kijk voor het bestellen van dakbedekking en daktrimsets bij de extra opties. Let op: bestel voor elke 5m2 aan EPDM, een extra bus spuitlijm mee!

Meegeleverd

Deze overkapping wordt inclusief tekeningen, en opbouwschroeven geleverd zodat u deze gemakkelijk zelf in elkaar kunt zetten. De vuren deuren zijn zwart en worden geleverd met 2 sleutels en deurbeslag. U krijgt geel verzonken schroeven meegeleverd. Kiest u liever voor zwarte schroeven? Die vindt u bij de bijbehorende producten. Hier kunt u ook tellerkopschroeven meebestellen om te gebruiken in plaats van de houtdraadbouten die u standaard meegeleverd krijgt, mocht u dat willen.

Dakbedekking en funderingsmateriaal zijn niet inbegrepen, maar deze kunt u vinden bij de verwante producten en de extra opties van deze overkapping. 

DHZ Overkapping Vriezenveen met zwarte wanden.

Deze prefab set heeft trendy verticale wandplanken in de kleur zwart. Ook is de tuinschuur van zwarte planken en bijpassende deuren. 

Liever maatwerk? Dat kan ook

Liever een maatwerk overkapping plaatsen? Bekijk onze klustips overkapping bouwen met stappenplannen en 3d-tekeningen. Ook handig voor een terrasoverkapping op maat is onze rekentool. Maak hiermee een overdekte veranda of overkapping van Lariks Douglas palen of Eiken houten staanders met balken, wanden en vellingdelen of plaatmateriaal. Voeg tevens dakbedekking toe.

Verder kijken: overkapping ca 7 meter breed en blokhut 7x4 meter.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Geschaafd dhz plat dak vriezenveen overkapping lariks glad geschaafd zwarte wanden Doe het zelf overkapping Vriezenveen Lariks Glad Geschaafd 750 x 355 cm DHZ plat dak met zwarte wanden Luxe tuinschuur met overkapping van Lariks Douglas glad geschaafd Op voorraad
€ 4.953,95 Per stuk incl. BTW