Logo Gadero
service

Doe het zelf overkapping Vriezenveen Lariks Glad Geschaafd 750 x 355 cm DHZ plat dak met zwarte wanden

Productnummer
DE11258
Luxe tuinschuur met overkapping van Lariks Douglas glad geschaafd
dhz_plat_dak_vriezenveen_douglas_geschaafd
vriezenveen_tekening
diy_vriezenveen_spijlen_wandelement
diy_vriezenveen_glas_wand_zwart_spijlen_wandelement
diy_vriezenveen_verticale_wanden_zwart
gadero_tv_201_8
gadero_tv_201_10
gadero_tv_201_12
gadero_tv_201_9
Per stuk,vanaf

4.509,25

incl. BTW

Op voorraad
3 tot 4 weken
Details
Diepte
355 cm
Breedte
750 cm
Hoogte
265 cm
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Op werkdagen direct antwoord tussen 9:00 uur en 17:00.

Betonpoeren
4.509,25incl. BTW
3 tot 4 weken
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Inclusief bevestigingsmateriaal en bouwtekening

 • Met trendy verticale planken wand

 • Trendy Lariks Douglas Glad geschaafde Overkapping met plat dak

 • Lage prijs in aanschaf, wel alle houtitems nog zelf op maat zagen (Doe het Zelf pakket)

 • Zelf op maat zagen en boren

 • Exclusief dakbedekking en fundering (los bij te bestellen)

Specificaties

Afwerking hout
Fijnbezaagd
Materiaal
Hout
Houtsoort
Lariks douglas
Product type
Overkapping
Offerte knop
Ja
Kleur
Zwart
Breedte
750 cm
Diepte
355 cm
Hoogte
265 cm

Doe het zelf overkapping Vriezenveen Lariks Glad Geschaafd 750 x 355 cm DHZ plat dak met zwarte wanden

U wenst een moderne prefab overkapping met tuinschuur van glad geschaafd Lariks Douglas hout met trendy achterwand van zwarte verticale wandplanken? Deze Doe het zelf Tuinhuis met overkapping Vriezenveen is 750 bij 335 cm groot. Deze DHZ overkapping Vriezenveen met plat dak is gemaakt van blank glad geschaafd, kunstmatig gedroogd en hartvrij (dus minder kans op scheurvorming) gezaagd Lariks Douglas.

Het Lariks Douglas hout van deze Tuindeco houtveranda is onbehandeld en dient zwevend gemonteerd te worden op 10 betonpoeren en betonbanden onder de wand. De overkapping is van het merk Tuindeco wat garant staat voor een prefab DHZ overkapping van A-kwaliteit. De prijs van deze prefab DHZ overkapping Vriezenveen is aantrekkelijk, wel dient u alle planken en balken nog op maat te zagen. Deze DHZ sets vergen dus iets meer klustijd en kluservaring. Uiteraard leveren we een opbouwtekening en bevestigingsmaterialen mee. Wilt u sneller werken? Kies dan voor onze voorgezaagde prefab modellen type Oslo, Bergen of Hamar.

Maten

De Vriezenveen overkapping is 750 cm breed, 325 cm diep en 265 cm hoog. Dankzij het ruime formaat van deze overkapping kunt een ruime loungeplek met eettafel voor buiten maken. Het dak steekt 50 cm over aan de voorkant en achterkant. De buitenste middenstaanders staan 99 cm uitelkaar. De verticale achterwand is hierdoor circa 5,5 meter. U krijgt 10 staanders bij deze set en schuine schoren zoals op de foto.

De verticale wand van vurenhout staat iets naar binnen, zie tekening (foto 2). De staanders zijn 140x140 mm dik en glad geschaafd. Het dakbeschot bestaat uit fraaie, glad geschaafd Lariks Douglas vellingdelen van 18x145 mm dikte. De dakbalken zijn ook van glad geschaafd hout.

Dakbedekking

De doe-het-zelf-zaag overkapping Vriezenveen wordt standaard geleverd zonder dakbedekking. Als extra optie kunt u dakbedekking in de vorm van EPDM rubberen folie (meest duurzam) of Easyroofing zelfklevende dakfolie meebestellen (sterk aanbevolen).

EPDM is duurzaam rubber folie materiaal (duurzamer dan dakleer en easyroofing) en is eenvoudig aan te brengen met de meegeleverde contactlijm. Easyroofing aluminium dakbedekking heeft enkele voordelen, het is zelfklevend dus eenvoudig en snel aan te leggen. Voor de afwerking van EPDM ofwel Easyroofing kunt u tevens complete daktrimsets meebestellen in Aluminium en Antractiet. Kijk voor het bestellen van dakbedekking en daktrimsets bij de extra opties.

U heeft de keuze uit twee EPDM pakketten, een basis pakket met EPDM rubberfolie en EPDM contactlijm (spuitbus) voor 1-zijdige verlijming (enkel randen). Kies uit EPDM pakket compleet voor een uitgebreid pakket met extra lijm (contactlijm in spuitbus) voor 2-zijdige verlijming waarbij ook het EPDM over het gehele dak kunt bevestigingen. Let op! Voor beide pakketten geldt dat u geen lijm in emmer ontvangt.

Wij adviseren tevens om een dakdoorvoer mee te bestellen voor het afvoeren van hemelwater van het platte dak. Via de extra opties kunt u tevens bitumen-kit meebestellen om de dakdoorvoer vast te kitten op EPDM dakbedekking.

Let op! Tussen de bovenkant van het boeideel en dakbeschot blijft enkel 2 cm over wat het bevestigen van de stadsuitvoer verhinderd. Bevestig rondom de overkapping tegen het boeideel een extra plank om de stadsuitvoer te kunnen bevestigen.

Meegeleverd

Deze overkapping wordt inclusief tekeningen, en opbouwschroeven geleverd zodat u deze gemakkelijk zelf in elkaar kunt zetten. De vuren deuren zijn zwart en worden geleverd met 2 sleutels en deurbeslag. U krijgt geel verzonken schroeven meegeleverd. Kiest u liever voor zwarte schroeven? Die vindt u bij de bijbehorende producten. Hier kunt u ook tellerkopschroeven meebestellen om te gebruiken in plaats van de houtdraadbouten die u standaard meegeleverd krijgt, mocht u dat willen.

Dakbedekking en funderingsmateriaal zijn niet inbegrepen, maar deze kunt u vinden bij de verwante producten en de extra opties van deze overkapping.

DHZ Overkapping Vriezenveen met zwarte wanden.

Deze prefab set heeft trendy verticale wandplanken in de kleur zwart. Ook is de tuinschuur van zwarte planken en bijpassende deuren. De zwarte planken zijn gemaakt van vurenhout doordat deze houtsoort geen last heeft van harsuittreding.

Liever maatwerk? Dat kan ook

Liever een maatwerk overkapping plaatsen? Bekijk onze klustips overkapping bouwen met stappenplannen en 3d-tekeningen. Ook handig voor een terrasoverkapping op maat is onze rekentool. Maak hiermee een overdekte veranda of overkapping van Lariks Douglas palen of Eiken houten staanders met balken, wanden en vellingdelen of plaatmateriaal. Voeg tevens dakbedekking toe.

Verder kijken: overkapping ca 7 meter breed en blokhut 7x4 meter.