Logo Gadero
service

Hydroblob

Heeft u last van water in uw tuin? Bij Gadero kunt u heel gemakkelijk Online Hydroblobs kopen? Gadero is officieel dealer van het innovatieve Hydroblob systeem. U kunt alle Hydroblob drainage artikelen naast uw andere sierbestrating bestellen. Het systeem voor regenwater afvoer zonder gedoe met leidingwerk. Lees onze uitgebreide blog om alles te leren over de allerbeste oplossing voor wateroverlast in uw tuin.

De Hydroblob steenwol blokken kunnen zichzelf voor 95% volzuigen met overtollig water. Zo fungeert het blok als opslag. Het water wordt vervolgens weer langzaam, geleidelijk, afgezet aan uw ondergrond en blijft dus in uw tuin. Dit is noodzakelijk want u bent namelijk verantwoordelijk voor al het water wat op uw erf valt en blijft liggen. Het systeem hoeft niet te worden aangesloten op het riool en het voorkomt toch wateroverlast. Bij Gadero vinden wij het milieu erg belangrijk en geloven wij erin dat Sierbestrating juist een hele mooie oplossing biedt tegen wateroverlast. Wilt u weten hoe? Lees dan onze uitgebreide blog en krijg extra tips om wateroverlast te voorkomen met sierbestrating.

Wist u dat in veel Nederlandse gemeenten het verboden is om regenwater af te voeren via het riool? 

Hydroblob

Het Hydroblob systeem bestaat uit een serie infiltratieblokken die 95 % van hun capaciteit kunnen vullen met hemelwater. Het steenwol in de blokken werkt als het ware als een spons. Met dit systeem voorkomt u dat er hemelwater op uw terras of oprit blijft staan. Het systeem zuigt het water op en zet dit langzaam af aan de bodem zodat u nooit meer wateroverlast heeft. Het voordeel van dit systeem is dat het niet hoeft worden aangesloten op het riool.

In veel gemeenten is het tegenwoordig verboden om hemelwater via drainagebuizen naar het riool te begeleiden en af te voeren aangezien de riolen overbelast worden. Hydroblob is hiervoor de ideale oplossing. Liters regenwater wordt opgevangen in grote, rechthoekige bakken onder de grond. Combineer meerdere oplossingen met elkaar. Gebruik tegens een regenton en eventueel een drainagebuis onder uw gazon of borders. Kijk voor een uitgebreide uitleg naar het Hydroblob filmpje.

Gadero, het adres voor Hydroblob, sierbestrating en meer

Bekijk ook onze hemelwaterafvoer oplossingen in de vorm van lijngoten voor langs uw terras of oprit en drainageslangen voor onder uw gazon. Bestel daarbij uw oprit stenen, stapelblokken voor borders of terrastegels van betaalbaar beton en modern keramiek bij Gadero voor uw sierbestrating. Tevens kunt u bij Gadero terecht voor waterdoorlatend split en grind voor uw oprit of borders.

Meest gestelde vragen over hydroblobs

Inspiratie