Het Hydroblob systeem bestaat uit een serie infiltratieblokken die 95 % van hun capaciteit kunnen vullen met hemelwater. Het steenwol in de blokken werkt als het ware als een spons. Met dit systeem voorkomt u dat er hemelwater op uw terras of oprit blijft staan. Het systeem zuigt het water op en zet dit langzaam af aan de bodem zodat u nooit meer wateroverlast heeft. Het voordeel van dit systeem is dat het niet hoeft worden aangesloten op het riool.

In veel gemeenten is het tegenwoordig verboden om hemelwater via drainagebuizen naar het riool te begeleiden en af te voeren aangezien de riolen overbelast worden. Hydroblob is hiervoor de ideale oplossing. Liters regenwater wordt opgevangen in grote, rechthoekige bakken onder de grond. Combineer meerdere oplossingen met elkaar. Gebruik tegens een regenton en eventueel een drainagebuis onder uw gazon of borders. Kijk voor een uitgebreide uitleg naar het Hydroblob filmpje.

 

Gadero, het adres voor Hydroblob, sierbestrating en meer

Bekijk ook onze hemelwaterafvoer oplossingen in de vorm van lijngoten voor langs uw terras of oprit en drainageslangen voor onder uw gazon. Bestel daarbij uw oprit stenen, stapelblokken voor borders of terrastegels van betaalbaar beton en modern keramiek bij Gadero voor uw sierbestrating. Tevens kunt u bij Gadero terecht voor waterdoorlatend split en grind voor uw oprit of borders.

 

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode

Laatst bekeken door u