Logo Gadero
service

Tegeldragers

Wilt u uw terrastegels op hoogte brengen? Met deze verstelbare tegeldragers van kunststof is dat zeer gemakkelijk! Deze tegeldragers zijn geschikt voor het plaatsen van 50x50 en 60x60 cm tegels van beton of eventueel keramiek. Kies uit diverse hoogtes. Tegeldragers worden vaak gebruikt op dakterrassen en onder veranda's. Kies bij voorkeur voor relatief dikkere tegels. Zoekt u hoogteverstellers voor houten balken, bekijk dan ons uitgebreide assortiment aan terrasdragers.

Rubberen tegeldragers

Gaat u een vlonder leggen op uw balkon of dakterras? Gebruik dan rubberen tegeldragers. Met deze dragers beschermt u uw dak of balkon. Door de tegeldragers tussen de dwarsbalk en het dak te leggen drukken de balken niet te hard op het dakleer. Zo voorkomt u beschadiging aan het dak of balkon. Ook kan het water nog goed weglopen tussen de tegels, wat erg belangrijk is voor de levensduur van uw terras. 

Wilt u zelf een terras aanleggen, maar weet u niet waar u moet beginnen? Wij hebben een heel handig stappenplan waarin gedetailleerd wordt uitgelegd hoe u het beste een vlonder kunt aanleggen. Met de handleiding kan iedereen zijn eigen vlonder maken.

Snel uw bestelling in huis

Bestel vandaag nog uw sierbestrating en ontvang alles binnen 7 werkdagen in huis! We bezorgen in heel Nederland en België.