Logo Gadero
service

Hydroblob D45 Drainage en Buffersysteem 120x20x20cm inflitratieblok

Productnummer
GL900449
Hydroblob Drainage en Buffersysteem zonder leidingwerk
hydroblob_d45_drainage_en_buffersysteem_120x20x20cm_inflitratieblok
Per stuk

51,45

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 5 werkdagen
Details
Diepte
20 cm
Breedte
20 cm
Hoogte
20 cm
Materiaalsoort
Steenwol
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Milieuvriendelijk

  • Geen leidingwerk nodig

  • Direct klaar voor gebruik

  • Hemelwater opslag met levenslange werking

Specificaties

Gewicht
3,6 kg
Materiaalsoort
Steenwol
Materiaal
Steenwol
Product type
Hydroblobs
Kleur
Geen kleur
Breedte
20 cm
Diepte
20 cm
Hoogte
20 cm

Hydroblob D45 Drainage en Buffersysteem 120x20x20cm inflitratieblok

Wilt u graag een steentje bij dragen in de strijd tegen het water? Met deze Hydroblob D45 Drainage en Buffersysteem 120 x 20 x 20 cm van A - merk Gardenlux draagt u moeiteloos bij aan een beter milieu. Dit is dé ecologisch verantwoorde oplossing voor het bufferen en draineren van overtollig regenwater. Het systeem kan worden toegepast rondom verhardingen zoals bij woningen, bedrijven, garages, opritten, afritten en terrassen. Regenwater wordt over de volledige roosterlengte snel opgenomen en dankzij de infiltratieblokken gebufferd en geïnfiltreerd in de bodem. De plaatsing is zeer eenvoudig en aansluiting op het riool is niet nodig. Met deze handige hydroblob van Gardenlux voorkomt u wateroverlast op uw terras, tuinpad of oprit. Het regenwater wordt direct geïnfiltreerd in de bodem, door de opkomende bestrating, heeft de natuur hier baat bij.

Gadero vindt het erg belangrijk dat iedereen helpt tegen het waterprobleem. Hemelwater moet worden opgeslagen in de grond, dit is het beste voor de natuur en zo blijft uw bestrating van goede kwaliteit. Kijk in ons uitgebreide Watergoten & Drainage assortiment en ontdek andere eenvoudige manieren hoe u uw steentje bij kan dragen in de strijd tegen het water. Bent u geïnteresseerd in een hydroblob, maar wilt u nog even kijken naar andere formaten en variaties van deze handige vorm van wateropslag? Kijk dan ins ons hydroblob assortiment.

Snel geleverd bij u thuis

Bestel nu uw milieuvriendelijke bestrating bij Gadero en u ontvangt het binnen maximaal 7 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland en België gewoon bij de klant thuis.

Bent u een handige doe-het-zelver en gaat u uw hydroblob blokken zelfstandig plaatsen? Bekijk dan onderstaande video voor extra tips en voorkom eventuele fouten!

Grondsoort tips