Hydroblob D45 Drainage en Buffersysteem 120x20x20cm inflitratieblok

Productnummer: GL900449   |   Hydroblob Drainage en Buffersysteem zonder leidingwerk

€ 47,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Hydroblob D45 Drainage en Buffersysteem 120x20x20cm inflitratieblok

  • Milieuvriendelijk
  • Geen leidingwerk nodig
  • Direct klaar voor gebruik
  • Hemelwater opslag met levenslange werking

Hydroblob D45 Drainage en Buffersysteem 120x20x20cm inflitratieblok

Wilt u graag een steentje bij dragen in de strijd tegen het water? Met deze Hydroblob D45 Drainage en Buffersysteem 120 x 20 x 20 cm van A - merk Gardenlux draagt u moeiteloos bij aan een beter milieu. Dit is dé ecologisch verantwoorde oplossing voor het bufferen en draineren van overtollig regenwater. Het systeem kan worden toegepast rondom verhardingen zoals bij woningen, bedrijven, garages, opritten, afritten en terrassen. Regenwater wordt over de volledige roosterlengte snel opgenomen en dankzij de infiltratieblokken gebufferd en geïnfiltreerd in de bodem. De plaatsing is zeer eenvoudig en aansluiting op het riool is niet nodig. Met deze handige hydroblob van Gardenlux voorkomt u wateroverlast op uw terras, tuinpad of oprit. Het regenwater wordt direct geïnfiltreerd in de bodem, door de opkomende bestrating, heeft de natuur hier baat bij.

Gadero vindt het erg belangrijk dat iedereen helpt tegen het waterprobleem. Hemelwater moet worden opgeslagen in de grond, dit is het beste voor de natuur en zo blijft uw bestrating van goede kwaliteit. Kijk in ons uitgebreide Watergoten & Drainage assortiment en ontdek andere eenvoudige manieren hoe u uw steentje bij kan dragen in de strijd tegen het water. Bent u geïnteresseerd in een hydroblob, maar wilt u nog even kijken naar andere formaten en variaties van deze handige vorm van wateropslag? Kijk dan ins ons hydroblob assortiment.

Snel geleverd bij u thuis

Bestel nu uw milieuvriendelijke bestrating bij Gadero en u ontvangt het binnen maximaal 7 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland en België gewoon bij de klant thuis.

Bent u een handige doe-het-zelver en gaat u uw hydroblob blokken zelfstandig plaatsen? Bekijk dan onderstaande video voor extra tips en voorkom eventuele fouten!

Grondsoort tips


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Hydroblob D45 Drainage en Buffersysteem 120x20x20cm inflitratieblok Hydroblob D45 Drainage en Buffersysteem 120x20x20cm inflitratieblok   |   Hydroblob Drainage en Buffersysteem zonder leidingwerk Op voorraad
€ 47,95 Per stuk incl. BTW