Logo Gadero
service

Round 40 Plus (SMART) Garden Lights

Productnummer
TM2578061
Smart tuinlamp
Bluetooth connectiviteit
Tinten en kleuren
Round_40_Plus_SMART
Rounds_sfeer
Per stuk

102,95

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 5 werkdagen
Details
Breedte
400 mm
Hoogte
400 mm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Bedienen met smartphone

  • Zelf tuinverlichting aanleggen

  • Verschillende kleuren in te stellen

Specificaties

Materiaal
Hout
Kleur
Wit
Breedte
400 mm
Hoogte
400 mm
Diameter
400 mm

Round 40 Plus (SMART) Garden Lights

De Round 40 Plus lichtbol geeft een unieke sfeerverlichting in jouw tuin. Combineer meerdere bollen, eventueel met de Round 30 lichtbol, om zo een intieme setting voor de avond te creëren. Je hebt de mogelijkheid om allerlei kleuren in te stellen met deze smart buitenverlichting, maar je kan natuurlijk ook kiezen voor wit/warm wit licht. Vervolgens kan je jouw smart tuinverlichting indelen in zones en elke zone apart aansturen, met verschillende tinten en kleuren, maak je persoonlijke scenes en koppel deze ook nog eens aan een timer.

Aanleggen 12 volt Garden Lights tuinverlichting

Het installeren van Garden Lights 12 volt tuinverlichting is erg eenvoudig. Je begint met het kiezen van een transformator, vervolgens kies je een kabel of set van kabels, waarmee je de gehele tuin kan voorzien van allerlei soorten tuinverlichting. Staande lampen, spots, grondspots en smart verlichting. Maar ook sluit je eenvoudig een bewegingsmelder of timer aan op het 12 volt systeem.

De kabels zijn zeer eenvoudig in gebruik, de connectors passen maar op een manier in elkaar, je kunt deze tuinverlichting daarom eenvoudig zelf aanbrengen. Je hebt daarbij nog de keuze uit kabels met vaste aansluitingen, de connectors zitten hier al op. Je kan ook kiezen voor het Flex systeem (met Flex connectors), waarmee je volledig zelf bepaalt waar op de kabel je een lamp of accessoire aansluit.