Blokhut Jutka 678 x 678 cm met 2 luifels

Inclusief dubbel glas en Easy-roofing aluminium dakbedekking

€ 4299,00 per stuk incl. BTW

Extra opties toevoegen
Vloer
Fundering
Behandeling (levertijd 3 weken)
Wanden
Dekkende Beits
Spuiten grondlaag (levertijd 3-4 weken)
Daktrim
Ventilatie
Stormankerset
Piketpalen (voor constructieliggers)
Dakbedekking plat dak
Totaal voor dit product
  • € 4299,00Dit product
€ 4299,00 Totaal incl. BTW

Specificaties voor Houten Blokhut Jutka 678 x 678 cm met 2 luifels

  • Gratis bezorging
  • Dubbel glas
  • Inclusief dakdoorvoer
  • 45 mm dikke profielen
Merk:
Tuindeco
Productnr.:
DE112045
Afmetingen:
678 x 678 cm
Extra:
L-vormig
Behandeling:
Onbehandeld
Wanddikte:
4.5
Nokhoogte:
230
Deurhoogte:
189 inclusief kozijn
Ramen:
4 (te openen)
Dakbedekking:
Inclusief Easy-Roofing en dakdoorvoer
Materiaal:
Scandinavisch Vuren
Breedte:
678 cm
Diepte:
678 cm

Houten Blokhut Jutka 678 x 678 cm met 2 luifels

Deze L-vormige blokhut Jutka heeft een tuinhuis van 350 bij 350 cm en 2 luifels. De luifels steken 328 cm uit. Met deze combinatie van tuinberging en overkappingen kunt u zowel een loungeset plaatsen aan de ene zijde en een eettafel voor buiten aan de andere zijde. De wanddikte van deze bijzondere blokhut Jutka is 45 mm. In de bergruimte kunt u uw tuinspullen mooi centraal opbergen. Er wordt 55 m2 Easy-roofing meegeleverd. Deze L-vormige blokhut Jutka valt onder de 7x7 meter modellen.

Impregneren of in de grondverf laten spuiten

Wij kunnen uw blokhut Jutka groen, bruin en grijs impregneren voor een langere levensduur. Door ons laten impregneren wordt sterk aanbevolen door ons. De levertijd voor impregneren is 3 weken. U houdt niet van groen geïmpregneerd? Ontdek dan ons unieke grijs impregneren. Uw blokhut Jutka krijgt dan een moderne en stoere steigerhout uitstraling. Impregneren beschermt het hout tegen schimmels en andere aantastingen. Na een aantal weken, wanneer het hout goed gedroogd is adviseren we de blokhut te beitsen met Embadecor. U heeft 7 potten Embadecor nodig van 2.5 liter per pot.

Wilt u deze blokhut met overkappingen in een bepaalde kleur beitsen? Kies dan voor een 2-laags grondverf spuitlaag. Zo hoeft u uw terrasoverkapping met berging alleen nog maar af te lakken. Dit kan goed met de speciaal ontwikkelde Embalan . Dit is een dekkende, zijdeglans en waterverdunbare verf. Spuiten in een grondlaag en aflakken heeft een hogere duurzaamheid dan impregneren. U heeft 7 potten nodig van 2.5 liter per pot.

Maten

De maat van de complete blokhut met overkappingen is 678x678x229 cm. De afmeting van de blokhut is 360x360x229 cm. De deuren zijn inclusief kozijn 134x189 xm, de ramen 53x189 cm (tevens inclusief kozijn). De deuren en ramen zijn voorzien van dubbel glas en kunnen open. De plankdikte is 45 mm. De funderingsmaat is 658x658 cm.

Fundering

Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Meegeleverd

Bij blokhut met overkapping Jutka krijgt u meegeleverd:

  • 55 m2 Easy-roofing
  • Bevestigingsmateriaal
  • Bouwtekening
  • Dakdoorvoer rond
  • Dubbel glas in de ramen en deuren

Deze complete blokhut wordt gratis thuisbezorgd!

Ventilatie

Goede ventilatie van uw berging is erg belangrijk. Wij raden u aan om een ventilatierooster te plaatsen op de tegenoverliggende wanden. Bijvoorbeeld 1 op de linkerwand en 1 op de rechterwand. Plaats hierbij 1 rooster hoog en het andere rooster laag op de wand. Dit zorgt voor een goede luchtcirculatie in uw berging. Wanneer u ventilatieroosters als optie meebesteld ontvangt u 2 roosters en de daarbij behorende schroeven.

Maak uw order compleet met bestrating, zand, houten tuinmeubelen of wicker kunststof loungesets van Gadero. 


Vragen & antwoorden over dit product

Met een nokhoogte van 230 cm zal dit meestal niet nodig zijn. Het verschilt echter per gemeente. Daarom adviseren wij altijd eerst contact op te nemen met uw gemeente over het plaatsen van overkappingen en blokhutten.

De luifels zijn langer te maken echter is de materiaallijst noch de berekening hier niet op toegespitst.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht

Productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf een beoordeling
* verplicht

Dit product bestellen?
L-vormig Houten blokhut jutka Houten Blokhut Jutka 678 x 678 cm Inclusief dubbel glas en Easy-roofing aluminium dakbedekking Ruim op voorraad
€ 4299,00 per stuk incl. BTW