Blokhut Bertil 800 x 300 cm

Inclusief enkel glas   |   gratis bezorging   |   met 42 m2 dakshingles

€ 2799,00 per stuk incl. BTW

Extra opties toevoegen
Vloer
Fundering
Dakbedekking Puntdak
Dakgootset
Behandeling (levertijd 3 weken)
Ramen
Wanden
Kit voor dakbedekking
Afdekkap
Dekkende Beits
Spuiten grondlaag (levertijd 3-4 weken)
Ventilatie
Stormankerset
Extra Achter- en zijwanden
Piketpalen (voor constructieliggers)
Totaal voor dit product
  • € 2799,00Dit product
€ 2799,00 Totaal incl. BTW

Specificaties voor Blokhut Bertil 800 x 300 cm

  • Gratis bezorging
  • Inclusief hang en sluitwerk
  • Kan gespiegeld opgebouwd worden
  • Zeer ruime overkapping
Merk:
Tuindeco
Productnr.:
DE112043
Afmetingen:
790 x 300 cm
Behandeling:
Onbehandeld
Wanddikte:
4.5
Nokhoogte:
292
Deurhoogte:
185 inclusief kozijn
Ramen:
2 (te openen)
Dakbedekking:
Inclusief dakshingles
Materiaal:
Scandinavisch Vuren
Breedte:
790 cm
Diepte:
300 cm

Blokhut Bertil 800 x 300 cm

Dit is blokhut Bertil met punt dak van maarliefst nagenoeg 8 meter breed en 3 meter diep. Met deze blokhut Bertil 8x3 meter heeft u zowel een mooie bergruimte als ruime terrasoverkapping. Wij leveren blokhut Bertil standaard met enkel glas en 42 m² dakshingles in de kleur zwart, model recht. De berging van dit tuinhuisje is 3 bij 3 meter. De dubbele blokhutdeur staat schuin zodat u van alle kant goed bij uw tuinberging kunt. Bestel uw tuinhuis met overkapping met punt dak nu bij houthandel Gadero. Wij bieden service, veel extra opties en lage prijzen van blokhutten met luifels. De wanddikte van blokhut Bertil is 45 mm en de houtsoort is Noordeuropees vuren. 

Verduurzamen

Wij kunnen uw blokhut Bertil groen, bruin en grijs impregneren voor een langere levensduur. Door ons laten impregneren wordt sterk aanbevolen door ons. De levertijd voor impregneren van blokhutten van Tuindeco is 3 weken. U houdt niet van groen geïmpregneerd? Ontdek dan ons unieke grijs impregneren. Uw blokhut Bertil krijgt dan een moderne en stoere steigerhout uitstraling. Wie door ons zijn tuinhuis laat impregneren hoeft zelf niet direct te beitsen. Na circa 3 maanden wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante beits.

Wilt u uw blokhut Bertil in een kleur? Kies dan voor een grondverf laag in wit, transparant of antraciet grijs. Deze spuitlaag hoeft u nog maar 1 keer af te lakken en dan bent u voor de eerste 3 jaar klaar. Bij voorkeur de mes en groef vooraf aflakken voordat u begint met het opbouwen van blokhut Bertil. De spuitlaag met grondverf heeft een levertijd van circa 4 weken. Dakbeschot wordt niet meegespoten. Voor de duurzaamheid adviseren we de grondverf spuitlaag aan. Dit geeft na aflakken een betere bescherming dan dompelimpregnatie. 

Afmetingen

Deze 790 x 300 cm grote blokhut heeft een overkapping van 490 x 300 cm. Op het dak zitten 42 m2 rechte dakshingles. Voor de ramen van blokhut Bertil wordt enkel glas meegeleverd en deze zijn te openen. De afmetingen van de berging zijn: 280 cm breed x 300 cm diep x 292 cm nokhoogte. De funderingsmaat is 770 x 280 cm. De hoekverbindingen zijn wind en waterdicht. De wanddikte is 45 mm. De afmeting van de dubbele deur is inclusief kozijn 143 x 195 cm. De ramen zijn ieder 86 x 122 cm inclusief kozijn.

Fundering

Deze blokhut/berging Bertil is eenvoudig en snel te monteren. Zorg voor een 100% waterpas ondervloer (van funderingsbalken met afwateringsprofiel voor een langere levensduur) en monteer alles zuiver haaks. Wij adviseren om het tuinhuis voor het monteren te behandelen. Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Wat wordt er standaard meegeleverd?

De blokhutten en tuinhuizen van Tuindeco worden geleverd met bevestigingsmaterialen, dakbedekking en handleidng. Tevens ontvangt u een slot voor de deur. De scharnieren kunnen iets afwijken van de afbeelding. De roedes voor de deuren en ramen worden los meegeleverd. Bestel blokhut Bertil nu inclusief enkel glas, gratis bezorging en met 42 m2 dakshingles bij Gadero.

Extra zijwanden?

Wilt u graag een extra zijwand toevoegen aan uw blokhut Bertil? Selecteer bij extra opties voor een extra zijwand. Kies uit onbehandeld, geïmpregneerd of gespoten. De zijwanden zijn gemaakt van blokhutprofiel planken. De zijwand wordt bevestigd met een dubbele u-lijst.

Ventilatie

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede lichtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. U kunt de ventilatieroosters meebestellen als optie. Dit is een set van 2 roosters.  


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht

Productbeoordelingen
Beoordeling:
Bericht:
Het grote voordeel vinden wij dat de dubbele deuren schuin richting terras en tuin gericht zijn. Heel toegankelijk dus. Wel rondom dakgoten toevoegen !
Naam:

Beoordeling is verzonden

Schrijf een beoordeling
* verplicht

Dit product bestellen?
Houten blokhut bertil Houten Blokhut Bertil 800 x 300 cm Inclusief enkel glas   |   gratis bezorging   |   met 42 m2 dakshingles Ruim op voorraad
€ 2799,00 per stuk incl. BTW