Logo Gadero
service

Blokhut Bertil 790 x 300 cm Tuinschuur met overkapping Wanddikte 44 mm

Productnummer
DE112043
Inclusief dubbel glas
BlokhutBertilonbehandelvoorkant
BlokhutBertilonbehandelzijaanzicht
BlokhutBertilonbehandelachterkant
BlokhutBertilonbehandelbovenaanzicht
blokhut_bertil_1
blokhut_bertil_grijs_gebeitst_1
blokhut_puntdak_1
BlokhutBertilonbehandelvoorkantsfeer
blokhutBertil2
BlokhutBertil1
BlokhutBertilonbehandelplattegrond
bertil_40_0
Per stuk,vanaf

3.308,95

incl. BTW

39 stuks op voorraad
1 tot 5 werkdagen
Details
Diepte
300 cm
Breedte
790 cm
Hoogte
292 cm
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux
Funderingsbalken met afwatering
3.308,95incl. BTW
1 tot 5 werkdagen
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Zeer ruime overkapping

 • Duurzaam dubbelglas

 • Kan gespiegeld opgebouwd worden

 • Uit te breiden met diverse opties

 • Onbehandeld hout (behandelen sterk aanbevolen)

Specificaties

Gewicht
1470 kg
Wanddikte
44 mm
Materiaal
Hout
Houtsoort
Scandinavisch vuren
Product type
Tuinhuis
Offerte knop
Ja
Kleur
Blank
Breedte
790 cm
Diepte
300 cm
Hoogte
292 cm

Blokhut Bertil 790 x 300 cm Tuinschuur met overkapping Wanddikte 44 mm

Dit is blokhut Bertil met punt dak van nagenoeg 8 meter breed en 3 meter diep. Met deze blokhut Bertil ca. 8x3 meter heeft u zowel een houten schuur als ruime terrasoverkapping. Wij leveren blokhut Bertil standaard met dubbel glas. De hoek berging van dit tuinhuisje is 2.8 bij 2.8 meter groot.

De dubbele blokhut deur staat schuin zodat u van alle kant goed bij uw tuinberging kunt. Bestel uw tuinhuis met overkapping met punt dak nu bij houthandel Gadero. Wij bieden service, veel extra opties en lage prijzen van blokhutten met luifels. De wanddikte van blokhut Bertil is maar liefst 44 mm, dus duurzaam en zeer stabiel. Deze blokhut met overkapping is gemaakt van Noord-Europees vuren, dus kleine noesten en minimale werking.

 • Hout geschaafd: Ja

 • Afmetingen: 300+490x300 cm

 • Funderingsmaat: 770 x 280 cm

 • Blokhutmaat: 300 x 300 cm

 • Binnenmaat: 271 x 271 cm

 • Overkappingmaat: 490 x 300 cm

 • Nokhoogte: 292 cm

 • Overkapping: 490 cm

 • Staanders: 2

 • Ramen: 2 (86x122)

 • Deuren: 1 (143x192)

 • Beglazing: Dubbel glas

 • Daksoort: Schilddak

 • Dakbedekking: Geen

 • Dakoppervlak: 35,5 m²

 • Inhoud: 21,1 m³

 • Oppervlakte: 21,5 m²

 • Gespiegeld op te bouwen? Ja

 • Inclusief: Hang- en sluitwerk en montagehandleiding

Starterset (extra optie)

Voor Blokhut Bertil kunt u als extra optie een starterset meebestellen. Deze starterset is speciaal ontwikkeld en bevat enkele essentiele onderdelen voor Blokhut Bertil. Deze starterset bevat een ventilatierooster, stormankerset en tuinhuisset met asfaltnagels en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken en dakleer. Wij raden aan om deze starterset mee te bestellen, u vindt deze bij de extra opties.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen.

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. Een stormankerset zorgt voor extra stevigheid van uw blokhut bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatieroosters als de stormankerset worden standaard meegeleverd bij de Starterset die u via de extra opties kunt meebestellen.

Verduurzamen: impregneren, transparant beitsen of verven in een kleur

U heeft voor de behandeling van dit moderne tuinhuis 3 opties:

1. Door ons uw blokhut Bertil te laten impregneren (aanbevolen) dient u rekening te houden met extra levertijd. Afhankelijk van de tijd van het jaar kan de levertijd uitlopen. Controleer hier de actuele levertijd voor het impregneren.

Wie niet van groen geïmpregneerd hout houdt kan nu ook kiezen voor zilvergrijs impregneren. U heeft dan uw blokhut in stoere steigerhout look and feel! Wie door ons zijn tuinhuis laat impregneren hoeft zelf niet direct te beitsen. Na circa 3 maanden (zodra volledige werking uit uw blokhut is) wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante Embadecor beits.

2. Wilt u liever uw blokhut in een mooie kleur wit of grijs? Dan kunt u dit tuinhuisje gewoon onbehandeld bestellen, het voordeel daarvoor is ook de snelle levertijd. Kies wel altijd voor een grondverf laag (isoleergrond) in wit, transparant of antraciet grijs. Verf uw blokhut daarna nog 2 keer in 1 of meerdere kleuren. Maak bijvoorbeeld de kozijnen wit en de wanden grijs.

Tijdens de opbouw adviseren we dat u minimaal de grondverflaag al op het hout heeft aangebracht. Ook de eerste laag kleur is verstandig om voor of tijdens de opbouw zeker in de mes en groef van de blokhutprofielen waar u later niet meer bij kunt aan te brengen. Anders heeft u kans na werking van het hout dat u nog kieren in de hout- of grondverf kleur ziet. Let uw (geverfde) blokhutprofielen nooit in de volle zon of warme garages, zo heeft u kans op kromtrekken. Zorg voor enkele bokken waar u uw profielen op kan laten drogen.

3. Wilt u uw blokhut behandelen in een transparante kleur om zo de nerfstructuur zichtbaar te houden? Wij adviseren deze blokhut dan onbehandeld te bestellen (deze is dan ook direct te leveren) en te behandelen met Embadecor Transparante Beits (tweelaags). U heeft 8 potten Embadecor Transparantie Beits nodig van 2,5 liter per pot.

Afmetingen

Deze 790 x 300 cm grote blokhut heeft een overkapping van 490 x 300 cm. Voor de ramen van blokhut Bertil wordt dubbel glas meegeleverd en deze zijn te openen. De afmetingen van de berging zijn: 280 cm breed x 300 cm diep x 292 cm nokhoogte. De funderingsmaat is 770 x 280 cm. De hoekverbindingen zijn wind en waterdicht. De wanddikte is 44 mm. De afmeting van de dubbele deur is inclusief kozijn 143 x 195 cm. De ramen zijn ieder 86 x 122 cm inclusief kozijn.

Fundering

Deze blokhut/berging Bertil is eenvoudig en snel te monteren. Zorg voor een 100% waterpas ondervloer (van funderingsbalken met afwateringsprofiel voor een langere levensduur) en monteer alles zuiver haaks. Wij adviseren om het tuinhuis voor het monteren te behandelen. Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Wat wordt er standaard meegeleverd?

De blokhutten en tuinhuizen van Tuindeco worden geleverd met handleidng. De roedes voor de deuren en ramen worden los meegeleverd. Bestel blokhut Bertil nu inclusief dubbel glas bij Gadero. Deze blokhut Bertil met wanden van 44mm wordt standaard geleverd met een afsluitbaar cilinderslot, 2 sleutels en deurhengen om de deuren stevig te monteren. Zo is uw blokhut veilig afgesloten.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen.

Dakbedekking

Voor uw Blokhut Bertil dient u zelf dakbedekking uit te kiezen en bij te bestellen. Via de extra opties kunt u bijvoorbeeld kiezen voor Dakshingels in diverse varianten en kleuren, waaronder Dakshingles Recht Zwart of Beverstaart Rood.

Montage service

Ziet u er tegenop om de montage zelf uit te voeren? Laat het dan uitvoeren door onze professionele montage service! De montagekosten vindt u terug in de extra opties en kunt u eenvoudig aanvinken en afrekenen. Aan de montage van extra opties, zoals een houten vloer, zit een meerprijs verbonden. Deze meerprijs vindt u terug bij de extra opties, maar vergeet niet om ook de opties zoals bijvoorbeeld de dakgootset zelf mee te bestellen wanneer u deze wenst.

LET OP: u dient zelf te zorgen voor een verharde en waterpas ondergrond. De prijzen voor het monteren van overige opties, dient u op te vragen door een aanmeldingsformulier in te vullen.
De volgend opties zitten niet standaard bij de prijs inbegrepen:

 • Piketpaal Fundering en betonnen funderingsprofiel

 • Dakpanprofielplaten (wel easy/aquapan)

Wij nemen na het plaatsen van de bestelling contact met u op over de planning. Qua planning kunt u rekening houden met 8 tot 12 weken, uiteraard ook afhankelijk van de levertijd van de artikelen.