Blokhut Bertil 300 + 490 x 300 cm Tuinschuur met overkapping

Productnummer: DE112043 Inclusief dubbel glas   |   met 42 m2 dakshingles 1

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 4-10 weken.

€ 2.998,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Funderingsbalken met afwatering
Funderingsbalken met afwatering
Dakbedekking Puntdak
Dakbedekking Puntdak
Dakgootset
Dakgootset
Laten Impregneren (levertijd 16 weken)
Laten Impregneren (levertijd 16 weken)
Dakraam
Dakraam
Wanden
Wanden
Kit voor dakbedekking
Kit voor dakbedekking
Afdekkap
Afdekkap
Grondverf laag (levertijd 7-8 weken)
Grondverf laag (levertijd 7-8 weken)
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Extra Achter- en zijwanden
Extra Achter- en zijwanden
Piketpalen + constructieliggers (fundering) (exclusief ijzerwaren)
Piketpalen + constructieliggers (fundering) (exclusief ijzerwaren)
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Impregneermiddel (zelf aanbrengen)
Impregneermiddel (zelf aanbrengen)
Beglazingskit
Beglazingskit
Samenstelling Sluiten
  • € 2.998,95 Standaardproduct Blokhut Bertil 300 + 490 x 300 cm Tuinschuur met overkapping
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Blokhut Bertil 300 + 490 x 300 cm Tuinschuur met overkapping

  • Zeer ruime overkapping
  • Inclusief hang en sluitwerk
  • Kan gespiegeld opgebouwd worden
  • Uit te breiden met diverse opties
  • Onbehandeld hout (behandelen sterk aanbevolen)

Blokhut Bertil 300 + 490 x 300 cm Tuinschuur met overkapping

Dit is blokhut Bertil met punt dak van maarliefst nagenoeg 8 meter breed en 3 meter diep. Met deze blokhut Bertil 8x3 meter heeft u zowel een houten schuur als ruime terrasoverkapping. Wij leveren blokhut Bertil standaard met dubbel glas en 42 m² dakshingles in de kleur zwart, model recht. De hoekberging van dit tuinhuisje is 2.8 bij 2.8 meter groot.

De dubbele blokhutdeur staat schuin zodat u van alle kant goed bij uw tuinberging kunt. Bestel uw tuinhuis met overkapping met punt dak nu bij houthandel Gadero. Wij bieden service, veel extra opties en lage prijzen van blokhutten met luifels. De wanddikte van blokhut Bertil is 44 mm en de houtsoort is Noordeuropees vuren. 

Hout geschaafd Ja
Afmetingen 300+490x300 cm
Funderingsmaat 770x280 cm
Nokhoogte 292 cm
Overkapping 490 cm
Staanders 2
Ramen 2 (86x122)
Deuren 1 (143x192)
Beglazing Dubbel glas
Daksoort Schilddak
Dakbedekking Dakshingles
Dakoppervlak 35,5 m²
Inhoud 21,1 m³
Oppervlakte (m²) 21,5 m²
Gespiegeld op te bouwen? Ja
Inclusief Hang- en sluitwerk en montagehandleiding


Starterset (extra optie)

Voor Blokhut Bertil kunt u als extra optie een starterset meebestellen. Deze starterset is speciaal ontwikkeld en bevat enkele essentiele onderdelen voor Blokhut Bertil. Deze starterset bevat een ventilatierooster, stormankerset en tuinhuisset met asfaltnagels en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken en dakleer. Wij raden aan om deze starterset mee te bestellen, u vindt deze bij de extra opties.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen. 

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. Een stormankerset zorgt voor extra stevigeheid van uw blokhut bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden standaard meegeleverd bij de Starterset die u via de extra opties kunt meebestellen.

Verduurzamen: impregneren, transparant beitsen of verven in een kleur

U heeft voor de behandeling van dit moderne tuinhuis 4 opties:

1. Door ons uw blokhut Bertil laten impregneren (aanbevolen) kost ca. 4 - 6 weken levertijd extra. Wie niet van groen geïmpregneerd hout houdt kan nu ook kiezen voor zilvergrijs impregneren. U heeft dan uw blokhut in stoere steigerhout look and feel! Wie door ons zijn tuinhuis laat impregneren hoeft zelf niet direct te beitsen. Na circa 3 maanden (zodra volledige werking uit uw blokhut is) wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante Embadecor beits.

2. Wilt u liever uw blokhut in een mooie kleur wit of grijs? Dan kunt u dit tuinhuisje gewoon onbehandeld bestellen, het voordeel daarvoor is ook de snelle levertijd. Kies wel altijd voor een grondverf laag (isoleergrond) in wit, transparant of antraciet grijs. Verf uw blokhut daarna nog 2 keer in 1 of meerdere kleuren. Maak bijvoorbeeld de kozijnen wit en de wanden grijs.

Tijdens de opbouw adviseren we dat u minimaal de grondverflaag al op het hout heeft aangebracht. Ook de eerste laag kleur is verstandig om voor of tijdens de opbouw zeker in de mes en groef van de blokhutprofielen waar u later niet meer bij kunt aan te brengen. Anders heeft u kans na werking van het hout dat u nog kieren in de hout- of grondverf kleur ziet. Let uw (geverfde) blokhutprofielen nooit in de volle zon of warme garages, zo heeft u kans op kromtrekken. Zorg voor enkele bokken waar u uw profielen op kan laten drogen.

3. Wilt u uw blokhut behandelen in een transparante kleur om zo de nerfstructuur zichtbaar te houden? Wij adviseren deze blokhut dan onbehandeld te bestellen (deze is dan ook direct te leveren) en te behandelen met Embadecor Transparante Beits (tweelaags). U heeft 8 potten Embadecor Transparantie Beits nodig van 2,5 liter per pot.

4. Het laten spuiten van een grondlaag kost ca. 5-7 weken extra levertijd. Let op, dakbeschot wordt niet meegespoten. Voor de duurzaamheid adviseren we de grondverf spuitlaag aan. Dit geeft na aflakken een betere bescherming dan dompelimpregnatie. U heeft met een machinale spuitlaag uw blokhut alleen nog maar 2 keer te verven in een Embalan kleur. De levertijd van deze optie is wel relatief lang en de kosten relatief hoog.

Afmetingen

Deze 790 x 300 cm grote blokhut heeft een overkapping van 490 x 300 cm. Op het dak zitten 42 m2 rechte dakshingles. Voor de ramen van blokhut Bertil wordt dubbel glas meegeleverd en deze zijn te openen. De afmetingen van de berging zijn: 280 cm breed x 300 cm diep x 292 cm nokhoogte. De funderingsmaat is 770 x 280 cm. De hoekverbindingen zijn wind en waterdicht. De wanddikte is 45 mm. De afmeting van de dubbele deur is inclusief kozijn 143 x 195 cm. De ramen zijn ieder 86 x 122 cm inclusief kozijn.

Fundering

Deze blokhut/berging Bertil is eenvoudig en snel te monteren. Zorg voor een 100% waterpas ondervloer (van funderingsbalken met afwateringsprofiel voor een langere levensduur) en monteer alles zuiver haaks. Wij adviseren om het tuinhuis voor het monteren te behandelen. Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Wat wordt er standaard meegeleverd?

De blokhutten en tuinhuizen van Tuindeco worden geleverd met dakbedekking en handleidng. De roedes voor de deuren en ramen worden los meegeleverd. Bestel blokhut Bertil nu inclusief dubbel glas en met 42 m2 dakshingles bij Gadero. Deze blokhut Bertil met wanden van 45mm wordt standaard geleverd met een afsluitbaar cilinderslot, 2 sleutels en deurhengen om de deuren stevig te monteren. Zo is uw blokhut veilig afgesloten.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen. 

Extra zijwanden?

Wilt u graag een extra zijwand toevoegen aan uw blokhut Bertil? Selecteer bij extra opties voor een extra zijwand. Kies uit onbehandeld, geïmpregneerd of gespoten. De zijwanden zijn gemaakt van blokhutprofiel planken. De zijwand wordt bevestigd met een dubbele u-lijst.

Dakbedekking

Blokhut Bertil wordt standaard geleverd met 42 m2 dakleer. Via de extra opties kunt u nog tal van andere dakbekking bijbestellen (meerprijs). U vindt bij de extra opties o.a. de mogelijk voor het meebestellen van Dakshingels in diverse varianten en kleuren waaronder Dakshingles Recht Zwart of Beverstaart Rood. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen
Het grote voordeel vinden wij dat de dubbele deuren schuin richting terras en tuin gericht zijn. Heel toegankelijk dus. Wel rondom dakgoten toevoegen !

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Blokhut Bertil Houten Blokhut Bertil 300 + 490 x 300 cm Inclusief dubbel glas   |   met 42 m2 dakshingles Ruim op voorraad
€ 2.998,95 per stuk incl. btw