Blokhut Middelmodern met zijluifel 300 + 200 x 200 x 228 cm

Actie, nu met gratis bezorging!   |   Met enkel glas en 19.5m2 dakleer geleverd

€ 1198,95 per stuk incl. BTW

Extra opties toevoegen
Vloer
Fundering
Dakgootset
Behandeling (levertijd 3 weken)
Wanden
Kit voor dakbedekking
Dekkende Beits
Spuiten grondlaag (levertijd 3-4 weken)
Daktrim
Ventilatie
Stormankerset
Dakdoorvoer
Extra Achter- en zijwanden
Piketpalen (voor constructieliggers)
Dakbedekking plat dak
Totaal voor dit product
  • € 1198,95Dit product
€ 1198,95 Totaal incl. BTW

Specificaties voor Blokhut Middelmodern met zijluifel 300 + 200 x 200 x 228 cm

  • Nu speciale aanbieding op=op nog enkele
  • Nu met 19,5m2 dakleer en enkel glas
  • Gratis bezorging bij u thuis
  • Kan ook gespiegeld geplaatst worden
Merk:
Tuindeco
Productnr.:
DE11023
Afmetingen:
300 + 200 x 200 x 228 cm
Extra:
Aanbieding
Behandeling:
Onbehandeld
Wanddikte:
2.8 cm
Nokhoogte:
228 cm
Deurhoogte:
195 cm
Dakbedekking:
Inclusief 19,5 m² dakleer
Materiaal:
Onbehandeld Vuren
Breedte:
300 + 200 cm
Diepte:
200 cm

Blokhut Middelmodern met zijluifel 300 + 200 x 200 x 228 cm

Dit Tuindeco tuinhuisje met luifel type Middelmodern is ideaal voor het opbergen van uw tuingereedschap en tuinmeubelen. Het vuren hout van dit tuinhuisjes met overkapping is glad geschaafd. Dit 300 cm x 200 cm grote tuinhuis heeft een dubbele deur en is voorzien van beslag. Dit tuinhuisje wordt geleverd inclusief enkel glas, bevestigingsmaterialen en dakbedekking (dakleer). Eventuele opties zijn een houten vloer, funderingsbalken, stormankerset, dakgootset en ventilatieroosters.

Maten

Deze moderne blokhut Middelmodern heeft een afmeting van 200 cm breed x 300 cm diep en heeft een nokhoogte van 228 cm. De plankdikte is 28 mm. Daarnaast komt naast dit tuinhuis een zijluifel van 200 cm. De deurhoogte inclusief kozijn is 195 cm en 143 cm breed. De oversteek van het dak rondom bedraagt 20 cm. Dit tuinhuisje Middelmodern wordt geleverd inclusief 19,5 m² dakleer. De funderingsmaten zijn 290 x 190 cm. Zijluifel van blokhut Middelmodern kan overigens gespiegeld geplaatst worden.

Fundering

Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Impregneren of grondverf laag?

Door ons uw blokhut Middelmodern laten impregneren (aanbevolen) kost 3 weken levertijd extra. Wie niet van groen geïmpregneerd hout houdt kan nu ook kiezen voor grijs impregneren. U heeft dan uw blokhut in stoere steigerhout look and feel!Impregneren beschermt uw blokhut tegen schimmels en andere aantastingen. Na circa 3 maanden wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante beits.

Wilt u uw blokhut Middelmodern in een kleur? Kies dan voor een grondverf laag in wit, transparant of antraciet grijs. Deze spuitlaag hoeft u nog maar 1 keer af te lakken en dan bent u voor de eerste 3 jaar klaar. Bij voorkeur de mes en groef vooraf aflakken voordat u begint met het opbouwen van blokhut Middelmodern. De spuitlaag met grondverf heeft een levertijd van circa 4 weken. Dakbeschot wordt niet meegespoten. Voor de duurzaamheid adviseren we de grondverf spuitlaag aan. Dit geeft na aflakken een betere bescherming dan dompelimpregnatie. 

Ventilatie

Goede ventilatie van uw berging is erg belangrijk. Wij raden u aan om een ventilatierooster te plaatsen op de tegenoverliggende wanden. Bijvoorbeeld 1 op de linkerwand en 1 op de rechterwand. Plaats hierbij 1 rooster hoog en het andere rooster laag op de wand. Dit zorgt voor een goede luchtcirculatie in uw berging. Wanneer u ventilatieroosters als optie meebesteld ontvangt u 2 roosters en de daarbij behorende schroeven.

Extra zij- en/of achterwanden?

Wilt u graag extra zij- en/of achterwanden toevoegen aan uw blokhut? Selecteer bij extra opties een zij- en of achterwand. De zij- en achterwanden zijn gemaakt van blokhutprofiel planken. De achterwand wordt met een dubbele u-lijst bevestigd. De zijwand wordt middels dubbele u-lijst gemonteerd.

Inclusief

Dit tuinhuisje wordt geleverd inclusief enkel glas, bevestigingsmaterialen, bouwtekening en dakbedekking (dakleer, 19.5 m2). Eventuele opties zijn een houten vloer, funderingsbalken, stormankerset, dakgootset en ventilatieroosters.

Gratis bezorging

Actie, nu met gratis bezorging. De levertijd van tuinhuis / deze berging is circa 4-5 werkdagen, door voorraad snel door ons te leveren. Standaard wordt deze overkapping met luifel onbehandeld geleverd. Impregneren is optie. Dit duurt 3 weken. De luifel is ideaal voor het plaatsen van fietsen en dergelijke. Ook kunt u de luifel als terras gebruiken. 


 


Vragen & antwoorden over dit product

Alleen grondverf wit spuiten is mogelijk.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht

Productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf een beoordeling
* verplicht

Dit product bestellen?
Aanbieding Houten blokhut middelmodern 500 x 200 cm Blokhut Middelmodern 300 + 200 x 200 x 228 cm Actie, nu met gratis bezorging!   |   Met enkel glas en 19.5m2 dakleer geleverd Ruim op voorraad
€ 1198,95 per stuk incl. BTW