Blokhut Juha Geïmpregneerd 400 x 300 x 233 cm

Productnummer: DE11198 Inclusief glas en dakleer AL GRATIS voor u geïmpregneerd en direct leverbaar

Op voorraad (4 stuks) Vaste bezorgdag per postcode

€ 1426,95 per stuk

of betaal in 12 termijnen van € 127,57 p.m. Meer info

Extra opties toevoegen
Vloer
Fundering
Dakbedekking Puntdak
Dakgootset
Wanden
Kit voor dakbedekking
Dekkende Beits (zelf aanbrengen)
Ventilatie
Stormankerset
Piketpalen (voor constructieliggers)
Totaal voor dit product
  • € 1426,95Dit product
€ 1426,95Totaal incl. BTW

Voor- en nadelen van Blokhut Juha Geïmpregneerd 400 x 300 x 233 cm

  • Geen extra kosten voor impregneren
  • Inclusief bevestigingsmateriaal en bouwtekening
  • De ramen zijn te openen

Blokhut Juha Geïmpregneerd 400 x 300 x 233 cm

Normaal moet u op het laten impregneren van een blokhut 3 weken wachten, echter deze blokhut 4x3 meter is al onder hoge keteldruk geïmpregneerd en dus direct leverbaar. U kunt direct beginnen met bouwen en bovenal zal dit geïmpregneerde tuinhuis lang mee gaan vanwege de behandeling (levensduur prima haalbaar 10-15 jaar). We geven dan ook 5 jaar garantie op houtrot als u het huisje op funderingsbalken plaatst natuurlijk. 

TIJDELIJKE ACTIE

Profiteer nu van deze tijdelijke actie; bij een blokhut Charlotta krijgt u gratis dakgoten in de kleur wit of bruin. Selecteer de extra optie en geef bij uw bestelling aan naar welke kleur uw voorkeur uit gaat. Levering van de gratis dakgoten is zolang de voorraad strekt, het is mogelijk dat er een andere kleur als gewenst geleverd wordt.

Afmetingen

Deze vurenhouten blokhut van het merk Tuindeco staat garant voor kwaliteit en jarenlang plezier. Door de breedte van 400 centimeter, de diepte van 300 centimeter en de hoogte van 233 centimeter is deze blokhut ideaal te gebruiken als opberging voor bijvoorbeeld tuinmeubelen, grasmaaier of tuingereedschap. De wanddikte van deze blokhut is 28 millimeter. De dubbele deur is inclusief kozijn 155 x 190 cm. De ramen zijn ieder 55 x 63 cm en zijn te openen. De roedes voor de deuren en ramen worden los meegeleverd. De funderingsmaat is 380 x 280 cm.

Verduurzamen

Wij leveren Tuinkamer Juha standaard groen geimpregneerd aan. Het voordeel is dat u de levensduur van uw blokhut met jaren verlengd. Impregneren beschermt het hout tegen schimmels en andere aantastingen. Na een aantal weken, wanneer het hout goed gedroogd is adviseren we de blokhut te beitsen met Embadecor. U heeft 4 potten Embadecor nodig van 2.5 liter per pot.

Inclusief

Standaard wordt meegeleverd:

  • Bevestigingsmateriaal
  • Hang- en sluitwerk
  • 20 m2 dakleer
  • Bouwtekening
  • Groen geimpregneerd

Deze blokhut Juha Geïmpregneerd van 4 bij 3 meter wordt geleverd als bouwpakket inclusief glaswerk en 20 m2 dakleer. Dit behandelde tuinhuis leveren wij ten slotte voor een aantrekkelijke prijs binnen 7-10 werkdagen bij u thuis. Een goede keuze.

Standaard bij blokhut Juha

Deze blokhut Juha met wanden van 28mm wordt standaard geleverd met een afsluitbaar cilinderslot, 2 sleutels en deurhengen om de deuren stevig te monteren. Zo is uw blokhut veilig afgesloten.

Fundering

Deze blokhut/berging Juha is eenvoudig en snel te monteren. Zorg voor een 100% waterpas ondervloer (van funderingsbalken met afwateringsprofiel voor een langere levensduur) en monteer alles zuiver haaks. Wij adviseren om het tuinhuis voor het monteren te behandelen. Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.  

Ventilatie

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatieroosten boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede lichtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. U kunt de ventilatieroosters meebestellen als optie. Dit is een set van 2 roosters.  


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Populair blokhut juha geimpregneerdBlokhut Juha Geïmpregneerd 300 x 400 x 240 cm Inclusief Glaswerk en Dakleer Inclusief glas en dakleer AL GRATIS voor u geïmpregneerd en direct leverbaar
€ 1426,95 per stuk incl. btw