Tuinplank Geïmpregneerd en Zwart Gespoten 2 x 20 cm extra breed

Productnummer: LDS5070-22-200 Luxe uitstraling   |   Zwarte planken is de trend voor schuttingen 1 productbeoordeling

Delen via WhatsApp

Vanaf € 8,95 per stuk incl. btw

 • Tuinplank Geïmpregneerd en Zwart Gespoten 2 x 20 cm
Totaal voor dit product

U heeft nog geen producten geselecteerd

  € 0,00 Totaal incl. BTW
  Hoe meer u bestelt hoe lager de bezorgkosten

  Voor- en nadelen van Tuinplank Geïmpregneerd en Zwart Gespoten 2 x 20 cm

  • 2x zwart gespoten, dus blijvend zwart
  • Onderlaag eerst geïmpregneerd voor een langere levensduur
  • Nu extra laag geprijsd
  • Ideaal voor een moderne schutting of als boeideel
  • Iets duurder dan gedompeld zwart, echter veel langer zwart blijvend!

  Tuinplank Geïmpregneerd en Zwart Gespoten 2 x 20 cm

  Wilt u een schutting, overkapping of schuur maken van trendy zwarte planken? Deze fijnbezaagde 20x200 mm tuinplank in de kleur zwart gespoten kunt u gebruiken als schuttingplank of boeiplank voor uw overkapping. Ook is het mogelijk met deze planken te potdekselen, dat wil zeggen over elkaar leggen. Bovendien is deze 2x20 cm tuinplank geïmpregneerd en daarna in het zwart gespoten nu in de aanbieding. 

  Let op, diverse bouwmarkten en andere aanbieders leveren deze planken in gedompeld zwart aan. Bij dompelen is het behoud van de zwarte kleur maximaal 1 jaar, dan is de plank helemaal verschraald. Wij kiezen bewust voor dubbel zwart gespoten planken die in onze verfstraat een echte mooie laag krijgen, zo bent u jarenlang zeker van een zwarte schutting. 

  Deze extra brede plank van 20 cm breed en 20 mm dik leveren wij in 3, 3,60, 4,20 en 5,10 meter lengte. Uniek aan deze planken is dat deze eerst onder hoge keteldruk is geïmpregneerd, daarna gedroogd en tot slot met zwarte beits zijn gecoat (tweemaal). Zo heeft u een duurzame plank in de kleur zwart voor een fraaie en moderne erfafscheiding. 

  Tips

  Wilt u een schutting maken van zwarte schuttingplanken, dan zijn deze kant en klare schuttingplanken een uitkomst. De meeste klanten maken van deze zwarte planken een horizontale schutting met steeds 5 a 7 cm tussenruimte, zo heeft u geen doorkijk en toch beide zijden gelijk. Met aan beide kanten 7 planken (totaal 14) heeft u al een schutting van circa 190 cm hoogte. Begin minimaal 5 cm boven de grond met de eerste plank. Bij een zogenaamde 'om en om' gemonteerde horizontale planken schutting heeft u bovendien veel minder planken nodig dan bij een tweezijdig beklede schutting van Zweeds rabat, zie alternatieve producten.

  Zaag de 360 cm plank in 2 stukken om een verticale schutting te maken van 180 cm hoogte. Monteer deze plank dan met 4 x 50 mm schroeven op 3 horizontale balken bevestigt tussen minimaal 7x7 cm dikte palen. Begin bij voorkeur 5-10 cm boven het maaiveld, zo beschermt u de onderkant van uw schutting. Hanteer ook hier 5 a 7 cm tussenruimte.

  We adviseren onze Maxrelease zwarte beits mee te bestellen. Hiermee kunt u ook de kopse kant van gezaagde planken aanstippen. 


  Vragen & antwoorden over dit product

  Vraag is verzonden

  Stel uw vraag
  * verplicht
  productbeoordelingen
  Pikzwarte planken. Staat heel gaaf. En kwaliteit En betaalbaar Aanrader dus Marco

  Beoordeling is verzonden

  Schrijf beoordeling
  * verplicht
  Dit product bestellen?
  Super Aanbieding schutting planken zwart 22x200 mm douglasTuinplank Geïmpregneerd en Dubbel Zwart gespoten 2.0 x 20 cm Luxe uitstraling   |   Zwarte planken is de trend voor schuttingen Ruim op voorraad
  Vanaf € 8,95 per stuk incl. btw

  Laatst bekeken door u