Logo Gadero
service

Terrasplank Vlak Geschaafd Ipe Hardhout 2.1 x 14.5 cm voor B-fix Clips NonFas

Productnummer
LDS26018-21-140-900
Vlonderplanken Duurzaamheidsklasse 1
model_vlonderplank_ipe_21x140mm_voor_clips_sfeer
model_vlonderplank_ipe_21x140mm_voor_clips
model_ipe_hardhout_vlonder
model_ipe_hardhout_b_clips
model_ipe_b_fix_clips
model_ipe
model_ipe_hardhout
model_ipevlonder
model_ipe_vlonderplank_clips
model_ipe_vlonderplank_clips_buitenparket
Aanbieding
Per stuk,vanaf
10,25

8,71

incl. BTW

3 varianten op voorraad
1 tot 5 werkdagen
Details
Lengte
90 cm
Breedte
14,5 cm
Kies afmetingen
1 - 5 werkdagen
276 stuks
10,258,71
1 - 5 werkdagen
228 stuks
35,2529,96
1 - 5 werkdagen
275 stuks
40,2534,21
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Op werkdagen direct antwoord tussen 9:00 uur en 17:00.

Plus- en minpunten

  • Onzichtbaar bevestigen met bijbehorende B-Fix clips (los bij te bestellen)

  • Weinig tussenruimte nodig

  • Nemen weinig vocht op waardoor ze minder glad worden

  • Levensduur van ruim 30 jaar

  • Verkrijgbaar in beperkt aantal lengtes

Specificaties

Afwerking hout
Glad geschaafd
Materiaal
Hardhout
Houtsoort
Ipé
Product type
Vlonderplank
Kleur
Bruin
Breedte
14,5 cm
Dikte
2,1 cm

Terrasplank Vlak Geschaafd Ipe Hardhout 2.1 x 14.5 cm voor B-fix Clips NonFas

Zoekt u een glad geschaafde vlonderplank voor een duurzaam terras, dan is deze Ipé hardhout terrasplank van 21 mm dikte met clipsysteem zeer geschikt. De vlak geschaafde terrasplank van 2.1 x 14.5 cm heeft een lange levensduur van 30 jaar. Deze vlonderplank heeft een werkende breedte van 14 cm. Doordat het Braziliaanse Ipé hardhout weinig werking kent is het goed te gebruiken voor clips. Door de blinde bevestiging met de B-fix clips kunt u het terras leggen met een tussenruimte van maar 5 mm. Dit geeft uw terras een zeer luxe uitstraling. Voor een optimaal resultaat bestelt u de zwarte B-fix clips mee met uw vlonderplank.

Mooie vergrijzing

Wist u dat vlak geschaafde terrasplanken goed zijn schoon te houden? Met een harde bezem houdt u het terras makkelijk water alg- en vuilvrij. De Ipé vlonderplank zal na verloop van tijd prachtig vergrijzen als u de planken niet behandelt. Wilt u liever langer genieten van de houtkleur? Behandel dan uw vlonder met bankirai olie om het vergrijzen te vertragen. Deze geschaafde Ipé hardhouten vlonderplanken voor clipbevestiging is makkelijk en snel te plaatsen.

Handige rekenhulp voor benodigde aantallen

Gebruik onze handige vlonder rekentool voor het berekenen van de benodigde materialen met deze ipe 21x145 plank glad geschaafd voor B-fix clips. Klik op de link om de rekentool te starten. Vul vervolgens de afmetingen van uw terras in en kies de gewenste onderbalken en accessoires.

Monteren

Belangrijk is een goede fundering, bezuinig hier niet op. Plaats onderliggers met een tussenafstand van 35 cm (hart tot hart). Vervolgens kunt u de planken gaan leggen en vastzetten met schroeven en clips. De bevestigingsclips worden verkocht Inclusief schroeven. Schroef de b-fix clips pas echt goed vast als de volgende plank gelegd is. Zo blijft er ruimte om de volgende plank erin te schuiven. Gebruik een beginclip voor de uiteinden en een tussenclip voor tussen de planken. Voorboren wordt aangeraden.
Omdat Ipé een stabiele houtsoort is met weinig werking is de uitermate geschikt voor de blinde montage met clips. Doordat er geen schroefgaatjes in de plank zitten ziet uw terras er erg strak uit en zal er minder vocht in de plank trekken wat de duurzaamheid ten goede komt. Let op deze terrasplank kan niet gemixt kan worden met andere Ipé planken.

Buitenparket met clips leggen

Ontdek in deze klustip, vlonder maken met clips voor blinde bevestiging, een handig stappenplan en video’s voor het leggen van een buitenparket terras met onzichtbare clips.

Bijbehorend bij dit product