Logo Gadero
service

WOCA Exterieur Reiniger voor Bamboe Vlonderplanken 2.5 liter

Productnummer
FW15124
Speciaal voor bamboe vlonderplanken
bamboe_onderhoud_woca_cleaner

39,95

incl. BTW

Op voorraad
48 uur
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Voor het eenvoudig reinigen van uw vlonder

  • Beschadigt uw vlonder niet

  • Om vuil en algen te verwijderen

  • Gebruik in combinatie met de Silicium Carbid Bezem

Specificaties

Kleur
Doorzichtig

WOCA Exterieur Reiniger voor Bamboe Vlonderplanken 2.5 liter

Om uw terras van bamboe vlonderplanken zo mooi mogelijk te houden dient u uw planken regelmatig te onderhouden. Met deze speciale WOCA reiniger voor bamboe planken maakt u uw terras schoon, zonder de planken te beschadigen. Deze cleaner maakt het terras vrij van vuil en algen. Zo ziet uw vlonder er niet alleen heel schoon uit, hij blijft ook nog heel stroef. Door de Silicium Carbid bezem (te vinden bij de bijbehorende producten) te gebruiken reinigt u uw bamboe vlonderplanken grondig en verwijdert u ook nog loszittende vezels.

Bamboe vlonderplanken schoonmaken

Uw terras in de tuin wordt automatisch vies en verweerd door wind, regen, zon en vorst. Deze reiniger helpt u om uw vlonderplanken schoon te houden. U krijgt deze WOCA cleaner geleverd in een flacon van 2.5 liter. Per liter kunt u ongeveer 6 -10 m2 schoonmaken. Dat betekent dat deze flacon goed is voor ongeveer 20 m2. Houd er rekening mee dat u nooit een hogedrukspuit gebruikt om uw terras schoon te maken. Dit beschadigt de planken.

Na het schoonmaken raden wij u aan om de bamboe vlonderplanken ook met WOCA olie te behandelen om de planken te beschermen en zo de levensduur van uw terras te verlengen.