Logo Gadero
service

Gardenlux Tegels en Stenen

Gardenlux uit Montfoort (nabij Utrecht) produceert niet zelf. Het stenenbedrijf haalt uit steenfabrieken uit heel Europa en zelfs daarbuiten per locatie het beste van het beste. Gardenlux Sierbestrating heeft dus oog voor kwaliteit. Uniek is dat zij tevens eigen transport hebben naar de klant via een ruim netwerk van dealers. Ook Gadero is officieel Gardenlux bestrating dealer. U kunt dus bij ons terecht voor luxe keramische tegels, oude gebakken waaltjes of de vele luxe tegels van dit vooraanstaande merk.  

Bent u op zoek naar bestrating voor een strakke tuin, Engelse tuin, zontuin of een balkontuin? Voor alle soorten tuinen levert Gadero sierbestrating van Gardenlux. Richt uw tuin geheel naar eigen smaak in met de natuursteen en sierbestrating producten van top fabrikanten uit Nederland, België, Duitsland, Spanje, Frankrijk en Engeland. Maak van uw terras of oprit een echte eyecatcher. 

Met een stenen terras van Gardenlux heeft u een onderhoudsarme plek in uw tuin waar u ook in de winter, zonder blad aan de bomen, van geniet. 's Zomers rust u heerlijk uit op uw terras terwijl u geniet van de zon. 

Bestel naast natuursteen, betonnen stenen en sierbestrating ook zand, split, grind en decoratieve elementen van Gardenlux snel thuisbezorgd in heel Nederland en België.