Geotextiel drukverdeeldoek voor kunstgras - Per 2 m2

Productnummer: AGN21091   |   Beschermd tegen puntbelasting, kuilen en ophopingen

€ 4,45 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Geotextiel drukverdeeldoek voor kunstgras - Per 2 m2

  • Onkruidwerend en waterdoorlatend
  • Geen kuilen of ophopingen
  • Beschermd tegen puntbelasting
  • Duurzaam

Geotextiel drukverdeeldoek voor kunstgras - Per 2 m2

Wilt u kunstgras aanleggen in uw tuin? Dan mag het Geotextiel drukverdeeldoek niet ontbreken! Het geotextiel stabilisatiedoek gebruikt u wanneer u kunstgras wil aanleggen op een zandbed. Dit is het doek dat u legt nadat u het zandbed heeft geëgaliseerd en aangetrild en voordat u uw grasmatten plaatst.  Wanneer u kunstgras wilt aanleggen op een ondergrond van steen of beton is het gebruik van het geotextiel doek niet nodig.  

U bestelt dit geotextieldoek per meter op standaard rol van 2 meter breed.

Waarom u een geotextiel doek dient te gebruiken

Dit doek zorgt ervoor dat de druk verdeeld wordt en er dus geen kuilen of ophopingen onder uw kunstgrasmat kunnen ontstaan. Hierdoor heeft u altijd een egale ondergrond. Maar het geotextiel doek werkt ook als anti-worteldoek. Dit betekent dat onkruid er niet doorheen kan groeien. Het beschermt uw grasmat aan de onderzijde waardoor de kwaliteit blijft gewaarborgd. Daarnaast beschermt het ook tegen puntbelasting, bijvoorbeeld van speeltoestellen en tuinmeubilair, waardoor uw kunstgrasmat echt duurzaam wordt! Bent u op zoek naar meer uitleg over het leggen van het geotextiel doek en kunstgras in het algemeen? Lees dan onze klustip.

Alles voor een fantastisch kunstgrasveld vindt u bij Gadero!

Het perfecte kunstgras voor u en alle benodigdheden die komen kijken bij het aanleggen hiervan vindt u bij Gadero! Bekijk ook eens onze mooie stapelblokken, stijlvolle grind en split en luxe terrastegels. Onze producten van A-kwaliteit worden binnen enkele werkdagen bij u aan huis geleverd. 


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Geotextiel drukverdeeldoek voor kunstgras - Per m2 Geotextiel drukverdeeldoek voor kunstgras Per 2 m2   |   Beschermd tegen puntbelasting, kuilen en ophopingen Op voorraad
€ 4,45 Per m2 incl. BTW