Keramische terrastegel Ceramica Terrazza Limestone Grey 59,5x59,5x2cm Gardenlux

Productnummer: RZ70701-Grijs   |   Massieve keramische tegel   |   Kleur-, kras- en slijtvast

€ 46,48 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Keramische terrastegel Ceramica Terrazza Limestone Grey 59,5x59,5x2cm Gardenlux

  • Kleur-, slijt-, maat- en krasvast
  • Makkelijk schoon te maken
  • Niet glad dankzij anti-slip laag
  • Minder kans op groene aanslag
  • Leggen in een gestabiliseerd zandbed

Keramische terrastegel Ceramica Terrazza Limestone Grey 59,5x59,5x2cm Gardenlux

Wanneer u kiest voor keramische tegels dan kunt u er zeker van zijn dat u hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid in huis haalt. De Ceramica Terrazza Limestone Grey Grijs 59,5 x 59,5 x 2 cm van Gardenlux zijn kleurvast, veel minder krasgevoelig dan beton of natuursteen en zeer onderhoudsvriendelijk vanwege de vuilwerende toplaag. Daarnaast hebben ze een antislip laag die is meegebakken tijdens het productieproces. Dit maakt deze tegels zeer geschikt voor bij uw zwembad.

Bestel deze 59,5 x 59,5 x 2 cm keramische tegel in grijs nu voor de beste prijs en hoogste Gardenlux kwaliteit bij Gadero. Deze keramische tuintegels ziet u regelmatig terug in het tv programma Robs Grote Tuinverbouwing op SBS6.

Tips bij het leggen

Bij het leggen van deze keramische tegels is het van belang dat u dit doet in een gestabiliseerd zandbed. Omdat de tegels slechts 2 cm dik zijn is het essentieel dat ze een stevige ondergrond hebben die voor stabiliteit zorgt. Let op dat u alle 59,5 x 59,5 x 2 cm keramische tegels straat met een voeg van circa 5 mm. Ook tegels van keramiek kennen namelijk een vorm van krimp of uitzetting. Wanneer de tegels te strak tegen elkaar aan zijn gestraat kunnen ze, door hun hardheid, beschadigingen langs de randen krijgen. 

Naast keramische tegels hebben wij opsluitbanden, voegmiddel en zand te koop, welke u nodig heeft voor het uitvoeren van uw tuinproject. Op zoek naar een alternatief voor uw terras? Bekijk dan ook eens onze steenschotten

Snel geleverd

Bestel nu uw keramische tegels van Gardenlux bij Gadero en u ontvangt ze binnen maximaal 7 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland, Duitsland en België gewoon bij de klant thuis.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

- Wat kost het leggen van de tegels ? - Kunnen de tegels ook gelegd worden boven op een bestaande vlonder ?

De kosten van het leggen zijn afhankelijk van meerdere factoren afgestemd op uw situatie. Hiervoor kunt u het beste ons "Montage service" formulier invullen via gadero.nl/montage.

Aangezien hout werkt kunt u de tegels niet leggen op een bestaande vlonder. Uw terras zal niet stabiel zijn en verzakken/verplaatsen. 

Zijn ze nou 2 of 4 cm dik?

Deze zijn 2 cm dik.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Keramische terrastegel Ceramica Terrazza Limestone Grey 59,5x59,5x2cm Gardenlux Keramische terrastegel Ceramica Terrazza Limestone Grey 59,5x59,5x2cm Gardenlux   |   Massieve keramische tegel   |   Kleur-, kras- en slijtvast Op voorraad
€ 46,48 Per m2 incl. BTW