Logo Gadero
inspiratieservice

Kleurverdiepende Beschermlaag WS Seal & Protect 1 Liter

Productnummer
WS00004
sealprotect
gebruiksaanwijzing_sealprotect

28,95

incl. BTW

52 stuks op voorraad
1 tot 3 dagen
Details
Materiaalsoort
Impregneermiddel
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Op werkdagen direct antwoord tussen 9:00 uur en 17:00.

Specificaties

Gewicht
1 kg
Materiaalsoort
Impregneermiddel
Materiaal
Vloeistof
Kleur
Doorzichtig

Kleurverdiepende Beschermlaag WS Seal & Protect 1 Liter

Met de kleurverdiepende beschermlaag van WS Seal & Protect creëert u een coating die uw bestrating beschermd tegen extern vuil, zoals groene aanslag die tegelijkertijd de kleur verdiept van de bestrating. Hierdoor is dit product zeer geschikt als impregneermiddel voor uw nieuwe bestrating, maar kunt u ook uw verkleurde/vergrijsde stenen nieuw leven in te blazen. Het beschermt beton, cement, natuursteen, hout en andere waterbestendige oppervlakken tegen vuil en grotendeels weersinvloeden. Zorg ervoor dat u uw stenen eerst reinigt met WS Advance en daarna behandelt met WS Seal & Protect. Met 1 liter kunt u 2 lagen aanbrengen voor het impregneren van een oppervlakte van 15 m2. Nu kunt u weer een tijd genieten van uw bestrating alsof het nieuw gelegd is!

Gebruik van de WS Seal & Protect

Reinig eerst met met WS Advance en laat de vloer goed drogen. Breng een dunne laag WS Seal & Protect aan met de daarvoor bestemde inwas applicatie. Er wordt geadviseerd 2 lagen aan te brengen. Afhankelijk van de luchtvochtigheid is de droogtijd een half uur per laag. U kunt meerdere lagen aanbrengen mits de vorige laag goed gedroogd is.

Bewaaradvies

Het is van belang dat u dit product vorstvrij bewaard.

Gadero bezorgd de producten van WS Tuinproducten binnen 1-5 werkdagen bij u aan huis in heel Nederland, België en Duitsland. Maak uw bestelling nu compleet met stapelblokken, terrastegels en andere toebehoren zodat uw bestrating er weer piekfijn uitziet.

Bent u op zoek naar dit product voor uw antraciete of zwarte bestrating? Bekijk dan de WS Imperial Black. Is dit toch niet wat u zoekt? Bekijk dan onze andere onderhoudsmiddelen voor bestratingen waar u al onze reinigings-, onderhouds- en impregneermiddelen vindt.