Logo Gadero
service

Prieel Cordoba Karibu 357 x 357 x 297 cm Geimpregneerd hout

Productnummer
KA12051
Geïmpregneerd onder keteldruk
9 x 9 cm palen
Uit te breiden met vloerpakket en leuningen rondom
prieel_cordoba_karibu
karibu_cordoba_met_vloerpakket_en_leuningen
schets_prieel_cordoba
karibu_pavillon_cordoba
pavillon_4_hoek_1
prieel_karibu_opbouwen_357x357cm
dakoverstek_prieel_karibu_cordoba
prieel_karibu_cordoba_1
dakbalken_onderzijde_karibu_prieel
onderzijde_prieel_schuine_schoren
schuine_schoren_onderzijde_prieel
Per stuk,vanaf

1.049,95

incl. BTW

Op voorraad
3 tot 4 weken
Details
Diepte
357 cm
Breedte
357 cm
Hoogte
297 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux
Dakbedekking Puntdak
1.049,95incl. BTW
3 tot 4 weken
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie

  • Made in Duitsland, A-kwaliteit

  • Uit te breiden als set met vloer en leuningen rondom

  • Onder hoge druk geimpregneerd (KDI)

Specificaties

Materiaal
Hout
Houtsoort
Scandinavisch vuren
Product type
Overkapping
Offerte knop
Ja
Kleur
Groen
Breedte
357 cm
Diepte
357 cm
Hoogte
297 cm

Prieel Cordoba Karibu 357 x 357 x 297 cm Geimpregneerd hout

Prieel Cordoba is een houten >overkapping 4x4 meter uit de Eco-Serie van het Duitse A-merk Karibu. Deze 4 hoekige prieel heeft een hoogte van 297 cm, een breedte van 357 cm en een diepte van 357 cm. Het paviljoen is opgebouwd uit 4 palen van 9 x 9 cm van massief hout dat onder keteldruk geïmpregneerd is. Deze vorm van impregneren is uiterst duurzaam en biedt een effectieve bescherming. Door deze preventieve bescherming tegen insecten, houtzwam en rot, evenals tegen blauwvorming en schimmel en houdt het lang zijn stabiliteit.

Geniet deze zomer van de verkoelende schaduw die uw prieel u te bieden heeft. Door de vierkante vorm is dit prieel erg handig in te delen. Denk bijvoorbeeld aan een loungset of een buitenkeuken of een mooie speelplek voor de kinderen.

Constructie

Deze monderne houten prieel verankeren? Voor de verankering van Prieel Cordaba van Karibu raden wij aan om gebruik te maken van bijbehorende H-Paalankers (4 stuks). Deze 9 x 9 x 60 cm H-Paalankers van thermisch verzinkt staal zijn perfect voor de verankering van de 6 stuks 9 x 9 cm dikte houten staanders van dit type prieel van Karibu.

Prieel Cordaba Karibu - Geïmpregneerd

De Karibu H-Paalankers dienen te worden geplaatst en ingesloten middels beton. Voor deze prieel van Karibu dient u 4 stuks H-paalankers mee te bestellen, kortom 1 stuks per staander. Kijk hiervoor onder de bijbehorende producten rechts op deze pagina wanneer u deze paalankers wenst mee te bestellen (sterk aanbevolen).

Hout geschaafd Ja Type/Model Cordaba Houtsoort Scandinavisch Vuren Afmetingen 357 x 357 cm Funderingsmaat 289 x 389 cm Nokhoogte 297 cm Doorloophoogte 199 cm Type Dak Schilddak Dakbedekking Exclusief Dakhelling 20° Dakoppervlak (m²) 14,1 m² Inhoud (m³) 20,5 m³ Extra opties

Het unieke van Prieel Cordoba van Karibu is dat hij uit te breiden is met een op maat houten vloerpakket en houten leuningen rondom. Daarmee verkijgt pavillon Cordoba een extra robuurst karakter. Kijk bij de diverse opties wanneer u Prieel Cordoba wilt bestellen inclusief vloerpakket en leuningen rondom. Let op: het vloerpakket is momenteel niet leverbaar. Kijk ook bij de extra opties voor een 4-hoekige afdekkap inclusief messing bol. De zwarte afdekkap geeft prieel Madrid een mooi aangezicht.

Dak(bedekking)

De doorloophoogte van Prieel Cordoba is 199 cm en de dakoverstek bedraagd 34 cm. Prieel Cordoba wordt standaard geleverd met houten dakplaten van 16 mm met bitumen dakbedekking als eerste deklaag. Deze houten overkapping voor uw tuin is tevens uit te breiden met dakshingles (meerprijs). Kijk bij de extra opties voor het bestellen van verschillende soorten dakshingles (sterk aanbevolen). Kies bijvoorbeeld uit Dakshingles Recht in de kleur zwart, of Dakshingels Beverstaart in de kleur groen.

Levering

De verwachte levertijd van dit Karibu product is ongeveer 3 weken (10 - 12 weken in de periode april t/m september). Het houten prieel wordt geleverdt met uitgebreide opbouwtekeningen en bevestigingsmaterialen.

Vergelijkbare Modellen

Wilt u ditzelfde model in de afmeting 377 x 377 cm? Kies dan voor >prieel Granada Karibu. Zie alternatieve producten voor meer diverse vergelijkbare modellen.

Bestel ca. 3x3 meter Prieel nu met service en gunstige Thuiswinkel voorwaarden bij Gadero.