Logo Gadero
inspiratieservice

Gevelbekleding Bamboe Geolied 1.8 x 6.8 cm Rhombus

Duurzaam en milieuverantwoord
model_bamboe_rhombus_sfeer
model_bamboe_rhombus
model_bamboe_rhombus_terras
Aanbieding
Per stuk,vanaf
13,45

12,10

incl. BTW

3 varianten op voorraad
1 tot 3 dagen
Details
Lengte
245 cm
Breedte
6,8 cm
Kies afmetingen
1 - 3 dagen
415 stuks
13,4512,10
1 - 3 dagen
391 stuks
16,7515,07
1 - 3 dagen
392 stuks
20,2518,22
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Ecologisch verantwoord, de bamboe plant groeit gewoon verder

  • Unieke uitstraling

  • Rhombus van gelamineerde bamboe

Specificaties

Materiaal
Bamboe
Houtsoort
Bamboe
Kleur
Geelbruin
Breedte
6,8 cm
Dikte
1,8 cm
Afmetingen
1.8x6.8x245 cm

Gevelbekleding Bamboe Geolied 1.8 x 6.8 cm Rhombus

Je bent op zoek naar gevelbekleding met een bijzonder uiterlijk? Deze Bamboe Rhombus gevelprofielen hebben een ruitvormige vorm en hebben een kopmaat van 18 x 68 mm. Je monteert deze gevelprofielen tegen een gevel met een tussenruimte van 7-10 mm. Dit zorgt voor een open gevel die goed kan ventileren. Rhombus wordt meestal horizontaal gemonteerd, maar ook verticale montage is mogelijk. Deze rhombus profielen hebben een breedte van 6.8 cm en een dikte van 1.8 cm. Deze rhombus profielen zijn verkrijgbaar in verschillende lengtematen.

Bamboe Rhombusprofielen

Gevelbekleding van Bamboe is een duurzame en milieuvriendelijke keuze. Bamboe kan veel eerder geoogst worden dan hout. Waar hardhout vaak pas na 50 - 100 jaar geoogst kan worden, is bamboe al na ongeveer 5 jaar te oogsten. En in tegenstelling tot hout, groeit bamboe na de oogst gewoon door. De levensduur van deze bamboe profielen zijn vergelijkbaar met hardhout. De levensduur is ongeveer 25 jaar. Deze bamboe rhombusprofielen zijn gelamineerd. Ze bestaan uit bamboestrips die met elkaar zijn verlijmd. Dit zorgt voor een stevige plank.

Bamboe zal na verloop van tijd gaan vergrijzen. Om dit proces te vertragen, adviseren we om de bamboe te behandelen met een geschikte olie. Door deze behandeling zijn de profielen ook beter beschermd tegen vuil en vocht.

Montage

De rhombus profielen plaats je via een regelwerk tegen een gevel. Plaats een zwarte UV-bestendige folie achter de ventilatielatten die zwart zijn geverfd. Bevestig de Bamboe Rhombusprofielen met een bolkopnagel tegen het regelwerk. Houd tussen de bamboe rhombus profielen een ruimte van 7-10 mm zodat de bamboe goed kan werken en ventileren. In Gadero TV Hoe plaats je gevelbekleding? legt Daphne uit waar je op moet letten bij het plaatsen van gevelbekleding en laat ze zien hoe je verschillende soorten gevelbekleding monteert.

Het is ook mogelijk om met deze Rhombus profielen een schutting te maken. In Gadero TV Hoe bevestig je Rhombus Ayous? laat Gerben zien hoe je dit kan doen.

Vergelijkbare producten