Houten saunahuisje Hygge Karibu Terragrijs 508x276x221cm met voorruimte

Productnummer: DE980   |   Zeer veel natuurlijker lichtinval   |   Inclusief drie banken   |   Voorzien van coating en dakbedekking

€ 8.299,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Saunakachel Karibu
Samenstelling Sluiten
  • € 8.299,95 Standaardproduct Houten saunahuisje Hygge Karibu Terragrijs 508x276x221cm met voorruimte
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Houten saunahuisje Hygge Karibu Terragrijs 508x276x221cm met voorruimte

  • De grootste voorruimte van een Karibu saunahuis
  • 5 jaar garantie op het hout en de constructie
  • Veel natuurlijke lichtinval door drie grote glazen ramen
  • Voorzien van Karibu verfcoating en dakbedekking

Houten saunahuisje Hygge Karibu Terragrijs 508x276x221cm met voorruimte

Wat is belangrijker? Even ontspannen in de sauna of ontspannen in uw blokhut? Met deze Karibu Hygge Terragrijs saunahut hoeft u hier geen keuze meer in te maken. Deze buitensauna van hout kan het namelijk allebei! Aan de binnenkant zit een ruime sauna, maar het echte paradepaardje is de voorruimte met een vloeroppervlak van bijna 9m2! Met een luxe bronsgetinte deur betreed u vanuit de voorruimte de saunaruimte. Bij de Karibu Hygge zitten drie grote ramen die u in het houten saunahuis kunt plaatsen op de plek waar u wilt. Combineer dit met de grote glazen schuifdeur en u heeft zeer veel natuurlijk lichtinval. Ideaal dus wanneer u ook tijdens het schemer graag in de sauna zit. 

Leuk feitje! Per verkochte Hygge geeft Karibu 500 bijen een veilig huis. Zo kunt u dus genieten van een sauna en tegelijkertijd een positieve bijdrage leveren aan onze planeet.

Volledige ontspanningsruimte

Het Hygge terragrijs houten saunahuis is zeer onderscheidend van de ander saunahuizen door de grote voorruimte. U kunt er bijvoorbeeld een volledige ontspanningsruimte van maken. Genoeg ruimte voor fitnessaparatuur, een kast met accessoires of wat u maar wilt. Even geen zin in een sauna maar wel even ontspannen? Zet er een comfortabele stoel neer en een platenspeler om even te genieten van muziek. Richt deze voorkamer in op de manier zoals u wilt. Een persoonlijkere saunabeleving zult u nergens anders vinden.

Wat wordt er meegeleverd?

Standaard is de Hygge terragrijs houten sauna voorzien van drie voorgemonteerde zit- en ligpanelen. Zo kunt u gemakkelijk met 3-4 personen tegelijk gebruik maken van de sauna. Met drie personen tegelijk kunt u er languit in liggen. De Karibu Hygge terragrijze saunahut is voorzien van een massief houten vloer met groef en veer. Bij de het saunahuis wordt eveneens een beschermkast meegeleverd waar u uw saunakachel op kunt plaatsen. 

Tip! Niet meegeleverd, maar wel aanbevolen zijn de hoofd- en beensteunen zodat u nog comfortabeler ligt.

Elektra sauna

Kiest u voor een sauna in de tuin, dan heeft u ook een elektrische aansluiting nodig. Bij gebruik van een houtkachel kan dit een simpele aansluiting zijn zodat u verlichting kan aansluiten of bijvoorbeeld een radio. Wanneer u gebruik maakt van een elektrische kachel dan heeft u in sommige gevallen een krachtstroom aansluiting nodig. Elektra en kabels worden niet meegeleverd met uw sauna of kachel die dient u zelf aan te schaffen. U doet er goed aan voor de montage van de sauna na te denken over eventuele elektra, nu kunt u kabels nog weg werken in de grond, dit zal na het plaatsen van de sauna een stuk lastiger worden.

Binnen- en buitendeur

De Hygge is een buitensauna van hout met een grote moderne schuifdeur. Deze deur met een afmeting van 125,5x183cm heeft vier grote glazen vensters voor veel natuurlijke lichtinval. Daarbij geeft het de saunahut een moderne en vriendelijke uitstraling die zeer goed matcht met het grijze exterieur. Aan de binnenkant worden de voorruimte en de saunaruimte afgescheiden met een luxe bronsgetinte glazen deur. Zo heeft deze houten buitensauna van binnen en van buiten een bijzonder aangename uitstraling.

Welke kachel heb ik nodig?

Omdat een sauna-ervaring een persoonlijke beleving is, worden er standaard geen kachels en accessoires meegeleverd. Zo kunt u de Finse sauna volledig naar eigen wens inrichten en de saunakachel kiezen die het beste bij uw situatie past. Vanwege de sauna-inhoud van 11,5 m3 is een elektrische saunakachel van 9 watt minimaal aan te raden om de ruimte goed op te warmen.

Sauna-accessoires

Er zijn vele mogelijkheden om de saunabeleving in uw houten Finse buitensauna te verbeteren. Denkt u bijvoorbeeld aan een volledige accessoireset of een aromakom met zoutkristallen om de lucht te verreiken. Wanneer u ook in de avonduren gebruikt wilt maken van de saunahut, kunt u het saunahuis uitbreiden met verlichting naar eigen wens. Wilt u muziek luisteren in de sauna? Ook dat is mogelijk met speciale saunaluidsprekers. Dankzij de grote voorruimte is een opbergkast zeer geschikt voor deze Karibu Hygge terragrijs. Kijkt u bij onze sauna-accessoires zodat u de buitensauna van hout volledig persoonlijk kunt inrichten. 

Behandeling en dakbedekking

Standaard wordt het Hygge Terragrijs saunahuisje geleverd met dakbedekking en een hoogwaardige coating. Als dakbedekking leveren we drie rollen zelfklevende dakfolie voor huisjes met een plat dak. Deze dakbedekking is eenvoudig zelf aan te brengen. De buitenkant van het saunahuis is behandeld met het hoogwaardige Karibu verfsysteem in de kleur terragrijs. De binnenkant is onbehandeld en dient, vanwege de hoge temperaturen in het saunahuis, onbehandeld te blijven.

Levertijd

De verwachte levertijd van Karibu tuinhuizen is ongeveer 3 weken (10 - 12 weken in de periode april t/m september). De Hygge houten buitensauna wordt geleverd inclusief uitgebreide montagehandleiding en bevestigingsmaterialen.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Karibu Hygge sauna Houten saunahuisje Hygge Karibu Terragrijs 508x276x221cm met voorruimte   |   Zeer veel natuurlijker lichtinval   |   Inclusief drie banken   |   Voorzien van coating en dakbedekking Op voorraad
€ 8.299,95 Per stuk incl. BTW

Stem op Gadero.nl voor website van het jaar!