Logo Gadero
service

5-hoekig tuinhuis

Zoekt u een 5-hoekige tuinhuis bouwpakket? Dan zit u bij Gadero op de goede plek! Wij hebben een uitgebreid assortiment vijfhoekige tuinhuisjes te koop. Wij bezorgen 5-hoekige tuinhuizen bij u thuis en u bent verzekerd van Thuiswinkel Waarborg servicecondities. Shop de tuinhuizen hier beneden!

Uit wat voor materiaal bestaat het tuinhuis?

Onze vijfhoekige tuinhuizen zijn gemaakt van Scandinavisch vurenhout. Normaal heeft deze houtsoort duurzaamheidsklasse 4. Dankzij het impregneren is dit klasse 3 en door thermische modificatie zelfs klasse 2. Bij Gadero is het mogelijk om het hout te laten impregneren, zodat het een lange levensduur heeft. Het impregneren heeft een groot voordeel voor de kwaliteit van het complete tuin huis. Het huisje is dan beter beschermd tegen schimmels.

Waarvoor wordt een vijfhoekig tuinhuis gebruikt?

Met zijn compacte 5-hoekige vorm past het tuinhuis moeiteloos in elke hoek van de tuin. Het spitse, schuine piramidedak met een brede dubbele deur en een luifel erboven geven het huisje een modern en uitnodigend uiterlijk.

De tuinhuizen zijn geschikt voor diverse toepassingen. U kunt de dubbele deur met ramen gemakkelijk openslaan en de blokhut inrichten als een gezellig, overdekt terras. Het is ook mogelijk om de blokhut als tuinschuur te gebruiken. Het is dan geschikt als extra bergruimte voor bijvoorbeeld tuingereedschap.

Aanvullende informatie

Wij verkopen vijfhoekige tuinhuizen van de merken Karibu, Tuindeco en Interflex. U kunt op deze pagina gemakkelijk diverse afmetingen en modellen vergelijken. Bekijk goed of de blokhutten worden geleverd met een houten vloer, dakbedekking, funderingsbalken en een dakgoot. Kijk als laatste goed naar de houtdikte van het product. Dit kan per product verschillen.

Bekijk ook eens onze overkapping categorie of andere blokhutten. Voor vragen en advies kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Bekijk onderstaande video voor handige klustips bij het bouwen en monteren van een 5-hoekig tuinhuis. 

Blokhut inspiratie