Blokhut Bo 300 x 300 x 247 cm + Luifel 70 cm Wanddikte 28 mm

Productnummer: DE11150 Extra Voorluifel 70 cm   |   Inclusief Uitzetraam met enkel glas (te openen)

41 stuks op voorraad Vaste bezorgdag per postcode

€ 1.618,95 Per stuk incl. BTW
Gespreid betalen
Liever in termijnen betalen? Betaal in 12 tot 60 termijnen
Let op: Geld lenen kost geld! Meer infomatie
v.a. € 34,40 p.m. *
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren (impregneren levertijd 4-5 weken)
Funderingsbalken met afwatering
Dakbedekking Puntdak
Dakgootset
Laten Impregneren (levertijd 4-5 weken)
Wanden
Kit voor dakbedekking / dakdoorvoer
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Piketpalen + constructieliggers (fundering) (exclusief ijzerwaren)
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Impregneermiddel (zelf aanbrengen)
Beglazingskit
Brede windveer (advies bij gebruik dakpanprofielplaten)
Montageservice (Alleen in Nederland)
Samenstelling Sluiten
 • € 1.618,95 Standaardproduct Blokhut Bo 300 x 300 x 247 cm + Luifel 70 cm Wanddikte 28 mm
 • € 0,00 Extra opties bekijk opties
 • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Blokhut Bo 300 x 300 x 247 cm + Luifel 70 cm Wanddikte 28 mm

 • Handige luifel aan de voorkant van 70 cm diep
 • 28 mm dikke blokhutprofielen
 • Het uitzetraam is te openen
 • Uit te breiden met diverse opties
 • Onbehandeld hout (behandelen sterk aanbevolen)
 • Kiest u voor de optie dakleer? Bestel dan een starterset mee.
 • Exclusief dakbedekking

Blokhut Bo 300 x 300 x 247 cm + Luifel 70 cm Wanddikte 28 mm

Blokhut Bo van het merk Tuindeco is ideaal als opslag voor uw tuinmeubelen en tuingereedschap. Blokhut Bo kenmerkt zich door de extra luifel aan de voorkant van 70 cm diep, waarmee u zowel de deur als het raam extra beschermt tegen weersinvloeden. Deze fraaie klassieke blokhut kan worden opgebouwd middels 28 mm dikke blokhutprofielen van onbehandeld Scandinavisch vuren Deze blokhut wordt standaard geleverd met enkele deur en uitzetraam (te openen) met enkel glas. Het tuinhuisje valt onder de blokhut 4x3 meter modellen.

Specificaties Blokhut Bo:

 • Hout geschaafd: Ja
 • Houtsoort: Scandinavisch Vuren
 • Wanddikte: 28mm
 • Afmetingen: 300 x 300 cm
 • Luifel: 70 cm
 • Funderingsmaat: 280 x 280 cm
 • Nokhoogte: ca. 245 cm
 • Ramen: Ja, 1 (87x70)
 • Deuren: 1 Enkele Deur (84x190)
 • Type Beglazing: Enkel glas
 • Type Dak: Zadeldak
 • Dakbedekking: Exclusief
 • Oppervlakte: 7.8 m²
 • Dakoppervlak (m²): 12.3 m²
 • Inhoud (m³): 17.5 m³
 • Gespiegeld op te bouwen? Ja
 • Inclusief Hang-en sluitwerk en montagehandleiding: Ja

Starterset (extra optie)

Voor Blokhut Bo kunt u als extra optie een starterset meebestellen. Deze starterset is speciaal samengesteld voor deze blokhut en bevat enkele essentiële onderdelen. Deze starterset bevat een ventilatierooster, stormankerset en tuinhuisset met asfaltnagels en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken en dakleer. Wij raden aan om deze starterset mee te bestellen, u vindt deze bij de extra opties.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen. 

Een goede ventilatie

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur van uw blokhut zorgt. Een stormankerset zorgt voor extra stevigheid van uw blokhut bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden standaard meegeleverd bij de starterset die u kunt meebestellen.

Verduurzamen: impregneren, transparant beitsen of verven in een kleur

U heeft voor de behandeling van dit moderne tuinhuis 3 opties bij ons, die u kunt bijbestellen via de extra opties:

1. Mocht u door ons uw blokhut Bo laten impregneren (aanbevolen) dient u rekening te houden met een extra levertijd. U kunt bij ons kiezen voor groen, bruin of zilvergrijs. De levertijd is afhankelijk van de tijd van het jaar kan de levertijd uitlopen. Controleer hier de actuele levertijd voor het impregneren. Als u de blokhut Bo geïmpregneerd heeft ontvangen, hoeft u pas na circa 3 maanden (zodra volledige werking uit uw blokhut is) af te lakken met een transparante Embadecor beits.

2. Wilt u liever een blokhut in een mooie kleur? Dan kunt u dit tuinhuisje onbehandeld bestellen. Het voordeel daarvan is de snelle levertijd. Kies wel altijd voor een grondverf laag (isoleergrond) in wit, transparant of antraciet grijs. Verf uw blokhut daarna nog twee keer in één of meerdere kleuren. De beschikbare kleuren kunt u vinden in de extra opties.

Tijdens de opbouw adviseren we dat u minimaal de grondverflaag al op het hout heeft aangebracht. Het is verstandig om ook de eerste laag kleur voor of tijdens de opbouw aan te brengen, zeker in de mes en groef van de blokhutprofielen waar u later niet meer bij kunt. Let op: Leg uw (geverfde) blokhutprofielen nooit in de volle zon of warme garages, zo heeft u kans op kromtrekken en zorg voor enkele bokken waar u de profielen op kan laten drogen.

3. Wilt u uw blokhut behandelen in een transparante kleur om zo de nerfstructuur zichtbaar te houden? Dan adviseren wij deze blokhut onbehandeld te bestellen (deze is dan ook direct te leveren) en te behandelen met Embadecor Transparante Beits (tweelaags). U heeft vier potten Embadecor Transparantie Beits nodig van 2,5 liter.

Inbegrepen

Deze onbehandelde vuren houten blokhut van 300 x 300 cm wordt standaard geleverd met bouwtekeningen. De deur is bij ons voorzien van scharnieren en afsluitbaar slot (deze kan afwijken van de afbeelding). De deuren en ramen worden geleverd met vaste roedes. U kunt deze blokhut ook gespiegeld opbouwen. De blokhut Bo met wanden van 28mm wordt standaard geleverd met een afsluitbaar cilinderslot, 2 sleutels en deurhengen om de deuren stevig te monteren. Zo is uw blokhut veilig afgesloten.

Fundering

Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. U dient deze te plaatsen op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden, of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan.

Dakbedekking

Voor uw Blokhut Bo dient u zelf uw dakbedekking uit te zoeken en mee te bestellen. Hiervoor zijn diverse opties mogelijk. Kies bijvoorbeeld uit dakshingles in diverse kleuren en stijlen, stoere verzinkte stalen Easypan Dakpan-profielplaten of lichtgewicht Aquapan dakplaten. Voor de Dakpan-profielplaten en de Aquapan dakplaten geldt dat deze als complete set word geleverd. Voor Aquapan dakplaten wordt geadviseerd om dakleer als onderlaag te gebruiken. Kijk bij de extra opties voor het meebestellen van de door u gewenste dakbedekking (sterk aanbevolen). Dit tuinhuisje heeft een stevige constructie en is daarom ook geschikt om te bedekken met houten dakpannen of gebruikte dakpannen

Let op: Wanneer u kiest voor het plaatsen van Dakpanprofielplaten adviseren wij om bredere windveren van geïmpregneerd vuren mee te bestellen als extra optie. 

Alternatieve blokhutten

Bent u op zoek naar een soortgelijke blokhut maar dan met een langere luifel? Dan is Blokhut Perlund een goede optie voor u. Mocht u op zoek zijn naar soortgelijke blokhut, maar dan iets kleiner is de blokhut Bjorn een goede optie voor u. U kunt deze blokhutten vinden onderaan deze pagina bij het kopje alternatieve blokhutten.

Montage service

Ziet u er tegenop om de montage zelf uit te voeren? Laat het dan uitvoeren door onze professionele montage service! De montagekosten vindt u terug in de extra opties en kunt u eenvoudig aanvinken en afrekenen. Aan de montage van extra opties, zoals een houten vloer, zit een meerprijs verbonden. Deze meerprijs vindt u terug bij de extra opties, maar vergeet niet om ook de opties zoals bijvoorbeeld de dakgootset zelf mee te bestellen wanneer u deze wenst. 

LET OP: u dient zelf te zorgen voor een verharde en waterpas ondergrond. De prijzen voor het monteren van overige opties, dient u op te vragen door een aanmeldingsformulier in te vullen. 
De volgend opties zitten niet standaard bij de prijs inbegrepen:

 • Piketpaal Fundering en betonnen funderingsprofiel
 • Dakpanprofielplaten (wel easy/aquapan)

Wij nemen na het plaatsen van de bestelling contact met u op over de planning. Qua planning kunt u rekening houden met 8 tot 12 weken, uiteraard ook afhankelijk van de levertijd van de artikelen.

Bekijk hier meer informatie over de blokhut montageservice en lees voorafgaand de algemene voorwaarden goed door is ons advies!


Vragen & antwoorden over dit product

Hallo, Hoelang gaat zonder echt onderhoud een ge-impregneerde versie mee, is dit dezelfde manier van impregneren (onder hoge druk) als bij veel van jullie "collega's"? En wat adviseren jullie om ook bij een ge-impregneerde versie te doen om de levensduur te verlengen. Met vriendelijke groet, M.

Tuinhuisjes worden gedompeld geimpregneerd, na 1 a 2 jaar opnieuw beitsen. De dubbele spuitlaag raden wij aan. Dit is een 2 laagse grondverf laag, die hoeft u alleen nog meer te beitsen in een kleur of diverse kleuren. De 2x grondverf basis zorgt ervor dat de eindlaag lang mee gaat en alle kieren behandeld zijn. Na circa 3 a 4 jaar pas opnieuw behandelen bij het kiezen van hoogwaardige buitenbeits. 

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
+ Luifel 70 cm Blokhut Bo Blokhut Bo 300 x 300 x 247 cm + Luifel 70 cm Wanddikte 28 mm Extra Voorluifel 70 cm   |   Inclusief Uitzetraam met enkel glas (te openen) Op voorraad
€ 1.618,95 Per stuk incl. BTW