Blokhut Bo 300 x 300 x 247 cm + Luifel 70 cm Wanddikte 28 mm

Productnummer: DE11150 Extra Voorluifel 70 cm   |   Inclusief Uitzetraam met enkel glas (te openen)

€ 1.592,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Funderingsbalken met afwatering
Dakbedekking Puntdak (VERPLICHT meebestellen)
Dakgootset
Laten Impregneren (levertijd 8-10 weken)
Wanden
Kit voor dakbedekking
Grondverf laag (levertijd 7-8 weken)
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Piketpalen + constructieliggers (fundering) (exclusief ijzerwaren)
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Impregneermiddel (zelf aanbrengen)
Beglazingskit
Brede windveer (advies bij gebruik dakpanprofielplaten)
Montageservice (Alleen in Nederland)
Samenstelling Sluiten
  • € 1.592,95 Standaardproduct Blokhut Bo 300 x 300 x 247 cm + Luifel 70 cm Wanddikte 28 mm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Blokhut Bo 300 x 300 x 247 cm + Luifel 70 cm Wanddikte 28 mm

  • Handige luifel aan de voorkant van 70 cm diep
  • 28 mm dikke blokhutprofielen
  • Het uitzetraam is te openen
  • Uit te breiden met diverse opties
  • Onbehandeld hout (behandelen sterk aanbevolen)
  • Kiest u voor de optie dakleer? Bestel dan een starterset mee.

Blokhut Bo 300 x 300 x 247 cm + Luifel 70 cm Wanddikte 28 mm

Blokhut Bo van het merk Tuindeco is ideaal als opslag voor uw tuinmeubelen en tuingereedschap. Blokhut Bo kenmerkt zich door de extra luifel aan de voorkant van 70 cm diep, waarmee u zowel de deur als het raam extra beschermt tegen weersinvloeden. Deze fraaie klassieke blokhut kan worden opgebouwd middels blokhutprofielen van onbehandeld Scandinavisch vuren met een dikte van 28mm. Tuinshuis Bo wordt standaard geleverd met enkele deur en uitzetraam (te openen) met enkel glas.

Afmetingen

Blokhut Bo is 300 cm diep, 300 cm breed en heeft een nokhoogte van ca. 247 cm. De luifel aan de voorkant is 70 cm diep waarmee de totale diepte van Bo uitkomt op 370 cm. De funderingsmaat van deze fraaie houten berging bedraagd 280 x 280 cm. De deurhoogte van blokhut Bo is 188 cm en is 83 cm breed inclusief kozijn. Het uitzetraam is 85 x 68 cm en is te openen. De enkele deur en uitzetraam is zowel links als rechts aan de voorkant te plaatsen. De oversteek rondom is 10 cm echter aan de voorkant 70 cm. De hoekverbindingen van dit tuinhuisje met puntdak zijn wind en waterdicht. Het tuinhuisje valt onder de blokhut 4x3 meter modellen.

Starterset (extra optie)

Voor Blokhut Bo kunt u als extra optie een starterset meebestellen. Deze starterset is speciaal ontwikkeld en bevat enkele essentiele onderdelen voor Blokhut Bo Deze starterset bevat een ventilatierooster, stormankerset en tuinhuisset met asfaltnagels en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken en dakleer. Wij raden aan om deze starterset mee te bestellen, u vindt deze bij de extra opties.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen. 

Ventilatie

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. Een stormankerset zorgt voor extra stevigeheid van uw blokhut bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden standaard meegeleverd bij de Starterset die u via de extra opties kunt meebestellen.

Verduurzamen: impregneren, transparant beitsen of verven in een kleur

U heeft voor de behandeling van dit moderne tuinhuis 4 opties.

1. Door ons uw blokhut Bo te laten impregneren (aanbevolen) dient u rekening te houden met extra levertijd. Afhankelijk van de tijd van het jaar kan de levertijd uitlopen. Controleer hier de actuele levertijd voor het impregneren.

Wie niet van groen geïmpregneerd hout houdt kan nu ook kiezen voor zilvergrijs impregneren. U heeft dan uw blokhut in stoere steigerhout look and feel! Wie door ons zijn tuinhuis laat impregneren hoeft zelf niet direct te beitsen. Na circa 3 maanden (zodra volledige werking uit uw blokhut is) wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante Embadecor beits.

2. Wilt u liever uw blokhut in een mooie kleur wit of grijs? Dan kunt u dit tuinhuisje gewoon onbehandeld bestellen, het voordeel daarvoor is ook de snelle levertijd. Kies wel altijd voor een grondverf laag (isoleergrond) in wit, transparant of antraciet grijs. Verf uw blokhut daarna nog 2 keer in 1 of meerdere kleuren. Maak bijvoorbeeld de kozijnen wit en de wanden grijs.

Tijdens de opbouw adviseren we dat u minimaal de grondverflaag al op het hout heeft aangebracht. Ook de eerste laag kleur is verstandig om voor of tijdens de opbouw zeker in de mes en groef van de blokhutprofielen waar u later niet meer bij kunt aan te brengen. Anders heeft u kans na werking van het hout dat u nog kieren in de hout- of grondverf kleur ziet. Let uw (geverfde) blokhutprofielen nooit in de volle zon of warme garages, zo heeft u kans op kromtrekken. Zorg voor enkele bokken waar u uw profielen op kan laten drogen.

3. Wilt u uw blokhut behandelen in een transparante kleur om zo de nerfstructuur zichtbaar te houden? Wij adviseren deze blokhut dan onbehandeld te bestellen (deze is dan ook direct te leveren) en te behandelen met Embadecor Transparante Beits (tweelaags). U heeft 4 potten Embadecor Transparantie Beits nodig van 2,5 liter per pot.

4. Het laten spuiten van een grondlaag kost ca. 5-7 weken extra levertijd. Let op, dakbeschot wordt niet meegespoten. Voor de duurzaamheid adviseren we de grondverf spuitlaag aan. Dit geeft na aflakken een betere bescherming dan dompelimpregnatie. U heeft met een machinale spuitlaag uw blokhut alleen nog maar 2 keer te verven in een Embalan kleur. De levertijd van deze optie is wel relatief lang en de kosten relatief hoog.

Inbegrepen

Deze onbehandelde vuren houten blokhut van 300 x 300 cm wordt standaard geleverd met tekeningen. De deur is bij ons voorzien van scharnieren en afsluitbaar slot (deze kan afwijken van de afbeelding). De deuren en ramen worden geleverd met vaste roedes. De deur en raam kan ook omgekeerd opgebouwd worden. Deze blokhut Bo met wanden van 28mm wordt standaard geleverd met een afsluitbaar cilinderslot, 2 sleutels en deurhengen om de deuren stevig te monteren. Zo is uw blokhut veilig afgesloten.

Let op! Dakbedekking dient u zelf uit te zoeken en mee te bestellen. Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen. 

Fundering

Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Dakbedekking

Voor uw Blokhut Bo dient u zelf uw dakbedekking uit te zoeken en mee te bestellen. Hiervoor zijn diverse opties mogelijk. Kies bijvoorbeeld uit dakshingles in diverse kleuren en stijlen, stoere verzinkte stalen Easypan Dakpan-profielplaten of lichtgewicht Aquapan dakplaten. Voor de Dakpan-profielplaten en de Aquapan dakplaten geldt dat deze als complete set word geleverd. Voor Aquapan dakplaten wordt geadviseerd om dakleer als onderlaag te gebruiken. Kijk bij de extra opties voor het meebestellen van de door u gewenste dakbedekking (sterk aanbevolen). Deze Blokhut Bo heeft een stevige constructie en is daarom ook geschikt om te bedekken met houten dakpannen of gebruikte dakpannen

Let op! Wanneer u kiest voor het plaatsen van Dakpanprofielplaten adviseren wij om bredere windveren van geimpregneerd vuren mee te bestellen als extra optie. 

Starterset niet inbegrepen; bij dakleer essentieel, dus mee te bestellen.

Dakgoot

Voor het afvoeren van hemelwater kunt u tevens nog complete dakgootsets meebestellen. Kijk voor de extra opties voor het meebestellen van bijvoorbeeld een dakgootset kunststof antraciet of dakgootset vuurverzinkt.

Let op! Wanneer u kiest voor het plaatsen van een dakgooset adviseren wij om een gootplank van geimregneerd vuren mee te bestellen als extra optie. 

Montage service

Ziet u er tegenop om de montage zelf uit te voeren? Laat het dan uitvoeren door onze professionele montage service! De montagekosten vindt u terug in de extra opties en kunt u eenvoudig aanvinken en afrekenen. Aan de montage van extra opties, zoals een houten vloer, zit een meerprijs verbonden. Deze meerprijs vindt u terug bij de extra opties, maar vergeet niet om ook de opties zoals bijvoorbeeld de dakgootset zelf mee te bestellen wanneer u deze wenst.

LET OP: u dient zelf te zorgen voor een verharde en waterpas ondergrond. De prijzen voor het monteren van overige opties, dient u op te vragen door een aanmeldingsformulier in te vullen. Wij nemen na het plaatsen van de bestelling contact met u op over de planning. Qua planning kunt u rekening houden met een aantal weken, uiteraard ook afhankelijk van de levertijd van de artikelen.

Bekijk hier meer informatie over de blokhut montageservice en lees voorafgaand de algemene voorwaarden goed door is ons advies!

Zelf een blokhut op maat maken? Bekijk ons aanbod stapelbare blokhutprofielenlosse staanders of houten gleufpalen.


Vragen & antwoorden over dit product

Hallo, Hoelang gaat zonder echt onderhoud een ge-impregneerde versie mee, is dit dezelfde manier van impregneren (onder hoge druk) als bij veel van jullie "collega's"? En wat adviseren jullie om ook bij een ge-impregneerde versie te doen om de levensduur te verlengen. Met vriendelijke groet, M.

Tuinhuisjes worden gedompeld geimpregneerd, na 1 a 2 jaar opnieuw beitsen. De dubbele spuitlaag raden wij aan. Dit is een 2 laagse grondverf laag, die hoeft u alleen nog meer te beitsen in een kleur of diverse kleuren. De 2x grondverf basis zorgt ervor dat de eindlaag lang mee gaat en alle kieren behandeld zijn. Na circa 3 a 4 jaar pas opnieuw behandelen bij het kiezen van hoogwaardige buitenbeits. 

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
+ Luifel 70 cm Blokhut Bo Blokhut Bo 300 x 300 x 247 cm + Luifel 70 cm Wanddikte 28 mm Extra Voorluifel 70 cm   |   Inclusief Uitzetraam met enkel glas (te openen) Op voorraad
€ 1.592,95 Per stuk incl. BTW