Logo Gadero
service

Hardhouten Regel Padouk 4 x 6 cm Glad Geschaafd

Productnummer
9310-40-60-1550
Luxe regel
Zeer duurzaam
model_hardhouten_regel_45_x_9_cm_glad_geschaafd
Per stuk,vanaf

8,46

incl. BTW

2 varianten op voorraad
1 tot 5 werkdagen
Details
Breedte
6 cm
Kies afmetingen
1 - 5 werkdagen
412 stuks
8,46
1 - 5 werkdagen
232 stuks
8,95
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Zeer duurzaam hout

  • Prachtige roodbruine kleur

  • Voorboren noodzakelijk

Specificaties

Houtsoort
Padouk hardhout
Kleur
Bruin
Dikte
4 cm
Breedte
6 cm
Afmetingen
4 x 6 cm
Behandeling
Onbehandeld
Tong & groef
Nee
Structuur
Glad
Kopmaat
4 x 6 cm
Groefzijde
Nee

Hardhouten Regel Padouk 4 x 6 cm Glad Geschaafd

Fraaie hardhouten regels van goede kwaliteit nodig? Deze hardhouten regel van Padouk is glad geschaafd en heeft een kopmaat van 40 x 60 mm. Padouk heeft een duurzaamheidsklasse, dat inhoudt dat het hout een levensduur heeft van 25 jaar of langer. Deze hardhouten houtsoort kent weinig werking en is hiermee zeer geschikt om te gebruiken voor vlonders, schuttingen of gevelbekleding. Padouk heeft een prachtige roodbruine kleur en kent een fraaie vergrijzing. Deze regels zijn daarom ook erg geschikt om in het zicht te gebruiken.

Padouk

Padouk, ook wel geschreven als padouk komt uit West-Afrika. De bomen groeien niet in bossen, maar komen alleen voor als enkele bomen. Deze unieke houtsoort heeft een koraalrode kleur die na verloop van tijd zal veranderen in zwartbruin naar zilvergrijs. Als je de prachtige rode kleur wilt behouden kun je het hout behandelen, maar dit is niet noodzakelijk. Na vergrijzing zal de nerfstructuur nog goed te zien zijn, waardoor de planken hun prachtige uitstraling blijven houden.

Luxe hardhouten regels

Ben je op zoek naar luxe hardhouten regels? Dan zijn deze hardhouten padouk balken 4 x 6 cm een goede keuze. Deze regels hebben een prachtige roodbruine kleur. Daarnaast kennen ze een strakke afwerking, omdat ze rondom glad geschaafd zijn. Padouk kent weinig werking en heeft een lange levensduur. Dit maakt het een geliefd product om te gebruiken voor vlonders, schuttingen en gevelbekleding. Omdat het een prachtige uitstraling heeft, kunnen deze regels ook prima in het zicht geplaatst worden.

Montage padouk regels

Voorboren is bij deze hardhouten regels van padouk altijd noodzakelijk. Om vlekken in het hout te voorkomen, adviseren wij om altijd schroeven van RVS te gebruiken. Maak met deze regels bijvoorbeeld een fraaie schutting van padouk. In GaderoTV #90 Verticale schutting plaatsen van Padouk hout, laten we zien hoe je dit kan doen. Is dit niet de hardhouten balk die je zoekt? Bekijk dan ons complete assortiment hardhouten balken.