Logo Gadero
service

Houthandel Alphen aan de Rijn

Zoekt u een betrouwbare tuinhout leverancier in Alphen aan de Rijn en omgeving? Bestel al uw artikelen bij Gadero en wij bezorgen alles tot aan uw deur, van Kerk en Zanen, Boskoop, Ridderveld, Zegersloot, Oudshoor tot aan Hazerswoude. Wij komen iedere week in Alphen aan de Rijn om hout te bezorgen, van Zuid tot West Alphen aan de Rijn. Gadero is marktleider in tuinhout en heeft een uitgebreid assortiment schuttingvlondersrabatdelenbeschoeiing en tuinhekken. Daarnaast kunt u bij ons ook overkappingenblokhutten en zelfs sierbestrating eenvoudig bestellen! 

Bezorging in Alphen aan de Rijn

Elke week komen wij met een grote vrachtwagen naar Zuid-Holland voor de bezorging van hout. Hieronder vindt u de leverdag checker om te zien wanneer we bij u in de buurt leveren. Naast onze vaste leverdagen heeft Gadero ook een 48-uurs assortiment. Deze populaire producten worden binnen twee werkdagen bij u thuisbezorgd. Sierbestrating heeft geen vaste bezorgdag maar wordt altijd binnen 5 dagen geleverd. Bekijk informatie over leveren van tuinhout en sierbestrating onze speciale bezorgpagina.

Professionele montage in Alphen aan de Rijn

Wilt u uw houtwerk laten plaatsen door een vakman? Wij hebben jarenlange relaties met montagebedrijven zoals hoveniers, timmermannen en klussenbedrijven. Voor de zakelijke markt bieden wij 5% korting. Maak een account aan om hiervan te profiteren!

Heeft u vragen over bezorgen van hout in Alphen aan de Rijn of andere suggesties voor onze Houthandel Gadero? Bel 050 230.61.51!