Logo Gadero
service

Wovar Keilbout M10 voor doorsteekmontage in verschillende maten - Per Stuk

Productnummer
WV66378-70
Voor eenvoudige doorsteekmontage
Geschikt voor betonnen ondergrond
Per stuk geleverd
model_eilbout_m10_x_120_mm_voor_doorsteekmontage
model_eilbout_m10_x_120_mm_voor_doorsteekmontage_wovar
model_houten_balk_aan_de_muur_3
model_keilbout_kozijnplug_1
Vanaf

0,85

incl. BTW

5 varianten op voorraad
48 uur
Details
Lengte
70 mm
Kies afmetingen
Binnen 48 uur
686 stuks
0,85
Binnen 48 uur
1342 stuks
0,99
Binnen 48 uur
861 stuks
1,19
Binnen 48 uur
125 stuks
1,29
Binnen 48 uur
558 stuks
4,99
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Op werkdagen direct antwoord tussen 9:00 uur en 17:00.

Plus- en minpunten

  • Voor eenvoudige doorsteekmontage

  • Per stuk verkrijgbaar, dus nooit te veel

  • Verkrijgbaar in meerdere maten

  • Verzekerd van ijzersterke bevestiging

Wovar Keilbout M10 voor doorsteekmontage in verschillende maten - Per Stuk

Voor het bevestigen van materiaal aan een betonnen muur of andere betonnen ondergrond gebruikt u deze keilbout M10 van Wovar. Deze keilbout, ook wel bekend als een doorsteekanker, plaatst u door middel van doorsteekmontage. Bij deze manier van monteren boort u eerst een gat in zowel de muur als het te bevestigen materiaal, om de keilbout vervolgens in één keer door het materiaal in het gat te slaan. Dit is een eenvoudige manier om materiaal aan beton te bevestigen en deze keilbout zorgt voor een stevige verbinding.

Boor voor keilbout M10

Als u het materiaal gaat voorboren gebruikt u een hamerboor van 10 mm dik. Het gat in de muur maakt u ongeveer 70 mm diep. Dit zorgt ervoor dat er ruimte overblijft voor het vastmaken van het materiaal. Hoe dik dit materiaal kan zijn hangt af van de lengte van het betonanker. Dit staat bij de keilbouten aangegeven. Voor een keilbout van 120 mm is dat bijvoorbeeld 40 mm en bij een keilbout van 150 mm is dat 70 mm. Wanneer het materiaal wat u gaat bevestigen en de muur allebei voorgeboord zijn, slaat u de keilbout door het gat in het materiaal en het gat in de muur. Hiervoor kunt u bijvoorbeeld een handige vuisthamer gebruiken.

Betonanker bevestigen

Zodra u het betonanker in de muur heeft zitten, draait u de moer aan met een ringsleutel 17. Het inslaan van de keilbout en het aandraaien van de moer zorgt ervoor dat de uitstekende kegel de huls wordt ingetrokken. Dit zorgt ervoor dat de huls zich uitzet en vastklemt in het beton. Zo bent u verzekerd van een sterke bevestiging. Let er wel op dat u de keilbout niet te strak aandraait, zo voorkomt u dat het beton knapt.

Meer ijzerwaren nodig voor uw project? Bekijk al onze ijzerwaren voor geschikte schroeven en slotbouten voor het plaatsen uw overkapping.