Logo Gadero
service

Keramische tegel Cera4Line Mento Concrete Grey 60x60x4 cm Gardenlux

Productnummer
GL00061
Zeer eenvoudig te verwerken in zandbed
keramische_tegel_cera4line_mento_concrete_grey_60x60x4_cm_gardenlux
cera4line_mento_concrete_grey_60x60x4
Per m2

68,80

incl. BTW

Niet op voorraad
Details
Lengte
60 cm
Breedte
60 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Op werkdagen direct antwoord tussen 9:00 uur en 17:00.

Plus- en minpunten

  • Eenvoudig schoon te houden door speciale toplaag

  • Stroef om gladde tegels te voorkomen

  • Vorstbestendig

  • Met afstandhouders voor gelijke voegen

  • Niet geschikt voor een oprit

  • Niet aftrillen

Specificaties

Gewicht
88 kg
Materiaal
Keramiek
Kleur
Grijs
Lengte
60 cm
Breedte
60 cm
Dikte
4 cm
Benodigde per m2
2.78

Keramische tegel Cera4Line Mento Concrete Grey 60x60x4 cm Gardenlux

Prachtig, gemakkelijk en onderhoudsvriendelijk zijn drie belangrijke kenmerken voor de Cera4Line van A-merk Gardenlux. De Cera4Line Mento Concrete Grey is een geweldige 4 cm dikke tuintegel bestaand uit een 3 cm dikke betonnen onderlaag en een 1 cm dikke full body keramische toplaag. Deze innovatieve techniek zorgt ervoor dat u geniet van de uiterlijke kwaliteiten van keramiek, maar tegelijkertijd profiteert van de praktische voordelen van beton. U legt deze geweldige grijze tegels namelijk in een normaal zandbed zoals een . Dit is een enorm voordeel ten op zichte van full body keramische tegels.

Cera4Line tegels

De serie Cera4Line Mento heeft grote voordelen van keramische terrastegels. De tegels zijn namelijk kleurecht en minder krasgevoelig dan betontegels of natuusteen tegels. Dankzij een meegebakken anti-sliplaag is deze tegel niet glad en dus stroef. Bovendien heeft u bijna geen onderhoud aan deze Cera4Line tegels omdat keramiek niet poreus is. Hierdoor hebben vuil en vocht geen kans om de tegel in te trekken.

Perfect voor de doe-het-zelver

Bent u nou een doe-het-zelver en gaat u deze fraaie Cera4Line tegels zelf leggen? Ondanks de toplaag van massief keramiek kunt u deze terrastegels voor buiten net zo gemakkelijk leggen als de gewone betontegel; in een normaal zandbed dus. Dit komt door de hierboven genoemde onderlaag van beton. Dat is wat deze tegel en dus uw tuin uniek maakt. Lees ons uitgebreide stappenplan voor het aanleggen van 3+1 cm keramiek. Hier vindt u veel handige tips & tricks waar u eventuele problemen tijdens het klussen kunt voorkomen.

Haal alles uit uw nieuwe bestrating

Om het maximale uit uw Cera4Line bestrating te halen, is het belangrijk dat u denkt aan de voegen tussen uw nieuwe tegels. Steenhandel Gadero is officieel dealer van het A-merk Gator. Dit is een hoogwaardig voegmiddel waarmee u het niveau van uw sierbestrating naar een nieuw niveau tilt. Met voegzand van Gator zorgt u ervoor dat u minder onderhoud heeft en verlengt u de levensduur van uw 3+1 keramische tegels. Bovendien versterkt het het gevoel van luxe in uw tuin. Gator zand kunt u bestellen in vier verschillende kleuren namelijk: Antraciet, Beige, Ivoor, Zwart.

Snel geleverd bij u thuis

Bestel nu snel online Cera4Line tegels van Gardenlux bij Gadero en ontvang ze al binnen 7 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland, België en Duitsland gewoon bij de klant thuis.