Logo Gadero
service

Keramische terrastegels Cera4Line Mento 60x60x4cm Europe Gray Gardenlux

Productnummer
GL57120
Te leggen in normaal zandbed
Keramische tegels met betonnen onderlaag
cera4line_mento_europe_grey
cera4line_mento_60x60x4cm_europe_grey
Per m2

66,58

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 2 weken
Details
Lengte
60 cm
Breedte
60 cm

Aantal m2 / stuks

Je krijgt 1 stuks á € 23,95

  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Op werkdagen direct antwoord tussen 9:00 uur en 17:00.

Plus- en minpunten

  • Te leggen in normaal zandbed

  • Kleur-, kras- en slijtvast

  • Niet glad door anti-sliplaag

  • Gaat een leven lang mee

Specificaties

Gewicht
31,6 kg
Materiaal
Keramiek
Kleur
Grijs
Lengte
60 cm
Breedte
60 cm
Dikte
4 cm
Benodigde per m2
2.78

Keramische terrastegels Cera4Line Mento 60x60x4cm Europe Gray Gardenlux

De keramische terrastegel Cera4Line Mento 60x60x4cm Europe Gray van topmerk Gardenlux combineert de kwaliteit van keramiek met het leggemak van beton. Een 1 cm dikke keramische tegel wordt op een 3 cm dikke betonnen onderlaag gelijmd. Het voordeel hiervan is dat uw tegels kras- en kleurvast zijn. Ook hoeft u aanzienlijk minder onderhoud te plegen dan bij betontegels. Keramische tegels worden gemaakt van gebakken klei. Door het bakproces wordt de keramische tegel keihard en massief. Vocht en vuil hebben hierdoor geen kans om in de tegel te trekken. U zult dus niet snel last krijgen van groene aanslag en het vuil dat zich wel op de tegels nestelt is eenvoudig te verwijderen. Schrobben is niet meer nodig. Daarnaast is er een anti-sliplaag meegebakken in de tegel waardoor deze niet glad wordt.

Cera4Line Mento 60x60x4cm aanleggen

Keramische tegels vereisen een speciale fundering die lastig aan te leggen kan zijn en kostbaar is. Het belangrijkste voordeel aan de keramische terrastegel Cera4Line Mento 60x60x4cm Europe Gray is dat ze door de betonnen onderlaag gelegd kunnen worden als een standaard betontegel. U doet dit dus in een normaal zandbed van circa 20 cm diep. Deze trilt u aan met een trilplaat en maakt u met een afreilat waterpas. Zorg dat u rekening houdt met het afschot ivm de afwatering. Houdt rondom circa 6 cm overhoudt voor de opsluitbanden. Leg de terrastegels in het zandbed en voeg af met een voegmiddel. Om dit stappenplan nogmaals uitgebereid door te nemen verwijzen wij u naar onze klustip Terrastegels leggen.

Keramische tegels met betonnen onderlaag

Is de keramische terrastegel Cera4Line Mento 60x60x4cm Europe Gray niet de tegel die u zocht? Bij Gadero vindt u een ruim assortiment van keramische terrastegels met betonnen onderlaag. Gaat u toch liever voor de vol keramische tegels of traditionele betontegels? U vindt het bij Gadero.