Logo Gadero
service
Gadero TV

Ontvang Proefmonsters voor jouw nieuwe Gevel, Schutting of Vlonder!

Joanie
Geschreven doorJoanie

Wil je graag eerst het product zien, voelen, ruiken en de exacte kleur en structuur bekijken? Bestel eenvoudig een proefmonster van één of meerdere Gadero producten.

Wat kun je verwachten van de proefmonsters van Gadero?

Onze proefmonsters wonen standaard op circa tien centimeter gezaagd om een beeld van de kleur, de structuur en de kwaliteit weer te geven. Doordat deze stukjes klein worden gezaagd kan een hout sample wat kromtrekken. Maar uiteraard zorgen wij ervoor dat jij de kwaliteit krijgt die je van ons mag verwachten.

Naast houtproducten hebben wij bij Gadero ook allerlei planken van composiet, zoals bijvoorbeeld deze gevelbekleding planken van het merk Fenix Wood en vlonderplanken van Fiberdeck en Timmdek. En deze planken hebben hun eigen unieke structuur en uiterlijk. Dus wanneer je hierin geïnteresseerd bent is het zeker aan te raden om proefmonsters te bestellen. Op deze manier kan je een goede keuze maken voor het materiaal wat bij jou en jouw tuin past.

Bestel de samples van jouw favoriete materialen en je krijgt ze binnen enkele werkdagen thuisgestuurd. De proefmonsters zijn gratis te bestellen. Je betaalt nu alleen de verzendkosten. Dus ga naar onze website en haal snel je favoriete samples in huis.