Plaatduim Zwart Doorsnee 10 - 30 mm

Productnummer: WR8181 Zwart Gepoedercoat   |   10 mm Doorsnee

€ 4,75 per stuk
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Plaatduim Zwart Doorsnee 10 - 30 mm

  • Voor lichte constructies
  • Zwart gecoat

Plaatduim Zwart Doorsnee 10 - 30 mm

Een fraai zwart gepoedercoate plaatduim d-1 met een doorsnede van 10 mm. Dit product vormt samen met de heng de ophanging van een hekwerk of poort. Let er wel op dat de tussenafstand tussen duim en plaat 3 cm is en erg belangrijk bij het uitkiezen van de juiste heng is. De penhoogte is 3.2 cm. U bevestigt deze plaatduim door middel van een zestal bevestigingsgaten stevig aan elke paal. De diameter van de schroefgaten is 5.6 cm. Bijgeleverd zijn zwarte schroeven voor montage.

Let er wel op dat de tussenafstand tussen duim en plaat 1.4 cm is en erg belangrijk bij het uitkiezen van de juiste heng is.  De penhoogte is 3.2 cm. U bevestigt deze plaatduim door middel van een zestal bevestigingsgaten stevig aan elke paal. De diameter van de schroefgaten is 5.6 cm. Bijgeleverd zijn zwarte schroeven voor montage .

Let op, de 10 mm hengen en duimen zijn voor lichtgewicht toepassingen. Voor hekken en schuttingdeuren kies altijd de 16 mm dikte, zie alternatieve producten.

Tevens zijn er plaatduimen beschikbaar met een grotere diameter of afstand tussen plaat of duim.
Deze varianten vindt u in de bijbehorende producten.

 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Duimheng Zwart Blackline Plaatduim Zwart Doorsnee 10 - 30 mm Zwart Gepoedercoat 3.2 x 0.3 cm Zwart Gepoedercoat   |   10 mm Doorsnee Ruim op voorraad
€ 4,75 per stuk incl. btw