Logo Gadero
service

Pod Sauna 2 Karibu 219 x 295 x 229 cm

Productnummer
KA27450
Uniek saunahuis ontwerp met tondak
Inclusief geheel gebronsde glazen deur met magneetslot
pod_sauna_2_karibu_sfeer
pod_sauna_2_karibu
pod_sauna_2_karibu_3d_view
pod_sauna_2_karibu_deur_brons_glas
pod_sauna_2_karibu_bescherming
Vanaf

3.569,95

incl. BTW

 • Of 3 termijnen 1.189,97 met 0% renteInstallments-Klarna
 • Of 84,93 per maandInstallments-SprayPay
Op voorraad
6 tot 8 weken
Details
Diepte
295 cm
Breedte
219 cm
Hoogte
229 cm
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Op werkdagen direct antwoord tussen 9:00 uur en 17:00.

Dakbedekking Puntdak
3.569,95incl. BTW
6 tot 8 weken
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Uniek ontwerp

 • 38 mm Wanddikte & Steek-/schroefsysteem

 • Inclusief 2 ligbanken en 1 zitbank (binnen)

 • Inclusief 2 kleine zitjes (buiten)

 • Exclusief dakbedekking

 • Onbehandeld (Behandelen sterk aanbevolen)

Specificaties

Materiaal
Hout
Houtsoort
Scandinavisch vuren
Kleur
Blank
Breedte
219 cm
Diepte
295 cm
Hoogte
229 cm

Pod Sauna 2 Karibu 219 x 295 x 229 cm

Op zoek naar een buitensauna met uniek ontwerp? Twijfelt u bij de aanschaf van een buitensauna tussen een tonsauna of saunahuis? Deze Pod Sauna 2 van het Duitse A-merk Karibu biedt door zijn uniek design het beste van twee werelden. De basis van deze Pod Sauna 2 bestaat uit een klassiek saunahuis, echter het dak beschikt over het ontwerp en vorm van een tondak zoals bij een tonsauna of barrelsauna. Naast het moderne uiterlijk biedt de tonvorm van het dak ook energetische voordelen als de Pod Sauna verwarmd moet worden. Pod Sauna 2 van Karibu is 219 cm breed, 295 cm diep en heeft een nokhoogte van ca. 229 cm.

Pod Sauna 2 Karibu 219 x 295 x 229 cm - Wanddikte 38 mm - Geheel glazen gebronsde deur

Het barrelhuis / Pod Sauna 2 van Karibu is van 38 mm dik Scandinavisch vurenhout wordt opgebouwd middels het unieke steek-/schroefsysteem van Karibu. Dankzij de directe schroefverbinding is deze trendy Pod sauna bijzonder onderhoudsarm. Met een totale binnenmaat van 205 cm x 273 cm biedt hij voldoende ruimte om te ontspannen en te genieten van een saunasessie. Binnen in de podsauna bieden 2 lange saunabanken van sparrenhout met een breedte van ca. 57 cm plaats om te liggen. Aan de achterkant, tussen de saunabanken, bevindt zich nog een kleine zitbank met de diepte van 57 cm. Hiermee kunt u met gemak met 3 of 4 personen genieten van de sauna. Buiten aan de voorkant van de sauna, aan weerszijden van de glazen buitendeur, bevinden zich twee zitelementen zodat u hier even kunt afkoelen of ontspannen nadat u uit de sauna bent gekomen.

Het elegante en praktische tondak biedt bescherming tegen weersinvloeden van bovenaf, mits voorzien van duurzame dakbedekkking die u voor een meerprijs als extra optie kunt meebestellen (aanbevolen). Het saunahuis is te betreden via een geheel glazen gebronsde deur met magneetslot. Een ovenbescherming biedt de nodige bescherming voor een te plaatsen elektrische saunakachel.

Elektra sauna

Kiest u voor een sauna in de tuin, dan heeft u ook een elektrische aansluiting nodig. Wanneer u gebruik maakt van een elektrische kachel dan heeft u in de meeste gevallen een krachtstroom aansluiting nodig. U doet er goed aan voor de montage van de sauna na te denken over eventuele elektra, nu kunt u kabels nog weg werken in de grond, dit zal na het plaatsen van de sauna een stuk lastiger worden.

Welke kachel heb ik nodig?

Omdat een sauna-ervaring een persoonlijke beleving is, worden er standaard geen kachels en accessoires meegeleverd. Zo kunt u de sauna volledig naar eigen wens inrichten en de saunakachel kiezen die het beste bij uw situatie past. Vanwege de sauna-inhoud van ca. 10 m3 is een elektrische saunakachel van 9 Watt ruim voldoende om de ruimte goed op te warmen.

Kijk bij de extra opties wanneer u een Karibu Saunakachel wenst mee te bestellen bij deze fraaie buiten Pod Sauna 2. Kies uit een Finse 9KW saunakachel met externe besturing of een 9KW Bio Combikachel met externe bediening wanneer u naast een klassiek Finse sauna ook wilt genieten van een heerlijk zacht stoombad of kruidenstoombehandeling. Wanneer u via de extra opties een Karibu saunakachel meebesteld dan worden deze inclusief de benodigde kabels voor het aansluiten meegeleverd.

Let op! Besteld u los via de website een andere saunakachel dan dient u zelf ook de juiste kabels los mee te bestellen.

Let op! Het aansluiten van een elektrische saunakachel dient enkel te worden uitgevoerd door een gecertificeerde Elektrovakman.

Sauna-accessoires

Er zijn vele mogelijkheden om de saunabeleving in uw Finse buitensauna van hout te verbeteren. Denkt u bijvoorbeeld aan een volledige accessoireset of een aromakom met zoutkristallen om de lucht te verreiken. Wanneer u ook in de avonduren gebruikt wilt maken van de sauna, kunt u het saunahuis uitbreiden met verlichting naar eigen wens. Kijkt u bij onze sauna-accessoires zodat u de buitensauna van hout volledig persoonlijk kunt inrichten.

Saunalamp

Wanneer u tijdens de koude en donkere dagen van een buiten sauna wilt genieten is het plaatsen van een saunalamp in deze houten sauna zeer aan te raden. Saunaverlichting is niet alleen praktisch maar zorgt tevens voor een mooi effect en voor dat beetje extra ontspanning waardoor u een complete sauna ervaring heeft. Karibu biedt diverse soorten lampen aan voor in sauna's voor buiten. Saunalampen van Karibu vindt u rechts op de pagina onder bijbehorende producten.

Let op! Besteld u los een saunalamp van Karibu, dan dient u zelf ook de juiste kabel mee te bestellen.

Behandeling en dakbedekking

Standaard wordt Sauna Pod 2 van Karibu geleverd met onbehandeld hout en geen dakbedekking. We adviseren om de buitenkant van het Finse saunahuis met beits te bedekken. De binnenkant dient onbehandeld te blijven vanwege de hoge temperaturen in de sauna. Voor dakbedekking adviseren we de zelfklevende bitumen dakbedekking voor zadeldak aan. U heeft voor dit saunahuis 7 rollen nodig. Deze dakbedekking is eenvoudig aan te brengen en leverbaar in de kleuren grijs/zwart en rood.

Let op! Dakshingles worden voor het unieke tondak van deze Sauna Pod afgeraden.

Levertijd

De verwachte levertijd van Karibu sauna's is ongeveer 3 weken (10 - 12 weken in de periode april t/m september). De Pod Sauna 2 van Karibu houten buitensauna wordt geleverd inclusief uitgebreide montagehandleiding en bevestigingsmaterialen.