Logo Gadero
service

Wovar Schroeven Verzinkt Torx 6 x 40/300 mm - Spaanplaatschroeven

Productnummer
WV66159-6-40
A-kwaliteit schroeven voor montage schuttingen e.d.
model_wovar_klusschroef_verzinkt_4x50mm
model_4x50mm_schroeven_verzinkt
Vanaf

10,95

incl. BTW

1 variant op voorraad
1 tot 3 werkdagen
Details
Lengte
40 mm
Breedte
6 mm
Materiaalsoort
Verzinkt staal
Kies afmetingen
Niet op voorraad
10,95
Houd mij op de hoogte
Niet op voorraad
18,45
Houd mij op de hoogte
Niet op voorraad
11,95
Houd mij op de hoogte
Niet op voorraad
12,95
Houd mij op de hoogte
Niet op voorraad
14,45
Houd mij op de hoogte
Niet op voorraad
15,95
Houd mij op de hoogte
4 stuks
27,95
Niet op voorraad
18,95
Houd mij op de hoogte
Niet op voorraad
21,45
Houd mij op de hoogte
Niet op voorraad
22,95
Houd mij op de hoogte
Niet op voorraad
26,95
Houd mij op de hoogte
Niet op voorraad
34,95
Houd mij op de hoogte
Niet op voorraad
54,95
Houd mij op de hoogte
Niet op voorraad
64,95
Houd mij op de hoogte
Niet op voorraad
69,95
Houd mij op de hoogte
Niet op voorraad
89,95
Houd mij op de hoogte
Niet op voorraad
99,95
Houd mij op de hoogte
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Op werkdagen direct antwoord tussen 9:00 uur en 17:00.

Plus- en minpunten

  • Sterker dan RVS

  • Gemaakt in Duitsland, geen Chinese B-keuze

  • Hoogwaardig verzinkt staal, ook wel spaanplaatschroeven genoemd

  • Met snijpunt, freesribben en deeldraad voor meer trekkracht

Specificaties

Materiaalsoort
Verzinkt staal
Materiaal
Staal
Breedte
6 mm

Wovar Schroeven Verzinkt Torx 6 x 40/300 mm - Spaanplaatschroeven

Deze spaanplaatschroeven zijn gemaakt van verzinkt staal en volledig voorzien van schroefdraad. Hierdoor zijn ze zeer geschikt voor het monteren van metaal op hout. Daarnaast beschikken de spaanplaatschroeven over een snijpunt waardoor voorboren in naaldhout niet noodzakelijk is. Bij hardhout wordt dit wel aangeraden. U kunt hiervoor het beste een 4.0 mm hardhout boortje gebruiken.

De platverzonken kop bevat een Torx 30 aandrijving. Hierdoor heeft de boormachine veel grip tijdens het indraaien van de schroef. Ook voorkomt dit beschadigingen aan de zinklaag waardoor de kans op roesten vele malen kleiner is. De 6 mm schroeven zullen door de platverzonken kop en de freesribben mooi verzinken in het hout waardoor u een fraai eindresultaat krijgt. De freesribben trekken het hout namelijk krachtig aan waardoor het hout strak tegen de schroef aan wordt getrokken.

De 6 mm verzinkte schroeven zijn in zeer veel lengtematen verkrijgbaar. U kunt kiezen uit lengtes vanaf 4 cm tot maarliefst 30 cm.