Logo Gadero
service

Wovar Schroeven Zwart Verzinkt Torx in 5 maten

Productnummer
WV66195
Zwarte Torx schroeven
model_schroeven_zwart_torx_voldraad
Per stuk,vanaf

6,99

incl. BTW

4 varianten op voorraad
1 tot 3 dagen
Details
Lengte
25 mm
Kies afmetingen
90 stuks
8,92
79 stuks
6,99
290 stuks
7,49
31 stuks
11,45
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Op werkdagen direct antwoord tussen 9:00 uur en 17:00.

Plus- en minpunten

  • IJzersterk door verzinkt staal

  • Goed beschermd tegen roest door Deltacoll coating

  • Wovar kwaliteit voor een scherpe prijs!

  • Zwart gecoat, ideaal voor zwarte planken

Wovar Schroeven Zwart Verzinkt Torx in 5 maten

Deze zwarte schroeven van Wovar zijn gemaakt van verzinkt staal. Dit maakt de schroeven ijzersterk en geschikt voor zware constructies. De schroeven beschikken over een hoogwaardige deltacoll coating. Deze diep zwarte coating dringt diep door in het staal. Dit zorgt voor optimale bescherming tegen roest, corrosie en oxidatie. Na de zwarte coating is een zwarte toplaag aangebracht. Deze toplaag laat de zwarte schroeven prachtig ogen en zorgt voor een mooie afwerking.

Het meest verkocht zijn de 5x50 mm zwarte schroeven in combinatie met onze zwart gespoten potdekselplanken, ook wel Zweeds rabat genoemd. Om die reden worden deze schroeven ook wel potdekselschroeven genoemd.

De vlijmscherpe snijpunt snijdt moeiteloos door alle houtsoorten heen. Hierdoor is het niet nodig om bij zacht hout voor te boren. Schroeft u de zwarte schroeven in hardhout? Dan wordt voorboren wel aangeraden. Gebruik hiervoor onze Wovar hardhout boortjes. Bij zwarte schroeven met een dikte van 4.0 mm kiest u voor de Wovar hardhoutboor 3mm. Schroeven met een dikte van 5 mm boort uw voor met een 3.5mm dikke hardhoutboor en zwarte schroeven 6 mm dik met een hardhoutboor 4mm.

Deze zwarte schroeven worden aangedreven met een torx 20 aandrijving. Deze zorgt er voor dat uw machine niet slipt tijdens het indraaien van de schroef. Gebruik voor het monteren van de schroeven de TX20 bits van Wovar. Deze hebben een perfecte passing op Wovar schroeven zwart verzinkt en maakt de kans op beschadigingen aan de schroef zo klein mogelijk.

De zwarte schroeven (ook wel potdekselschroef genoemd) worden geleverd in voldraad en deeldraad. Voldraad schroeven zijn volledig voorzien van schroefdraad. Deze worden veel gebruikt voor het monteren van metaal op hout. zoals bijvoorbeeld plaatduimen, scharnieren of koppelplaten. De zwarte schroeven die deels beschikken over schroefdraad worden veel gebruikt bij hout op hout constructies. Door het deeldraad trekt het hout strak tegen elkaar aan. Als u bij hout op hout constructies voldraadschroeven gebruikt bestaat de kans dat er ruimte tussen het hout ontstaat.