Logo Gadero
inspiratieservice

Suslight LED Tuinverlichting

Suslight Nederland biedt kwalitatief hoogwaardige LED tuinverlichting aan voor een competitieve prijs, snelle bezorging en biedt uitstekende service. Suslight staat voor Sustainable Lighting en behoort tot een van de meest energiezuinige LED Tuinverlichting producten. Met de LED tuinverlichting van Suslight kiest u voor duurzaamheid (energie efficient), lang genieten van het licht, minimaal onderhoud, hoge betrouwbaarheid, goede recyclebaarheid, groot installatie gemak, praktisch overal te verwerken en een lage ecologische impact dankzij minimaal blauwlicht.

LED Tuinverlichting

Met het uitgebreide aanbod aan duurzame en energiezuinige LED verlichting van Suslight verlengt u eenvoudig uw tuin met uw huiskamer. De speciale 24V en 230V volts LED tuinlampen bieden oplossingen voor het sfeervol verlichten van onder andere uw vlonder, borders, oprit, schutting, gevel van een huis of overkapping.

Suslight biedt o.a. hoogwaardige LED vlonderspots, vrijstaande grondspotsstaande tuinlampenwandlampen voor op uw schutting en gespecialiseerde verlichting voor het verlichten van trappen, verhogingen of geïntegreerde opbouwlampen en spots voor in uw veranda of overkapping. Alle LED tuinlampen worden geleverd met 5 jaar fabrieksgarantie. 

verlichting muur beide zijden

Tuinlampen, materiaalkeuze

Het ruime assortiment aan hoogwaardige LED tuinlampen en armaturen bestaat uit een keur van diverse kleuren zoals zwart, wit, aluminium en roest maar ook in veel duurzame een hoogwaardige materiaalsoorten waaronder RVS en Gepoedercoat Aluminium. Ook tuinverlichting accessoires zoals transformators, stroomkabels, tijdschakelaars en schemerschakelaars om eenvoudig verlichting in uw tuin te plaatsen vindt u hier. Naast veel flexibele 24 volt armaturen vindt u bij Gadero ook enkele LED wandlampen en staande lampen geschikt voor 230 volt spanning. 

24 Volt LED Tuinverlichting

24 Volt LED Tuinverlichting is een alternatief op het reeds bestaande 12 Volt LED Tuinverlichting. De 24V LED laagspanning tuinverlichting van Suslight heeft ten opzicht van 12V tuinverlichting enkele praktische voordelen. Het belangrijkste voordeel is dat 24 Volt LED tuinlampen lagere spanningsverliezen heeft over dezelfde stroomkabel en afstand dan dat 12 Volt heeft. Daarnaast zijn 24 Volt tuinlampen erg betrouwbaar en stabieler. 

connector 24v stroomkabel suslight

24V Kabelsysteem - LED Tuinverlichting

Suslight biedt hoogwaardige LED tuinlampen aan die eenvoudig en snel in uw tuin te plaatsen zijn middels het 24V Suslight Kabelsysteem. Koppel naar wens in combinate met 24 Volts Transformator, stroomkabels en T-connectors eenvoudig o.a. LED prikspots, staande tuinlampen, grondspots en wandlampen in uw tuin of overkapping. Combineer eenvoudig meerdere tuinlampen in uw tuin of langs een oprijlaan door lampen aan te sluiten in een licht circuit middels het modulaire en eenvoudig 24V Kabel systeem van Suslight. Plaats desgewenst als extra optie ook een schemerschakelaar tussen deze transformator en het licht circuit zodat LED tuinlampen automatisch aangaan wanneer het donker wordt.

Lichtplan Tuinverlichting 

Wanneer u meedere LED tuinlampen in uw tuin wilt plaatsen in een licht circuit, is het raadzaam om een lichtplan te maken. Bij het maken van een lichtplan maakt u een overzicht of tekening van welke onderdelen in uw tuin wilt verlichten. Daarbij is het van belang om na te denken over wat voor soort licht u wilt gebruiken voor het verlichten van de diverse elementen in uw tuin. Wilt u een tuinpad of oprit funcioneel verlichten (direct licht), een overkapping sfeervol verlichten (sfeerverlichting) of een mooie boom in uw tuin accentueren (accent licht). Voor elke type verlichting bestaat een geschikt armatuur. Elke type tuinlamp heeft ook zijn eigen specificaties waaronder lichtkleur, straalhoek en lichtbereik. Koppel zo eenvoudig naar wens in combinate met 24 Volts Transformator, stroomkabels en T-connectors eenvoudig meerdere tuinlampen in uw tuin.

Let op! Wij raden altijd aan om een transformator niet zwaarder te belasten dan 80% en om maximaal 300 meter aan kabel te gebruiken. Leg stroomkabels ook nooit strak aangespannen in de grond richting tuinlampen. Stroomkabels dienen ca. 30 - 50 cm diep in de grond gelegd te worden. Voor extra veiligheid kunt u de stroomkabels door een PVC buis leggen. Leg kabels zoveel mogelijk in rechte lijnen door u tuin, zo vindt u de stroomkabel eenvoudig weer mocht u later een extra tuinlamp op het modulaire systeem willen aansluiten.

Bekijk onderstaand installatieschema waarin de essentie van het unieke 24V Kabelsysteem van Suslight geïllustreerd wordt.

quick safe connect installatietekening suslight

Tuinverlichting aanleggen Suslight 

Bent u benieuwd hoe u het beste 24V of 230V tuinverlichting van Suslight kan aanleggen in uw tuin? In deze nieuwe Gadero TV #224 zal Ronny u laten zien hoe u verschillende varianten van tuinverlichting kan aanleggen. In deze Gadero TV zal gebruik worden gemaakt van staande buitenlampen, grondspots en muurverlichting.

Populaire producten van Suslight

sus_reverso_wandlamp_led
Sus Reverso - LED Wandlamp 24V Suslight
Op voorraad
Per stuk
129,95

incl. BTW