Logo Gadero
service

Wovar anti-klimstrip metaal 100 cm - per stuk

Productnummer
WV66312
Anti-klimstrip
Houd indringers uit uw tuin
anti_klim_stalen_scherpe_punten
anti_klim_strips_metalen_punten_voor_schutting_copy_1
anti_klim_strip

19,95

incl. BTW

Niet op voorraad
Details
Lengte
100 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vergelijkbare producten

Plus- en minpunten

  • A-kwaliteit

  • Effectief beveiligingsmiddel tegen indringers

  • Makkelijk te monteren

  • Geschikt voor schuttingen en stenen muren

Specificaties

Materiaal
Staal
Product type
Grendels en sloten
Lengte
100 cm

Wovar anti-klimstrip metaal 100 cm - per stuk

Voor vele mensen een bekend probleem: katten en andere ongenodigde gasten die uw tuin binnendringen. Hoe u dit oplost? Door te kiezen voor de anti-klimstrip van Wovar. Met deze eenvoudig te monteren verzinkte anti-klimstrip van haalt u een effectief beveiligingsmiddel in huis en houdt u ongewenste gasten uit uw tuin. De metalen strips beschikken over scherpe punten die ervoor zorgen dat het lastig voor dieven en dieren is om over uw schutting heen te klimmen. De afmeting van deze A-kwaliteit anti-klimstrips is 100 cm lang en 2 mm dik. U kunt met een ijzerzaag eenvoudig de anti-klimstrips op maat zagen.

Wovar anti-klimstrip metaal 100 cm

De 100 cm lange anti-klimstrip bevat 40 montagegaten met een diameter van 5 mm en 6.5 mm. De totale breedte van de strip is 90 mm. Het oppervlak met de schroefgaten is 20 mm breed en de afmeting van de scherpe punten is circa 46 mm hoog. Bevestig de strips op uw schutting met de 5 x 40 mm RVS tuinschroeven. Gaat u de anti-klimstrips op hardhout monteren? Dan raden wij aan om eerst voor te boren met een 3 mm dikke hardhout boor.

Wovar anti-klimstrip monteren

Uiteraard heeft u ook de mogelijkheid om de strips op een stenen muur te bevestigen. Boor met onze hamerboren SDS-plus 6 x 110 mm gaten in de muur. Maak de anti klim strips vast met verzinkte voldraadschroeven van 4 x 30 mm. Vul de gaten met onze 6 x 30 mm nylon pluggen.

U vindt deze producten bij gerelateerde producten.