Logo Gadero
service

Akupanel Wandpanelen

Uw interieur stijlen, maar ook gelijk de kamer akoestiek verbeteren? Dan is een Akupanel wandpaneel een ideale oplossing! Akupanels zijn verkrijgbaar in verschillende houten kleuren van donker zwart eiken tot een Lichte Es.

Omdat de houten latten verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren, is er altijd een wandpaneel verkrijgbaar in een overeenkomende kleur en matchend met uw nieuwe Parket, PVC of Laminaat vloer! Liever meer contrast in uw ruimte ga dan voor een tegenoverstelde kleur dan uw vloer. Wist u dat een Akupanel tot wel 50% van de kamerakoestiek verbeterd? Een akoestisch houten wandpaneel is niet alleen geschikt voor een grote ruimte vanwege de geluidsabsorberende eigenschappen. Maar houten akupanels zijn uitstekend te gebruiken voor kleinere ruimte zoals een werk- of studeerkamer, slaapkamer, muziekkamer of een speelkamer.

Akupanel Wandpanelen

Bij Gadero zijn uitsluitend duurzame houten wandpanelen verkrijgbaar van de hoogste kwaliteit. Het hout is afkomstig van verantwoorde bossen en er wordt gerecycled materiaal gebruikt voor het vilt.

De XL Akupanelen van het merk Floer zijn verkrijgbaar bij Houthandel Gadero. Met een unieke lengte van 3 meter wordt bijna elke muur van beneden tot boven gevuld met de akoestische houten latten. De 3000 mm lange en 600 mm brede panelen zijn eenvoudig te monteren. In de breedte zijn er geen onderbrekingen zichtbaar vanwege de consistente opbouw van de houten wandpanelen.

Een extra groot voordeel is dat de 3 meter Akupanel Wandpanelen van Floer eenvoudig te monteren zijn. U kunt de wandpanelen bevestigen aan de muur door middel van Hightack Kit of zwarte schroeven.  Wij helpen u graag met instructies "Hoe plaats je een akupanel?" op onze Gadero TV Blog pagina.  Of kijk hieronder hoe Gerben de Floer houten wandpanelen vakkundig en eenvoudig monteert!

Meest gestelde vragen over akupanel wandpanelen