Logo Gadero
service

Blokhut 50 mm wanddikte

Bekijk de complete lijst prefab blokhutten met een houtdikte van 50 mm. Deze wanddikte is voor klanten die op zoek zijn naar een duurzaam en professionele blokhut. Met de wanddikte van 50 mm kiest u voor een behoorlijke slag dikker dan de standaard 28 mm.

Naast de 50 mm dikte leveren wij ook soortgelijke blokhutten met wanddikte 45 mm en 58 mm. Veelal vindt u hier blokhutten met een wanddikte van 5 cm die standaard geleverd worden met luxe deuren en ramen met isolatieglas. Wij leveren 50 mm blokhutten bovenal in heel Nederland en Vlaanderen. Daarbij bent u zeker van gunstige Thuiswinkel Servicegaranties. 

Blokhut 50 mm wanddikte

We leveren alles van goedkope houten schuren tot moderne tuinhuizen met lounge overkapping in 50 mm wanddikte. Kies bijvoorbeeld uit voordelige blokhutten bestaande uit slechts een bergruimWe leveren alles van goedkope houten schuren tot moderne tuinhuizen met lounge overkapping in 50 mm wanddikte. Kies bijvoorbeeld uit voordelige blokhutten bestaande uit slechts een bergruimte of ga voor de luxe blokhutten met lounge gedeelte. Kies uit modellen met plat dak of punt dak. Wilt u uw blokhut van 50 mm wanddikte op prachtige tegels plaatsen, bestel dan betonnen terrastegels mee bij Gadero. Verleng de levensduur van uw tuinhuis door deze af te lakken met beits. of punt dak. Wilt u uw blokhut van 50 mm wanddikte op prachtige tegels plaatsen, bestel dan betonnen terrastegels mee bij Gadero. Verleng de levensduur van uw tuinhuis door deze af te lakken met beits.

Blokhut inspiratie