Houten Garage 3755S Interflex Zadeldak 375 x 550 x 293 cm Wanddikte 50 mm

Productnummer: IF3755-zadeldak   |   Ook leverbaar met handbediende of elektronische sectionaaldeur (meerprijs)

Aangepaste levertijd Levertijd ca. 2-3 weken

€ 5.722,75 Per stuk incl. BTW
Gespreid betalen
Liever in termijnen betalen? Betaal in 12 tot 60 termijnen
Let op: Geld lenen kost geld! Meer infomatie
v.a. € 121,61 p.m. *
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Funderingsbalken met afwatering
Dakgootset
Ventilatieroosters
Dompel Geïmpregneerd (Groen) - (Levertijd 6-8 weken)
Dakbedekking Puntdak Interflex
Coaten Wandlaag Basiskleur (2-laags) - (levertijd 8-10 weken)
Coaten Accentkleur (2-laags) - (Let op! Enkel te kiezen bij selecteren optie: Coaten Wandlaag Basiskleur)
Stormankerset metaal 4-delig
Sectionaaldeur Garage Interflex
Samenstelling Sluiten
  • € 5.722,75 Standaardproduct Houten Garage 3755S Interflex Zadeldak 375 x 550 x 293 cm Wanddikte 50 mm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Houten Garage 3755S Interflex Zadeldak 375 x 550 x 293 cm Wanddikte 50 mm

  • Uit te breiden met diverse opties
  • Wanddikte 50 mm
  • Ook geïmpregneerd en gecoat te bestellen (extra optie)
  • Onbehandeld (behandelen sterk aanbevolen)

Houten Garage 3755S Interflex Zadeldak 375 x 550 x 293 cm Wanddikte 50 mm

Deze Houten Garage 3755S met zadeldak is de grote broer van garage model 3352 van Interflex. Deze handige houten garage van 375 cm breed, 550 cm diep en een nokhoogte van 293 cm is qua afmetingen net iets groter en biedt hiermee net iets meer ruimte en mogelijkheden dan zijn kleine broertje. Daarnaast bestaat deze houten Garage 3755S met zadeldak van Interflex uit een wanddikte van 50mm van A-kwaliteit Noord-Europees vuren, kortom 10mm dikker dan type 3352 en extra stevig.

Interflex Houten Garage 3755S beschikt over een met zadeldak is met zijn afmetingen van 4 x 5 meter perfect voor het stallen van bijvoorbeeld een kleine auto, motoren, fietsen, tuingereedschap of te gebruiken als werkplaats. Garage 3755S met zadeldak is uitgevoerd met een grote dubbele dichte deur aan de voorkant van 260 x 215 cm (sponningsmaat). De inrijhoogte van de dubbele deur is ca. 205 cm.

Aan de zijkant van de garage met zadeldak bevindt zich nog een handige enkele deur en twee klapramen, voorzien van islolatieglas. Door de aanwezigheid van de enkele deur en ramen met isoglas heeft u aan lichtinval geen gebrek in deze fraaie houten garage. Aan de voorkant en achterkant bevindt zich nog een kleine luifel van 35 cm diep.

De wanden van Garage 3755S kunnen gespiegeld worden opgebouwd. Let op! Wanneer u deze garage besteld met optie exterieur gecoat (zie informatie verduurzamen), kan deze niet zomaar gespiegeld worden opgebouwd. U dient dit dan vooraf apart via het opmerkingenveld tijdens het bestelproces aan te gegeven.

Handbediende of elektronische sectionaaldeur (extra optie)

Garage 3755S wordt standaard geleverd met een grote dichte houten dubbele deur aan de voorkant. Wilt u deze houten garage van Interflex met luxe deuren aan de voorkant geleverd hebben? Voor deze Garage 3755S met zadeldak van Interflex kunt u tegen een meerprijs kiezen voor een uitvoering met een sectionaaldeur (railsysteem). Er zijn diverse opties voor het meebestellen van een sectionaaldeur bij deze houten garage. Alle beschikbare sectionaaldeuren bestaan uit 40mm dikke geïsoleerde panelen. Het voordeel is dat de panalen van de sectionaaldeur naar boven schuiven wanneer u de garagedeur opent, waardoor u de ruimte direct voor en binnen deze garage van Interflex maximaal kunt benutten.

Kies uit smalle of middel grote groeven (panelen) en in de kleur Wit (RAL 9010) of Bruin (RAL 8014). De binnenkant van alle beschikbare sectionaaldeuren zijn standaard wit (RAL 9010). De standaard sectionaaldeuren (smalle of middel grote groeven) kunt u met de hand bedienen middels een handvat aan de binnenkant. Kortom, deze optionele sectionaaldeuren zijn handaangedreven.

Voor een meerprijs kunt u tevens nog als extra optie kiezen voor een elektronische bediening/aandrijving van de beschikbare sectionaaldeuren. Kijk bij de extra opties voor het meebestellen van sectionaaldeuren voor de Garage 3755S van Interflex. 

Let op: Kiest u als extra optie voor een sectionaaldeur (meerprijs), dan dient u de wanden van deze houten garage op te bouwen op funderingsbalken (als extra optie mee te bestellen).

Garage 3755S Interflex met zadeldak - wanddikte 50 mm en isolatieglas

Houten garage 3755S van Interflex beschikt over een zadeldak en is gemaakt van hoogwaardig Noord-Europees vuren met een wanddikte van 50 mm. Deze garage is uitgevoerd met dichte dubbele deur aan de voorkant van de berging, en een enkele deur en twee klapramen aan de zijkant met isolatieglas. 

Type/model 3755S met zadeldak Interflex
Houtsoort Noord-Europees vuren kwaliteitshout
Wanddikte 50 mm
Funderingsmaat 355 x 530 cm
Totale buitenmaat (incl. oortjes).   375 x 550 cm
Luifel (diepte) 35 cm (voor- en achterzijde)
Garagedeur (sparingsmaat) 260 x 215 cm
Zijwandhoogte 234 cm
Nokhoogte 293 cm
Oppervlakte 18,9 m2
Soort dak Zadeldak (incl. EPDM)
Glas Isolatieglas
Soort ramen Klapramen

Dak(bedekking)

Houten Garage 3755S van Interflex wordt standaard geleverd inclusief Dakshingles Recht Zwart/grijs voor het bekleden van het zadeldak. Via de extra opties heeft u tevens de mogelijheid voor het meebestellen van Dakshingles Recht in diverse andere kleuren (zonder meerprijs) of in de varriant Beverstaart (kleine meerprijs) in de kleuren zwart/grijs, groen en rood. Asfaltnagels (t.a.v. monteren dakshingles) en dakplankspijkers (voor montage dakbeschot) worden standaard meegeleverd.

Wilt u het zadeldak van de Garage 3755S nog luxer en duurzamer afwerken? Dan kunt u kiezen voor lichtgewicht Onduvilla Dakpanplaten in diverse kleuren. Deze dakpanelementen worden als complete set geleverd en hebben een fraai natuurlijk uiterlijk van een echte dakpan dankzij de 3-tonen kleur. De standaard Onduvilla Dakpanplaten zijn verkrijgbaar in rood gevlamd, groen gevlamd en zwart. Bekijk de extra opties voor de mogelijkheden voor het meebestellen van de Onduvilla Dakpanplaten. 

Verduurzamen: impregneren of gecoat

Deze Interflex Garage 3755S met zadeldak wordt standaard onbehandeld geleverd. Tegen een meerprijs bieden we een houtbehandeling en diverse opties voor coating aan in verschillende kleuren (2-laags). 

U heeft voor de behandeling van deze houten Garage 3755S van Interflex 3 opties:

1. Dompel Geïmpregneerd (groen) - Door ons uw garage laten impregneren (aanbevolen) zorgt niet voor een langere levertijd (standaard ca. 4-6 weken). Tijdens het hoogseizoen kan dit in sommige gevallen iets oplopen. De garage wordt dan standaard (Dompel) geïmpregneerd in de kleur groen geleverd. Door Garage 3755S van Interflex geïmpregneerd te bestellen beschermt u het hout tegen schimmels, insecten en (blauw)hout. Kijk bij de extra opties voor het bestellen van Interflex Garage 3755S in (Dompel) geïmpregneerd groen.

Let op! Het impregneren van de blokhut beschermt het hout niet tegen weersinvloeden (zon en regen) en werking. Na circa 2-3 maanden (zodra volledige werking uit uw blokhut is) alsnog behandelen / aflakken is ons advies. Wie kiest voor groen impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante beits.

2. COATEN - Exterieur - Via de extra opties kunt u kiezen voor Coaten Exterieur. Hiermee wordt de garage voorzien (in de door u gewenste kleur) van een 2-laagse behandeling van de buitenzijde van de wanden. De ramen en deuren worden wel 2-zijdig behandeld. Let op! De dakbalken en dakplanken van de garage worden niet gecoat. 

Let op! Wanneer u deze garage besteld met optie exterieur gecoat (zie hierboven), kan deze niet zomaar gespiegeld worden opgebouwd. U dient dit dan vooraf apart via het opmerkingenveld tijdens het bestelproces aan te gegeven.

3. COATEN - Compleet - Via de extra opties kunt u kiezen voor Coaten Compleet. Hiermee wordt de garage voorzien (in de door u gewenste kleur) van een 2-laagse behandeling van de wanden binnen en buitenzijde, de dakplanken/-delen 1-zijdig en de deuren en ramen 2-zijdig.

Coaten Wandlaag Basiskleur & Accentkleur

Voor het coaten (voor zowel exterieur als compleet) van de wanden kunt u kiezen uit maar liefst 8 standaard dekkende kleuren waaronder donkergrijs, zwart, lichtgrijs groen, zweeds rood of blauw. Daarnaast kunt u nog kiezen voor transparant grenen. Via de optie Coaten Wandlaag Basiskleur kunt u de wandlaag (Exterieur of Compleet) laten coaten in de door u gewenste kleur.

Naast een basis kleur voor de wandlaag (Coaten Wandlaag Basiskleur), kunt u ook zonder meerprijs kiezen voor het laten coaten van een accentkleur voor de deuren, ramen en gevellijsten (optie Coaten Accentkleur). Voor het laten coaten voor de deuren, ramen en gevellijsten kunt u kiezen uit de kleuren wit, creme wit, donkergrijs, lichtgrijs, zwart of transparant grenen.

Let op! Voor de optie Coaten Accentkleur geldt dat u deze optie enkel kunt kiezen in combinatie met de optie: Coaten Wandlaag Basiskleur (meerprijs). Het enkel laten coaten van een accentkleur is niet mogelijk! Kiest u enkel voor de optie Coaten Wandlaag Basiskleur, dan ontvangt de gehele garage in de door u gekozen basiskleur.

Het laten coaten kost ca. 6 - 8 weken extra levertijd. Door uw Garage 3755S van Interflex gecoat te bestellen haalt u een kant & klare garage in huis met een finish laag, klaar voor montage en gebruik. De garage heeft door de coating een bescherming voor circa 2 tot 3 jaar. 

Fundering

Deze Interflex Garage 3755S is eenvoudig en snel te monteren. Zorg voor een 100% waterpas ondervloer (van funderingsbalken met afwateringsprofiel voor een langere levensduur) en monteer alles zuiver haaks. Wij adviseren om het tuinhuis voor het monteren te behandelen. Kijk bij de extra opties wanneer u funderingbalken wilt meebestellen (sterk aanbevolen). Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels of een gestorte betonvloer. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan voor onder de wanden.

Let op: Kiest u als extra optie voor een sectionaaldeur (meerprijs), dan dient u de wanden van deze houten garage op te bouwen op funderingsbalken (als extra optie mee te bestellen).

Ventilatieroosters en Stormankerset

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw garage. Een stormankerset zorgt voor extra stevigheid van uw garage bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw garage worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden niet standaard meegeleverd. U kunt deze via de extra opties kunt meebestellen.

Vergelijkbare modellen

Zie alternatieve producten voor diverse vergelijkbare modellen. Wilt u ditzelfde model garage in de afmeting 360 x 537 cm met Wanddikte 44 mm? Kies dan voor Houten Garage Geir. Wilt u ditzelfde model van met plat dak? Kies dan voor Houten Garage 3755M met plat dak van Interflex.

Levering

De levertijd van Interflex is ca. 4-6 weken zowel onbehandeld als dompel geïmpregneerd (extra optie), mits uit voorraad leverbaar. Het laten coaten (extra optie) kost ca. 6 - 8 weken levertijd. Voor Interflex blokhutten gelden geen vaste leverdagen per postcodegebied. Interflex tuinhuizen worden rechtstreeks via een aparte transporteur op maat geleverd.

Let op! Tijdens het hoogsezien kan de levertijd oplopen. Bekijk hier de actuele geschatte levertijden van blokhutten van Interflex.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Nu met gratis levering! Garage 3755S Interflex Zadeldak Onbehandeld Houten Garage 3755S Interflex Zadeldak 375 x 550 x 293 cm Wanddikte 50 mm   |   Ook leverbaar met handbediende of elektronische sectionaaldeur (meerprijs)
€ 5.722,75 Per stuk incl. BTW