Logo Gadero
inspiratieservice

Blokhut W4x3+3A Interflex 800 x 440 x 325 cm Wanddikte 50 mm

Productnummer
IFW4x3+3A
Ook geïmpregneerd en gecoat te bestellen (extra optie)
Wanddikte 50 mm
blokhut_w4x33a_interflex_onbehandeld
blokhut_w4x33a_interflex_gecoat_sfeer
wolfskap_interflex_sfeerfoto
afmetingen_w4x33a_wolfskap
Per stuk,vanaf

7.316,95

incl. BTW

 • Of 3 termijnen 2.438,96 met 0% renteInstallments-Klarna
 • Of 174,07 per maandInstallments-SprayPay
Op voorraad
6 tot 8 weken
Details
Diepte
800 cm
Breedte
440 cm
Hoogte
325 cm
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux
Funderingsbalken met afwatering
7.316,95incl. BTW
6 tot 8 weken
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Wanddikte 50 mm

 • Luxe 3-delig draai/kiep raam

 • Luxe 4-delige paneeldeurconstructie (2 delen vast)

 • Onbehandeld (behandelen sterk aanbevolen)

Specificaties

Gewicht
3300 kg
Wanddikte
50 mm
Materiaal
Hout
Houtsoort
Scandinavisch Vuren
Kleur
Blank
Breedte
440 cm
Diepte
800 cm
Hoogte
325 cm

Blokhut W4x3+3A Interflex 800 x 440 x 325 cm Wanddikte 50 mm

Blokhut W4x3+3A is een populaire wolfskap blokhut die is geinspireerd op het standaard model W4x3+3 van Interflex. Dit model beschikt echter naast de royale berging en veranda van 4 x 3 meter over een extra aparte berging van 4 x 1.5 meter, waardoor u met deze W4x3+3A blokhut extra bergruimte heeft voor het stallen van bijvoorbeeld fietsen of tuingereedschap. Kortom, met deze luxe tuinhuis met wolfskap, veranda en aanbouw haalt u een fraaie en praktische blokhut in huis met tal van mogelijkheden. Blokhut W4x3+3A valt door zijn royale afmetingen onder de 8 x 4 meter blokhut modellen.

Deze W4x3+3A blokhut met wolfskap dak bestaat uit een robuuste wanddikte van 50 mm en is uitgevoerd met modern hekwerk aan de voorkant van de veranda. Deze Blokhut W4x3+3A van interflex heeft hierdoor een klassieke en authentieke uitstraling. Met deze robuuste blokhut met extra aanbouw aan de achterkant en veranda aan de voorkant kunt u zowel in het voorjaar als najaar behagelijk en beschut buiten genieten van uw tuin.

Blokhut W4x3+3A van Interflex heeft een totale breedte van 800 cm, een diepte van 440 cm en een nokhoogte van 325 cm. De berging van 300 cm breed en 400 cm diep biedt vollop ruimte voor bijvoorbeeld het stallen van uw tuingereedschap, fietsen of tuinmeubelen. Via een enkele deur aan de zijkant van deze fraaie blokhut bereikt u de aanbouw / berging van 150 x 400 cm, die aan de achterkant van de blokhut zit. Via de dubbele deur bereikt u via de voorkant de berging de royale overdekte veranda van 300 cm breed en 400 cm diep. De ruime veranda aan de voorkant biedt vollop ruimte voor een grote tuinset of loungeset. Door de zijwand en hekwerk van de veranda zit u heerlijk beschut zodat u ook in het voorjaar en najaar hier kunt relaxen.

De veranda-opening en het draai-kiepraam kunnen zowel aan de linker- als rechterzijde worden geplaatst. Zo kan deze wolfskap blokhut W4x3+3A gespiegeld worden opgebouwd (met uitzondering van de draairichting van de deuren).

Let op! Wanneer u deze blokhut besteld met optie exterieur gecoat (meerprijs), kan deze niet zomaar gespiegeld worden opgebouwd. U dient dit dan vooraf apart via het opmerkingenveld tijdens het bestelproces aan te gegeven.

Blokhut W4x3+3A Interflex - wanddikte 50 mm en Isolatie glas

Blokhut / Wolfskap W4x3+3A van Interflex is gemaakt van hoogwaardig Noord-Europees vuren met een wanddikte van 50 mm. Omdat de zijwand van de veranda tevens bestaat uit 50mm dikke blokhutprofielen is deze wand volledig afgesloten en heeft u geen last van de wind. Dit luxe model houten tuinhuis met wolfskap dak, veranda is uitgevoerd met een 4-delige paneeldeurconstructie, waarvan 2 vast. Aan de zijkant van de berging bevindt zich een 3-delig draai-kiep raam. De extra aanbouw / berging is via een aparte enkel deur met klein raam te bereiken en bevindt zich aan de zijkant van de blokhut. Zowel de deuren als 3-delig raam zijn voorzien van isolatieglas.

Type/Model W4x3+3A
Houtsoort Noord-Europees vuren kwaliteitshout
Wanddikte 50 mm
Funderingsmaat 770 x 410 cm
Totale buitenmaat (incl. oren) 800 x 440 cm
Veranda (lengte) 300 cm
Zijwand (Hoogte) 221 cm
Nokhoogte 325 cm
Oppervlakte 31,6 m2
Soort dak Wolfskap
Glas Isolatieglas

Dak(bedekking)

Blokhut W4x3+3A van Interflex wordt geleverd zonder dakbedekking. Via de extra opties heeft u de mogelijkheid voor het meebestellen van Dakshingles Recht in diverse andere kleuren of in de varriant Beverstaart in de kleuren zwart/grijs, groen en rood.

Asfaltnagels (t.a.v. monteren dakshingles) en dakplankspijkers (voor montage dakbeschot) worden standaard meegeleverd.

Wilt u het dak van de Interflex W4x3+3A blokhut nog luxer en duurzamer afwerken? Dan kunt u kiezen voor lichtgewicht Onduvilla Dakpanplaten in diverse kleuren. Deze dakpanelementen worden als complete set geleverd en hebben een fraai natuurlijk uiterlijk van een echte dakpan dankzij de 3-tonen kleur. De standaard Onduvilla Dakpanplaten zijn verkrijgbaar in rood gevlamd, groen gevlamd en zwart. Bekijk de extra opties voor de mogelijkheden voor het meebestellen van de Onduvilla Dakpanplaten.

Verduurzamen: impregneren of gecoat

Deze Interflex W4x3+3A blokhut wordt standaard onbehandeld geleverd. Tegen een meerprijs bieden we een houtbehandeling en diverse opties voor coating aan in verschillende kleuren (2-laags).

U heeft voor de behandeling van deze Interflex W4x3+3A blokhut 3 opties:

1. Dompel Geïmpregneerd (groen) - Door ons uw blokhut laten impregneren (aanbevolen) zorgt niet voor een langere levertijd (standaard ca. 4-6 weken). Tijdens het hoogseizoen kan dit in sommige gevallen iets oplopen. De blokhut wordt dan standaard (Dompel) geïmpregneerd in de kleur groen geleverd. Door Blokhut W4x3+3A van Interflex geïmpregneerd te bestellen beschermt u het hout tegen schimmels, insecten en (blauw)hout. Kijk bij de extra opties voor het bestellen van Interflex W4x3+3A blokhut in (Dompel) geïmpregneerd groen.

Let op! Het impregneren van de blokhut beschermt het hout niet tegen weersinvloeden (zon en regen) en werking. Na circa 2-3 maanden (zodra volledige werking uit uw blokhut is) alsnog behandelen / aflakken is ons advies. Wie kiest voor groen impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante beits.

2. COATEN - Exterieur - Via de extra opties kunt u kiezen voor Coaten Exterieur. Hiermee wordt de blokhut voorzien (in de door u gewenste kleur) van een 2-laagse behandeling van de buitenzijde van de wanden. De ramen en deuren worden wel 2-zijdig behandeld. Let op! De dakbalken en dakplanken van de blokhut worden niet gecoat. Bij deze blokhut met zijluifel worden tevens de zichtbare wanden onder de luifel gecoat.

Let op! Wanneer u deze blokhut besteld met optie exterieur gecoat (zie hierboven), kan deze niet zomaar gespiegeld worden opgebouwd. U dient dit dan vooraf apart via het opmerkingenveld tijdens het bestelproces aan te gegeven.

3. COATEN - Compleet - Via de extra opties kunt u kiezen voor Coaten Compleet. Hiermee wordt de blokhut voorzien (in de door u gewenste kleur) van een 2-laagse behandeling van de wanden binnen en buitenzijde, de dakplanken/-delen 1-zijdig en de deuren en ramen 2-zijdig.

Coaten Wandlaag Basiskleur & Accentkleur

Voor het coaten (voor zowel exterieur als compleet) van de wanden kunt u kiezen uit maar liefst 8 standaard dekkende kleuren waaronder donkergrijs, zwart, lichtgrijs groen, zweeds rood of blauw. Daarnaast kunt u nog kiezen voor transparant grenen. Via de optie Coaten Wandlaag Basiskleur kunt u de wandlaag (Exterieur of Compleet) laten coaten in de door u gewenste kleur.

Naast een basis kleur voor de wandlaag (Coaten Wandlaag Basiskleur), kunt u ook zonder meerprijs kiezen voor het laten coaten van een accentkleur voor de deuren, palen, schoren, hekwerk en gevellijsten (optie Coaten Accentkleur). Voor het laten coaten voor de deuren, palen, schoren, hekwerk en gevellijsten kunt u kiezen uit de kleuren wit, creme wit, donkergrijs, lichtgrijs, zwart of transparant grenen.

Let op! Voor de optie Coaten Accentkleur geldt dat u deze optie enkel kunt kiezen in combinatie met de optie: Coaten Wandlaag Basiskleur (meerprijs). Het enkel laten coaten van een accentkleur is niet mogelijk! Kiest u enkel voor de optie Coaten Wandlaag Basiskleur, dan ontvangt de gehele blokhut in de door u gekozen basiskleur.

Het laten coaten kost ca. 6 - 8 weken extra levertijd. Door uw blokhut W4x3+3A van Interflex gecoat te bestellen haalt u een kant & klare blokhut in huis met een finish laag, klaar voor montage en gebruik. De blokhut heeft door de coating een bescherming voor circa 2 tot 3 jaar.

Houten Vloer

Deze blokhut wordt standaard geleverd exclusief vloer voor de berging. Via de extra opties heeft u de mogelijkheid om een houten vloer/fundamentpakket mee te bestellen (meerprijs). U heeft daarbij de keuze uit een onbehandelde vloer of geimpregneerde. Het pakket bestaat uit vloerplanken met een dikte van 26mm, geïmpregneerde fundamentbalken en afwerklijsten.

Fundering

Deze Interflex W4x3+3A blokhut is eenvoudig en snel te monteren. Zorg voor een 100% waterpas ondervloer (van funderingsbalken met afwateringsprofiel voor een langere levensduur) en monteer alles zuiver haaks. Wij adviseren om het tuinhuis voor het monteren te behandelen. Kijk bij de extra opties wanneer u funderingbalken wilt meebestellen (sterk aanbevolen).

Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte beto

Bijbehorend bij dit product