Logo Gadero
service

Blokhut 5x5+2Z Interflex 695 x 745 x 280 cm met Veranda 200 cm + Zijaanbouw 150 cmWanddikte 50 mm

Productnummer
IF5x5+2Z
Luxe ramen en deuren
Met grote veranda en zijaanbouw
Stevige wanddikte van 50 mm
blokhut_5x52z_interflex_onbehandeld
blokhut_5x52z_interflex_behandeld
afmetingen_blokhut_5x52z_interflex
Per stuk,vanaf

8.964,95

incl. BTW

Op voorraad
Details
Diepte
745 cm
Breedte
695 cm
Hoogte
280 cm
4 tot 5 weken
Funderingsbalken met afwatering
8.964,95incl. BTW
4 tot 5 weken
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Uitstekende kwaliteit Scandinavisch Vurenhout

  • Met luxe veranda met luifel en zijaanbouw

  • Voorzien van luxe ramen en deuren

  • Stevige wanddikte 50 mm

  • Behandelen sterk aanbevolen (onbehandeld)

Specificaties

Gewicht
3200 kg
Houtsoort
Scandinavisch vuren
Wanddikte
50 mm
Kleur
Blank
Diepte
745 cm
Breedte
695 cm
Hoogte
280 cm
Dak type
Punt dak
Behandeling
Onbehandeld
Pakketmaat
600 x 120 x 120

Blokhut 5x5+2Z Interflex 695 x 745 x 280 cm met Veranda 200 cm + Zijaanbouw 150 cmWanddikte 50 mm

Deze Interflex Blokhut 5x5+2Z is een luxe buitenhuis met eindeloos veel mogelijkheden en functionaliteiten. Gebruik deze blokhut van Interflex als ontspanningsruimte of gastenverblijf. Het buitenverblijf heeft een ingang aan de zijkant en onder de overkapping, dit maakt de blokhut multifunctioneel in te richten naar eigen wens. Met een wanddikte van 50mm en woonhuiskwaliteit ramen en deuren is het buitenhuis zowel in de zomer als winter ideaal om in te verblijven. De deuren en ramen zijn tevens voorzien van isolatieglas om het klimaat in de blokhut zo aangenaam mogelijk te houden.

Grote veranda met overkapping

Deze Interflex 5x5+2Z blokhut is uitstekend geschikt voor de buitenmens. Of de zon nu schijnt, of het regent, dankzij de zeer grote overkapping met een diepte van maar liefst 200cm heeft u altijd een plek om droog buiten te zitten. Heerlijk dus wanneer u lekker wilt barbecuen of een borrel hebt. Ideaal voor als u het hele jaar door wilt genieten van uw blokhut.

Blokhut 5x5+2Z Interflex - wanddikte 50 mm en isolatieglas

Blokhut 5x5+2Z van Interflex heeft een binnenmaat van 500 x 500 cm met zijaanbouw van 150 x 500 cm Wanneer u de veranda meeneemt heeft de blokhut een totale maat (inclusief oortjes) van 695 x 745 cm met oppervlak van ongeveer 44.1m2. De zijwanden hebben een hoogte van 208cm en lopen in een punt naar een nokhoogte van 280cm. Het huis is voorzien van een dubbele deur onder de veranda en een enkele deur in de zij-aanbouw. In het "hoofdgebouw" zitten eveneens een dubbele en een enkele draai/kiepraam voorzien van isolatieglas.

Type/Model 5x5+2Z
Houtsoort Noord-Europees vuren kwaliteitshout
Wanddikte 50mm
Funderingsmaat 665x715 cm
Totale buitenmaat (incl. oren) 695x745 cm
Luifel + Veranda (diepte) 200 cm
Zijwandhoogte 208 cm
Nokhoogte 280 cm
Oppervlakte 44,1 m2
Type dak Zadeldak
Type Glas Isolatieglas
Type ramen Draaikiep

Opties

Standaard wordt de blokhut geleverd zonder vloer en fundering. U kunt deze los bijbestellen in onbehandelde of geïmpregneerde variant. U besteld eenvoudig bij de extra opties de benodigde stormankerset en ventilatieroosters mee. De asfaltnagels en dakplankspijkers worden standaard meegeleverd.

Kies uw dak

U kunt bij de Interflex blokhut uw eigen dak samenstellen. Zo heeft u keuze uit twee verschillende dakshingles in vier verschillende kleuren. Wilt u de Interflex 5x5+2Z blokhut nog luxer maken? Dan kunt u kiezen voor onduvilla dakpanplaten in verschillende kleuren. Deze dakpanplaten geven uw dak niet alleen een luxe uitstraling maar lijken dankzij de kleur tonen veel op echte dakpannen. Bekijk de extra opties voor het samenstellen van het dak.

Verduurzamen: impregneren of verven in een kleur

Deze Interflex 5x5+2Z blokhut is volledig naar eigen smaak te behandelen of te coaten. Standaard wordt het huis onbehandeld en ongecoat geleverd. Tegen meerprijs bieden we een houtbehandeling en coating aan (sterk aanbevolen).

U heeft voor de behandeling van deze Interflex 5x5+2Z blokhut 3 opties.

1. Dompel Geïmpregneerd (groen) - Door ons uw blokhut laten impregneren (aanbevolen) zorgt niet voor een langere levertijd (standaard ca. 4-6 weken). Tijdens het hoogseizoen kan dit in sommige gevallen iets oplopen. De blokhut wordt dan standaard (Dompel) geïmpregneerd in de kleur groen geleverd. Door Blokhut 5x5+2Z van Interflex geïmpregneerd te bestellen beschermt u het hout tegen schimmels, insecten en (blauw)hout. Kijk bij de extra opties voor het bestellen van Interflex 5x5+2Z blokhut in (Dompel) geïmpregneerd groen.

Let op! Het impregneren van de blokhut beschermt het hout niet tegen weersinvloeden (zon en regen) en werking. Na circa 2-3 maanden (zodra volledige werking uit uw blokhut is) alsnog behandelen / aflakken is ons advies. Wie kiest voor groen impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante beits.

2. COATEN - Exterieur - Via de extra opties kunt u kiezen voor Coaten Exterieur. Hiermee wordt de blokhut voorzien (in de door u gewenste kleur) van een 2-laagse behandeling van de buitenzijde van de wanden. De ramen en deuren worden wel 2-zijdig behandeld. Let op! De dakbalken en dakplanken van de blokhut worden niet gecoat.

Let op! Wanneer u deze blokhut besteld met optie exterieur gecoat (zie hierboven), kan deze niet zomaar gespiegeld worden opgebouwd. U dient dit dan vooraf apart via het opmerkingenveld tijdens het bestelproces aan te gegeven.

3. COATEN - Compleet - Via de extra opties kunt u kiezen voor Coaten Compleet. Hiermee wordt de blokhut voorzien (in de door u gewenste kleur) van een 2-laagse behandeling van de wanden binnen en buitenzijde, de dakplanken/-delen 1-zijdig en de deuren en ramen 2-zijdig.

Coaten Wandlaag Basiskleur & Accentkleur

Voor het coaten (voor zowel exterieur als compleet) van de wanden kunt u kiezen uit maar liefst 8 standaard dekkende kleuren waaronder donkergrijs, zwart, lichtgrijs groen, zweeds rood of blauw. Daarnaast kunt u nog kiezen voor transparant grenen. Via de optie Coaten Wandlaag Basiskleur kunt u de wandlaag (Exterieur of Compleet) laten coaten in de door u gewenste kleur.

Naast een basis kleur voor de wandlaag (Coaten Wandlaag Basiskleur), kunt u ook zonder meerprijs kiezen voor het laten coaten van een accentkleur voor de ramen, deuren, palen, schoren, hekwerk en gevellijsten (optie Coaten Accentkleur). Voor het laten coaten voor de ramen, deuren, palen, schoren, hekwerk en gevellijsten kunt u kiezen uit de kleuren wit, creme wit, donkergrijs, lichtgrijs, zwart of transparant grenen.

Let op! Voor de optie Coaten Accentkleur geldt dat u deze optie enkel kunt kiezen in combinatie met de optie: Coaten Wandlaag Basiskleur (meerprijs). Het enkel laten coaten van een accentkleur is niet mogelijk! Kiest u enkel voor de optie Coaten Wandlaag Basiskleur, dan ontvangt de gehele blokhut in de door u gekozen basiskleur.

Het laten coaten kost ca. 6 - 8 weken extra levertijd. Door uw blokhut 5x5+2Z van Interflex gecoat te bestellen haalt u een kant & klare blokhut in huis met een finish laag, klaar voor montage en gebruik. De blokhut heeft met coating een bescherming voor circa 2 tot 3 jaar.

Luxe Luiken

Voor Inteflex blokhut 5x5+2Z kunt u tevens kiezen voor luiken in B/C kwaliteit. Deze houten raamruiken hebben een luxe uitstraling, een mooie afwerking en zijn vooral praktisch wanneer u het tuinhuis donker wilt maken. De raamluiken voor deze blokhut bestaat uit een complete set voor het enkele raam aan de voorkant en het dubbele raam aan de zijkant. Daarnaast kunt u kiezen uit een onbehandelde (blank), een geïmpregneerde (groen) of gecoate raamluiken set. Voor de gecoate raamluiken geldt dat u kunt kiezen uit 6 standaard kleuren waaronder wit, creme wit, zwart en donkergrijs.

Levering

De levertijd van Interflex is ca. 4-6 weken zowel onbehandeld als dompel geïmpregneerd (extra optie), mits uit voorraad leverbaar. Het laten coaten (extra optie) kost ca. 6 - 8 weken levertijd. Voor Interflex blokhutten gelden geen vaste leverdagen per postcodegebied. Interflex tuinhuizen worden rechtstreeks via een aparte transporteur op maat geleverd.

Let op! Tijdens het hoogseizoen kan de levertijd oplopen. Bekijk hier de actuele geschatte levertijden van blokhutten van Interflex.