Logo Gadero
service

Houten Garage 3755M Interflex Platdak 375 x 550 x 230 cm Wanddikte 50 mm

Productnummer
IF3755M-Platdak
Leverbaar met handbediende of elektronische sectionaaldeur (meerprijs)
garage_3755m_interflex_onbehandeld
garage_3755m_interflex_behandeld
sfeerfoto_garage_3755m_interflex
interflex_3755m_garage
afmetingen_garage_3755m_interflex
Per stuk,vanaf

6.349,95

incl. BTW

Op voorraad
Details
Diepte
550 cm
Breedte
375 cm
Hoogte
230 cm
5 tot 6 weken
Funderingsbalken met afwatering
6.349,95incl. BTW
5 tot 6 weken
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Wanddikte 50 mm

  • Uit te breiden met diverse extra opties

  • Ook geïmpregneerd of gecoat te bestellen

  • Onbehandeld (behandelen aanbevolen)

Specificaties

Gewicht
2100 kg
Wanddikte
50 mm
Houtsoort
Scandinavisch vuren
Kleur
Blank
Diepte
550 cm
Breedte
375 cm
Hoogte
230 cm
Behandeling
Onbehandeld
Dak type
Plat dak
Pakketmaat
600 x 120 x 120

Houten Garage 3755M Interflex Platdak 375 x 550 x 230 cm Wanddikte 50 mm

Zoekt u een moderne houten garage van circa 5 x 4 meter met plat dak? Dan is deze onbehandelde garage 3755M van Interflex een goede keuze. Deze houten garage van 375 cm breed, 550 cm diep en met een nokhoogte van 230 cm is qua afmetingen net iets groter en biedt hiermee iets meer ruimte dan zijn kleinere broertje garage 3352M van Interflex. Daarnaast bestaat deze houten garage 3755M van Interflex uit een wanddikte van 50 mm. Kortom garagemodel 3755M is 10 mm dikker dan type 3352M en extra stevig. De houten garage is gemaakt van A-kwaliteit Noord-Europees vurenhout.

Interflex houten garage 3755M beschikt over een strak plat dak en is met zijn afmetingen van 375 x 550 cm perfect voor het stallen van bijvoorbeeld een auto, motoren, fietsen, tuingereedschap of gebruik de ruimte als werkplaats of hobbyruimte. Zet uw auto droog of uit de zon met deze stijlvolle garage van Vurenhout. Garage 3755M met plat dak is uitgevoerd met een grote dubbele dichte deur aan de voorkant van 260 x 215 cm (sponningsmaat). De garagedeur heeft een doorrijhoogte van circa 205 cm.

Aan de zijkant van de houten garage met plat dak bevindt zich nog een handige enkele deur met twee klapramen voorzien van isolatieglas. Aan lichtinval heeft u zeker geen gebrek in deze fraaie garage dankzij de enkele deur en ramen met isolatieglas. De voor en achterkant van de garage beschikt ook over een kleine luifel van 35 cm diepte.

De wanden van deze houten garage 3755M kunnen bovendien gespiegels worden opgebouwd. Let op! Wanneer u deze garage besteld met de optie exterieur gecoat (zie informatie verduurzamen), dan is het niet zomaar mogelijk om deze gespiegeld op te bouwen. U dient dit vooraf apart via het opmerkingenveld tijdens het bestelproces aan te geven.

Handbediende of elektronische sectionaaldeur (extra optie)

Garage 3755M wordt standaard geleverd met een grote dichte houten dubbele deur aan de voorzijde. Wilt u deze garage van Interflex liever met luxe deuren geleverd hebben? Voor deze garage 3755M met plat dak van Interflex kunt u tegen een meerprijs kiezen voor een uitvoering met een sectionaaldeur (railsysteem). Kies uit diverse opties voor het meebestellen van een sectionaaldeur bij deze houten garage. Alle beschikbare sectionaaldeuren bestaan uit 40mm dikke geïsoleerde panelen. Het voordeel is dat de panelen van de sectionaaldeur naar boven schuiven wanneer u de garagedeur opent, waardoor u de ruimte direct voor en binnen deze garage van Interflex maximaal kunt benutten.

Kies uit smalle of middel grote groeven (panelen) in de kleuren Wit (RAL 9010) of Bruin (RAL 8014). De binnenkant van alle beschikbare sectionaaldeuren zijn standaard wit. De standaard sectionaaldeuren (smalle of middel grote groeven) kunt u met de hand bedienen middels een handvat aan de binnenkant. Kortom deze optionele sectionaaldeuren zijn handaangedreven.

U kunt tevens voor een meerprijs kiezen voor een elektronische bediening/aandrijving van de beschikbare sectionaaldeuren. Kijk bij de extra opties voor het meebestellen van sectionaaldeuren voor garage 3755M van Interflex.

Let op! Kiest u als extra optie voor een sectionaaldeur (meerprijs), dan dient u de wanden van deze garage op te bouwen op funderingsbalken (als extra optie mee te bestellen).

Garage 3755M Interflex met zadeldak - wanddikte 50 mm en isolatieglas

Houten garage 3755M van Interflex met wanddikte 50 mm beschikt over een plat dak en is gemaakt van uitstekende kwaliteit Noord-Europees vurenhout. De garage is uitgevoerd met een dubbele dichte deur aan de voorkant van de berging, een enkele deur en twee klapramen aan de zijkant voorzien van isolatieglas.

Type/model 3755M met plat dak Interflex
Houtsoort Noord-Europees vuren kwaliteitshout
Wanddikte 50 mm
Funderingsmaat 355 x 530 cm
Totale buitenmaat (incl. oortjes). 375 x 550 cm
Luifel (diepte) 35 cm (voor- en achterzijde)
Garagedeur (sparingsmaat) 260 x 215 cm
Zijwandhoogte 234 cm
Nokhoogte 230 cm
Oppervlakte 18,9 m2
Soort dak Plat dak
Glas Isolatieglas
Soort ramen Klapramen

Dak(bedekking)

Houten garage 3755M met plat dak wordt niet geleverd met dakbedekking, deze dient u los bij te bestellen via de extra opties voor een meerprijs. Kies voor EPDM dakbedekking, het pakket wordt compleet met lijm en dak uitlopen geleverd.

Let op! Het EPDM wordt geleverd exclusief HWA (buizen voor hemelwaterafvoer). Dakplankspijkers (voor montage dakbeschot) worden niet standaard meegeleverd, u kunt deze apart meebestellen via de extra opties.

Bestel eenvoudig via de extra opties een complete daktrimset mee (meerprijs) voor een perfecte afwerking van de EPDM rubberfolie en de rand van het dak. Deze aluminium daktrimset wordt compleet geleverd met rechte delen en hoekstukken. Bovendien zorgen deze daktrimmen voor een fraaie afwerking en voorkomt het lekkage. Ons advies is om de daktrimset als extra optie mee te bestellen.

Verduurzamen: impregneren of coaten

Deze houten Interflex garage 3755M wordt standaard onbehandeld geleverd. Tegen een meerprijs bieden we een houtbehandeling en diverse opties voor coaten aan in verschillende kleuren (2-laags).

U heeft voor de behandeling van deze houten garage 3755M van Interflex 3 opties:

1. Dompel geïmpregneerd (groen) - Door ons uw garage laten impregneren (aanbevolen) zorgt niet voor een langere levertijd (standaard ca. 4-6 weken). Tijdens het hoogseizoen kan dit in sommige gevallen iets oplopen. Kiest u voor deze optie dan wordt de houten garage standaard (dompel) geïmpregneerd in de kleur groen. Door garage 3755M van Interflex geïmpregneerd te bestellen beschermt u het hout tegen schimmels, insecten en (blauw)hout. Kijk bij de extra opties voor het bestellen van garage 3755M met plat dak in (dompel) geïmpregneerd groen.

Let op! Het impregneren van de garage beschermt het hout niet tegen weersinvloeden (zon en regen) en werking. Na circa 2-3 maanden (zodra de volledige werking uit het hout is) is ons advies om als nog de garage te behandelen / af te lakken. Wie kiest voor groen impregneren behandelt het hout doorgaans met transparante beits.

2. Coaten - Exterieur - Via de extra opties kunt u kiezen voor Coaten Exterieur. Hiermee wordt de garage voorzien (in de door u gewenste kleur) van een 2-laagse behandeling van de buitenzijde van de wanden. De ramen en deuren worden wel 2-zijdig behandeld. Let op! De dakbalken en dakplanken van de garage worden niet gecoat.

Let op! Besteld u deze garage met de optie exterieur gecoat, dan kan deze niet zomaar gespiegeld worden opgebouwd. U dient dit vooraf apart via het opmerkingenveld tijdens het bestelproces aan te geven.

3. Coaten - Compleet - Via de extra opties kunt u er ook voor kiezen om de garage compleet te coaten. De garage wordt dan voorzien (in de door u gewenste kleur) van een 2-laagse behandeling van de wanden zowel aan de binnen- als buitenzijde, de dakplanken/-delen 1-zijdig en de deuren en ramen 2-zijdig.

Coaten Wandlaag Basiskleur & Accentkleur

U kunt kiezen uit maar liefst 8 standaard dekkende kleuren voor het coaten (zowel exterieurs als compleet) waaronder donkergrijs, zwart, lichtgrijs, groen, zweeds rood of blauw. Daarnaast kunt u nog kiezen voor transparant grenen. Via de extra optie Coaten Wandlaag Basiskleur kunt u de wandlaag (Exterieur of Compleet) laten coaten in de door u gewenste kleur.

Naast een basis kleur voor de wandlaag, kunt u ook zonder meerprijs kiezen voor het laten coaten van een accentkleur voor de ramen, deuren en gevellijsten (optie Coaten Accentkleur). De kleuren waaruit u kunt kiezen zijn wit, creme wit, donkergrijs, lichtgrijs, zwart of transparant grenen.

Let op! Voor de optie Coaten Accentkleur geldt dat u deze optie enkel kunt kiezen in combinatie met de optie Coaten Wandlaag Basiskleur. Het enkel laten coaten van de accentkleur is dus niet mogelijk! Kiest u enkel voor de optie Coaten Wandlaag Basiskleur, dan ontvangt u de gehele garage in de door u gekozen basiskleur.

Het laten coaten van de garage kost circa 6-8 weken extra levertijd. Door uw garage 3755M van Interflex gecoat te bestellen haalt u een kant & klare garage in huis met een finish laag, klaar voor montage en gebruik. De garage heeft door de coating een bescherming van circa 2 tot 3 jaar.

Fundering

U monteerd deze Interflex Garage 3755M snel en eenvoudig. Zorg voor een 100% waterpas ondervloer (funderingsbalken met afwateringsprofiel voor een langere levensduur) en monteer alles zuiver haaks. Ons advies is om de garage voor het monteren te behandelen. Kijk bij de extra opties voor het meebestellen van de funderingsbalken. Plaats deze vervolgens op een waterpas ondervloer van betontegels of een gestorte betonvloer.

Let op! Kie