Logo Gadero
service

Blokhut W4x4+3A Interflex 900 x 440 x 325 cm Wanddikte 50 mm

Productnummer
IFW4x4+3A
Ook geïmpregneerd en gecoat te bestellen (extra optie)
Wanddikte 50 mm
blokhut_w4x43z_interflex_onbehandeld
blokhut_w4x33a_interflex_gecoat_sfeer_2
blokhut_w4x4_3a_interflex
blokhut_w4x43z_interflex_behandeld
afmetingen_w4x43a_interflex
Per stuk,vanaf

7.821,95

incl. BTW

Op voorraad
2 tot 3 weken
Details
Diepte
440 cm
Breedte
900 cm
Hoogte
325 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux
Funderingsbalken met afwatering
7.821,95incl. BTW
2 tot 3 weken
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Wanddikte 50 mm

  • Luxe 3-delig draai-kiep raam

  • Luxe 4-delige paneeldeurconstructie (2 delen vast)

  • Onbehandeld (behandelen sterk aanbevolen)

Specificaties

Gewicht
3300 kg
Wanddikte
50 mm
Materiaal
Hout
Houtsoort
Scandinavisch vuren
Kleur
Blank
Breedte
900 cm
Diepte
440 cm
Hoogte
325 cm

Blokhut W4x4+3A Interflex 900 x 440 x 325 cm Wanddikte 50 mm

Blokhut W4x4+3A is het grootste model wolfskap tuinhuis met veranda combinatie van Interflex. Met een unieke combinatie van een berging, veranda en extra aanbouw en een totale breedte van maar liefst 900 cm en diepte van 440 cm biedt Blokhut W4x4+3A tal van mogelijkheden. Dankzij de fraaie wolfkap dak, luxe 4-delige paneeldeurconstructie (2 delen vast) en een 3-delig draai/kiep raam (voorzien van isolatieglas) heeft deze zeer complete blokhut een modern uiterlijk.

Deze W4x4+3A blokhut met wolfskap dak bestaat uit een robuuste wanddikte van 50 mm en is uitgevoerd met modern hekwerk aan de voorkant van de veranda. De royale basis berging van 400 x 400 cm biedt volop ruimte voor het stallen van o.a. meubelen. Deze luxe wolfskap blokhut is dan ook uitermate geschikt als verlengstuk van uw tuin en biedt met zijn royale overkapping met achterwand van ca. 4 x 3 meter een beschutte plek waar u tot in de late uurtjes van het buitenleven kunt genieten. Naast de royale berging en veranda beschikt Blokhut W4x4+3A over een extra aparte berging van 1.5 x 4 meter aan de achterkant, waardoor u extra bergruimte heeft voor het stallen van bijvoorbeeld fietsen of tuingereedschap.

De veranda-opening en het draai-kiepraam kunnen zowel aan de linker- als rechterzijde worden geplaatst. Zo kan deze wolfskap blokhut W4x4+3A gespiegeld worden opgebouwd (met uitzondering van de draairichting van de deuren).

Let op! Wanneer u deze blokhut besteld met optie exterieur gecoat (meerprijs), kan deze niet zomaar gespiegeld worden opgebouwd. U dient dit dan vooraf apart via het opmerkingenveld tijdens het bestelproces aan te gegeven.

Blokhut W4x4+3A Interflex - wanddikte 50 mm en Isolatie glas

Blokhut / Wolfskap W4x4+3A van Interflex is gemaakt van hoogwaardig Noord-Europees vuren met een wanddikte van 50 mm. Dit luxe model met wolfskap dak, veranda is uitgevoerd met een 4-delige paneeldeurconstructie, waarvan 2 vast. Aan de zijkant van de berging bevindt zich een 3-delig draai-kiep raam. De extra aanbouw / berging is via een aparte enkel deur met klein raam te bereiken en bevindt zich aan de zijkant van de blokhut. Zowel de deuren als 3-delig raam zijn voorzien van isolatieglas.

Type/Model W4x4+3A
Houtsoort Noord-Europees vuren kwaliteitshout
Wanddikte 50 mm
Buitenmaatwand 870 x 410 cm
Totale buitenmaat (incl. oren) 900 x 440 cm
Veranda (Diepte) 300 cm
Zijwand (Hoogte) 221 cm
Nokhoogte 325 cm
Oppervlakte 35,7 m2
Soort dak Wolfskap
Glas Isolatieglas

Dak(bedekking)

Blokhut W4x4+3A van Interflex wordt zonder dakbedekking. Via de extra opties heeft u de mogelijkheid voor het meebestellen van Dakshingles Recht in diverse andere kleuren of in de variant Beverstaart in de kleuren zwart/grijs, groen en rood. Asfaltnagels (t.a.v. monteren dakshingles) en dakplankspijkers (voor montage dakbeschot) worden standaard meegeleverd.

Wilt u het dak van de Interflex W4x4+3A blokhut nog luxer en duurzamer afwerken? Dan kunt u kiezen voor lichtgewicht Onduvilla Dakpanplaten in diverse kleuren. Deze dakpanelementen worden als complete set geleverd en hebben een fraai natuurlijk uiterlijk van een echte dakpan dankzij de 3-tonen kleur. De standaard Onduvilla Dakpanplaten zijn verkrijgbaar in rood gevlamd, groen gevlamd en zwart. Bekijk de extra opties voor de mogelijkheden voor het meebestellen van de Onduvilla Dakpanplaten.

Verduurzamen: impregneren of gecoat

Deze Interflex W4x4+3A blokhut wordt standaard onbehandeld geleverd. Tegen een meerprijs bieden we een houtbehandeling en diverse opties voor coating aan in verschillende kleuren (2-laags).

U heeft voor de behandeling van deze Interflex W4x4+3A blokhut 3 opties:

1. Dompel Geïmpregneerd (groen) - Door ons uw blokhut laten impregneren (aanbevolen) zorgt niet voor een langere levertijd (standaard ca. 4-6 weken). Tijdens het hoogseizoen kan dit in sommige gevallen iets oplopen. De blokhut wordt dan standaard (Dompel) geïmpregneerd in de kleur groen geleverd. Door Blokhut W4x4+3A van Interflex geïmpregneerd te bestellen beschermt u het hout tegen schimmels, insecten en (blauw)hout. Kijk bij de extra opties voor het bestellen van Interflex W4x4+3A blokhut in (Dompel) geïmpregneerd groen.

Let op! Het impregneren van de blokhut beschermt het hout niet tegen weersinvloeden (zon en regen) en werking. Na circa 2-3 maanden (zodra volledige werking uit uw blokhut is) alsnog behandelen / aflakken is ons advies. Wie kiest voor groen impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante beits.

2. COATEN - Exterieur - Via de extra opties kunt u kiezen voor Coaten Exterieur. Hiermee wordt de blokhut voorzien (in de door u gewenste kleur) van een 2-laagse behandeling van de buitenzijde van de wanden. De ramen en deuren worden wel 2-zijdig behandeld. Let op! De dakbalken en dakplanken van de blokhut worden niet gecoat. Bij deze blokhut met zijluifel worden tevens de zichtbare wanden onder de luifel gecoat.

Let op! Wanneer u deze blokhut besteld met optie exterieur gecoat (zie hierboven), kan deze niet zomaar gespiegeld worden opgebouwd. U dient dit dan vooraf apart via het opmerkingenveld tijdens het bestelproces aan te gegeven.

3. COATEN - Compleet - Via de extra opties kunt u kiezen voor Coaten Compleet. Hiermee wordt de blokhut voorzien (in de door u gewenste kleur) van een 2-laagse behandeling van de wanden binnen en buitenzijde, de dakplanken/-delen 1-zijdig en de deuren en ramen 2-zijdig.

Coaten Wandlaag Basiskleur & Accentkleur

Voor het coaten (voor zowel exterieur als compleet) van de wanden kunt u kiezen uit maar liefst 8 standaard dekkende kleuren waaronder donkergrijs, zwart, lichtgrijs groen, Zweeds rood of blauw. Daarnaast kunt u nog kiezen voor transparant grenen. Via de optie Coaten Wandlaag Basiskleur kunt u de wandlaag (Exterieur of Compleet) laten coaten in de door u gewenste kleur.

Naast een basis kleur voor de wandlaag (Coaten Wandlaag Basiskleur), kunt u ook zonder meerprijs kiezen voor het laten coaten van een accentkleur voor de deuren, palen, schoren, hekwerk en gevellijsten (optie Coaten Accentkleur). Voor het laten coaten voor de deuren, palen, schoren, hekwerk en gevellijsten kunt u kiezen uit de kleuren wit, crème wit, donkergrijs, lichtgrijs, zwart of transparant grenen.

Let op! Voor de optie Coaten Accentkleur geldt dat u deze optie enkel kunt kiezen in combinatie met de optie: Coaten Wandlaag Basiskleur (meerprijs). Het enkel laten coaten van een accentkleur is niet mogelijk! Kiest u enkel voor de optie Coaten Wandlaag Basiskleur, dan ontvangt de gehele blokhut in de door u gekozen basiskleur.

Het laten coaten kost ca. 6 - 8 weken extra levertijd. Door uw blokhut W4x4+3A van Interflex gecoat te bestellen haalt u een kant & klare blokhut in huis met een finish laag, klaar voor montage en gebruik. De blokhut heeft door de coating een bescherming voor circa 2 tot 3 jaar.

Houten Vloer

Deze blokhut wordt standaard geleverd exclusief vloer voor de berging. Via de extra opties heeft u de mogelijkheid om een houten vloer/fundamentpakket mee te bestellen (meerprijs). U heeft daarbij de keuze uit een onbehandelde vloer of geïmpregneerde. Het pakket bestaat uit vloerplanken met een dikte van 26mm, geïmpregneerde fundamentbalken en afwerklijsten.

Fundering

Deze Interflex W4x3+3A blokhut is eenvoudig en snel te monteren. Zorg voor een 100% waterpas ondervloer (van funderingsbalken met afwateringsprofiel voor een langere levensduur) en monteer alles zuiver haaks. Wij adviseren om het tuinhuis voor het monteren te behandelen. Kijk bij de extra opties wanneer u funderingsbalken wilt meebestellen (sterk aanbevolen). Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een . Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan.