Logo Gadero
inspiratieservice

Wovar dakpanplaat Schroeven Verzinkt Zeskantkop in 6 maten

Productnummer
WV66163
Dakpanplaat Schroeven Verzinkt Zeskantkop 6.3 mm dik
model_dakpanplaat_schroeven_verzinkt
Per stuk,vanaf

0,19

incl. BTW

6 varianten op voorraad
48 uur
Details
Lengte
25 mm
Kies afmetingen
Binnen 48 uur
808 stuks
0,19
Binnen 48 uur
1222 stuks
0,21
Binnen 48 uur
739 stuks
0,29
Binnen 48 uur
208 stuks
0,39
Binnen 48 uur
1725 stuks
0,34
Binnen 48 uur
1219 stuks
0,27
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Voorboren overbodig

  • Hoogwaardige waterdichtheidsring

  • Wovar kwaliteit voor een lage prijs!

Wovar dakpanplaat Schroeven Verzinkt Zeskantkop in 6 maten

U wilt voor het maken van een dak of overkapping metalen dakpanplaten monteren? Gebruik dan onze Wovar dakpanplaat schroeven. Deze dakpanplaat schroeven beschikken over een hoogwaardige epdm ring zodat lekkage wordt voorkomen. De dakpanplaat schroeven beschikken over een zeskantige kop. Deze grijs verzinkte kop moet worden aangedraaid met een 10 mm ringsleutel, steeksleutel of dopsleutel. Dankzij de zeskantige kop heeft u veel grip op de dakpanplaat schroeven.

De dakpanplaat schroeven zijn geschikt voor het monteren van metalen dakplaten en stalen golfplaten. Het materiaal van de dakpanplaat schroeven is hard verzinkt staal. Hierdoor bent u verzekerd van een krachtige montage van uw stalen golfplaten en dakpanplaten. Deze verzinkte golfplaat schroeven zijn voorzien van een handige boorpunt. Dit maakt voorboren overbodig.

De dakpanplaat schroeven worden per stuk geleverd. Voor de montage van dakpanplaten en stalen golfplaten bent u circa 8 dakpanplaat schroeven nodig per M2.

Naast deze dakpanplaat schroeven met grijze kop levert Gadero ook dakpanplaatschroeven met een zwarte kop. Deze zorgen voor een mooiere afwerking voor zwarte dakpanplaten.

Bestel deze dakpanplaat schroeven bij uw houthandel Gadero in verschillende maten. Gadero levert golfplaat schroeven verzinkt in 6 verschillende maten. De dikte van deze golfplaat schroeven is 6.3 en de lengtes variëren van 25 tot 75 mm.