Logo Gadero
inspiratieservice

Easybox Sus Reverso 24V Suslight - Uitbreidingspakket

Productnummer
SL270151
Uitbreidingsset t.a.v. Easybox Sus Reverso 24V Suslight - Plug&Play LED Verlichting set voor overkapping
suslight_easybox_sus_reverso_uitbreidingsset
sus_reverso_suslight_24v_sfeer_wandlamp
t_connector_2
stroomkabel_suslight_1
Per stuk

146,75

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 5 dagen
Details
Diepte
5,4 cm
Breedte
10 cm
Hoogte
13,6 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Reactie binnen 2 uur

Plus- en minpunten

  • Ter uitbreiding van Easybox Sus Reverso 24V Suslight - Plug&Play LED Verlichting set voor overkapping

  • Inclusief 1 x Sus Reverso Wandlamp 24V Suslight

  • Inclusief benodigde kabels (T-Connector + Stroomkabel 2 Meter)

Specificaties

Materiaal
Aluminium
Kleur
Zwart
Breedte
10 cm
Diepte
5,4 cm
Hoogte
13,6 cm

Easybox Sus Reverso 24V Suslight - Uitbreidingspakket

Wilt u de Easybox Sus Reverso 24V van Suslight uitbreiden met 1 of meerdere Sus Reverso 24V wandlampen? Deze uitbreidingsset bevat 1 stuks Sus Reverso 24V wandlamp van Suslight, een T-connector en een stroomkabel van 2 meter. Met dit pakket breidt u dus eenvoudig het basispakket Easybox Sus Reverso 24V uit met 1 extra wandlamp. Met de meegeleverde T-connector en een stroomkabel van 2 meter installeert u snel eenvoudig de extra wandlamp aan in het lichtcircuit, zodat u niet 2 maar 3 wandlampen Sus Reverso in uw overkapping plaatst.

Het basisakket Easybox Sus Reverso 24V van Suslight altijd standaard 2 stuks Sus Reverso 24V wandlampen, inclusief alle toebehoren om deze te installeren in uw overkapping. Uw overkapping voorzien van 3, 4 of 5 Sus Reverso 24V wandlampen? Bestel eenvoudig per extra te plaatsen wandlamp deze uitbreidingsset.

Inhoud Easybox Sus Reverso 24V Suslight Uitbreidingsset:

  • 1 x Sus Reverso - LED Wandlamp 24V Suslight

  • 1 x T-Connector

  • 1 x Stroomkabel 2 Meter

Sus Reverso - LED Wandlamp 24V Suslight

De Sus Reverso is een rechthoekig vormgegeven moderne LED Wandlamp van Suslight wat beschikt over een zwart gepoedercoate aluminium behuizing. Deze moderne 24 Volts zwarte LED wandlamp is 10 cm breed, 13,6 cm hoog en slechts 5,4 cm diep. Deze waterdichte LED Wandlamp beschikt over een IP Rating van IP65 en monteert u dus zonder problemen buiten als sfeerlicht in uw overkapping. Door zijn modern en smal ontwerp is deze zwarte LED wandlamp voor buiten perfect te plaatsen als sfeerverlichting in een overkapping.

Deze moderne zwarte LED wandlamp voor buiten beschikt over 9 stuks energiezuinige Samsung LM281B LED lampjes aan zowel de boven- als de onderkant, waardoor het warme sfeervolle licht zowel zowel naar boven als naar beneden schijnt. De CRI waarde ligt boven de 85, wat betekent dat de wandlamp de omgeving heel natuurgetrouw weergeeft. Deze krachtige Up en Down LED wandlamp zorgt voor een unieke lichtbeeld en ruimtelijk gevoel. De buiten wandlamp is zo ontworpen dat de lichtbron niet direct in het zicht zit waardoor u niet verblind wordt. De straalhoek van deze moderne LED wandarmatuur bedraagt 2 x 100°.

Aansluiten Sus Reverso Wandlampen Suslight

De Sus Reverso van Suslight is zo ontworpen dat deze heel snel en eenvoudig is te monteren en te installeren. Op de meegeleverde 36 Watt Transformator sluit u eenvoudig de eerste stroomkabel van 5 meter aan. Middels de T-connector sluit u de eerste wandlamp aan en lust u de kabel van 2 meter door voor het aansluiten van de tweede wandlamp. Voor elke extra aan te sluiten wandlamp plaatst u telkens een T-connector en 1 stuks stroomkabel van 2 meter.

Gadero is uw specialist in tuinverlichting en levert LED wandlampen van Suslight met 5 jaar fabrieksgarantie. Bestel uw LED wandlampen voor 12.00 uur en wij bezorgen binnen 48 uur overal in Nederland en België. Bekijk ook een voorbeeld van een installatieschema waarin de essentie van het unieke 24V Kabelsysteem van Suslight geïllustreerd wordt.