Logo Gadero
inspiratieservice

Easybox Sus Square Black 24V Suslight - Uitbreidingspakket

Productnummer
SL270153
Uitbreidingsset t.a.v. Easybox Sus Square Black 24V Suslight - Plug&Play LED Verlichting set voor overkapping
suslight_easybox_sus_square_black_pakket_uitbreiding_1
led_wandlamp_sus_square_zwart_230_volt_2
suslight_easybox_sus_square_black_box_1
t_connector_1_2
stroomkabel_suslight_3
Per stuk

153,75

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 5 dagen
Details
Diepte
12,5 cm
Breedte
11 cm
Hoogte
9 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Ter uitbreiding van Easybox Sus Reverso 24V Suslight - Plug&Play LED Verlichting set voor overkapping

  • Inclusief 1 x Sus Reverso Wandlamp 24V Suslight

  • Inclusief benodigde kabels (T-Connector + Stroomkabel 2 Meter)

Specificaties

Materiaal
Aluminium
Kleur
Zwart
Breedte
11 cm
Diepte
12,5 cm
Hoogte
9 cm

Easybox Sus Square Black 24V Suslight - Uitbreidingspakket

Wilt u de Easybox Sus Square Black 24V van Suslight uitbreiden met 1 of meerdere Sus Square Black 24V wandlampen? Deze uitbreidingsset bevat 1 stuks Square Black 24V wandlamp van Suslight, een T-connector en een stroomkabel van 2 meter. Met dit pakket breidt u dus eenvoudig het basispakket Easybox Sus Square Black 24V uit met 1 extra wandlamp. Met de meegeleverde T-connector en een stroomkabel van 2 meter installeert u snel eenvoudig de extra wandlamp aan in het lichtcircuit, zodat u niet 2 maar 3 wandlampen Sus Reverso in uw overkapping plaatst.

Het basisakket Easybox Sus Square Black 24V van Suslight altijd standaard 2 stuks Sus Square Black 24V wandlampen, inclusief alle toebehoren om deze te installeren in uw overkapping. Uw overkapping voorzien van 3, 4 of 5 Sus Square Black 24V wandlampen? Bestel eenvoudig per extra te plaatsen wandlamp deze uitbreidingsset.

Inhoud Easybox Sus Reverso 24V Suslight Uitbreidingsset:

  • 1 x Sus Square Black - LED Wandlamp 24V Suslight

  • 1 x T-Connector

  • 1 x Stroomkabel 2 Meter

Sus Square Black - LED Wandlamp 24V Suslight

De Sus Square Black is een hoogwaardige 24 Volt LED Wandlamp van Suslight wat beschikt over een modern en strak design met een zwart gepoedercoate aluminium behuizing. Deze moderne zwarte LED wandlamp is 11 cm breed, 12,5 cm diep en 9 cm hoog. Deze waterdichte LED Wandlamp beschikt over een IP waarde van IP65 en monteert u dus zonder problemen buiten aan een gevel van een huis, schutting of aan de binnenkant van een overkapping of buitenkamer. Deze moderne zwarte LED wandlamp voor buiten beschikt over 12 stuks energiezuinige Samsung LED lampjes aan zowel de boven- als de onderkant, waardoor het warme sfeervolle licht zowel zowel naar boven als naar beneden schijnt. Deze Up en Down LED wandlamp zorgt daardoor voor een unieke lichtbeeld en ruimtelijk gevoel. De buiten wandlamp is zo ontworpen dat de lichtbron niet direct in het zicht zit waardoor u niet verblind wordt. De straalhoek van deze moderne LED wandarmatuur bedraagt 2 x 120°. Door 2 verstelbare plaatjes / reflectoren die zijn verwerkt in de wandlamp zijn de straalhoeken onderling zelf nog naar wens aan te passen. LED Wandlamp

Deze Sus Square Black beschikt over 24 stuks Samsung LED lampjes wat zorgt voor warm sfeervol licht (2700K - 2850K, CRI >85). Door het lage stroomverbruik van slechts 3,5 Watt is deze LED Wandlamp ook energiezuinig (Energielabel A++). Deze energie efficiënte LED wandlamp heeft lichtbereik van 2 x 3 meter ( 446 lumen). De Sus Square Black heeft een IP waarde van IP65, wat inhoudt dat de wandlamp voor buiten goed bestand is tegen allerhande weersinvloeden.

Aansluiten Sus Square Black Wandlampen Suslight

De Sus Square Black van Suslight is zo ontworpen dat deze heel snel en eenvoudig is te monteren en te installeren. Op de meegeleverde 36 Watt Transformator sluit u eenvoudig de eerste stroomkabel van 5 meter aan. Middels de T-connector sluit u de eerste wandlamp aan en lust u de kabel van 2 meter door voor het aansluiten van de tweede wandlamp. Voor elke extra aan te sluiten wandlamp plaatst u telkens een T-connector en 1 stuks stroomkabel van 2 meter.

Gadero is uw specialist in tuinverlichting en levert LED wandlampen van Suslight met 5 jaar fabrieksgarantie. Bestel uw LED wandlampen voor 12.00 uur en wij bezorgen binnen 48 uur overal in Nederland en België. Bekijk ook een voorbeeld van een installatieschema waarin de essentie van het unieke 24V Kabelsysteem van Suslight geïllustreerd wordt.