Logo Gadero
service

Gebakken waaltjes Antraciet getrommeld 5x20x6cm - Gardenlux

Productnummer
GL00180
Getrommelde waaltjes voor een nostalgisch gevoel
hollandse_streken_waalformaat_5x20x6cm_betuwe_zwart
hollandse_streken_waalformaat_5x20x6cm_betuwe_zwart_2
hollandse_streken_waalformaat_5x20x6cm_betuwe_zwart_3
Per m2

74,-

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 2 weken
Details
Lengte
20 cm
Breedte
5 cm

Aantal m2 / stuks

Je krijgt 1 stuks á € 0,74

  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Op werkdagen direct antwoord tussen 9:00 uur en 17:00.

Plus- en minpunten

  • Vorstbestendig

  • Authentieke look

  • Zeer kleurvast

  • Geschikt voor oprit

  • Gevoelig voor onkruid

Specificaties

Gewicht
1,2 kg
Materiaal
Beton
Kleur
Antraciet Zwart
Lengte
20 cm
Breedte
5 cm
Dikte
6 cm
Benodigde per m2
100

Gebakken waaltjes Antraciet getrommeld 5x20x6cm - Gardenlux

Zoekt u duurzame klinkers voor uw oprit met een authentieke uitstraling? Deze gebakken 5x20x6cm waaltjes Antraciet getrommeld van A - merk Gardenlux zijn precies wat u zoekt! Deze fraaie opritstenen zijn na productie getrommeld. Hierdoor geven ze een verouderde indruk aan de ruimte rondom uw huis. De Antraciet zwarte kleurnuance van deze klinkers zorgen ervoor dat uw oprit een zeer moderne uitstraling heeft. De donkere kleur van de stenen is goed te combineren met licht gekleurde tuinaccessoires, deze kleurnuances steken mooi tegen elkaar af. Met deze 5x20x6cm waaltjes geeft u uw oprit of terras een unieke sfeer.

Deze fraaie klinkers zijn door de dikte van 6 cm uitstekend geschikt voor uw oprit. U kunt deze oprit stenen zonder problemen zwaar belasten. Natuurlijk kunt u deze antraciet gekleurde klinkers / waaltjes ook verwerken in uw terras of looppad. Het is dus echt multifunctionele bestrating. Gebakken klinkers worden gebakken bij een temperatuur van ongeveer 1100°C. Omdat er tijdens het productieproces gebruik is gemaakt van natuurlijke grondstoffen blijcen deze gebakken stenen lange tijd kleurvast. De antraciet zwarte klinkers in het formaat 5x20x6 cm zijn van ontzettend hoge kwaliteit, maar na verloop van tijd(aantal jaren) is het mogelijk dat de stenen ietwat verkleuren. Dit is een eigenschap die bij beton hoort. Zoekt u bestrating die niet kan verkleuren, raden wij aan om te kiezen voor GeoProArte of keramiek.

Iets anders?

Wilt u nog even verder kijken? Wij bieden een enorm assortiment aan. Hier vindt u gegarandeerd de perfecte steen voor de ruimte rondom uw huis!

Snel geleverd bij u thuis

Bestel nu uw gebakken waaltjes van Gardenlux bij Gadero en u ontvangt ze binnen maximaal 7 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland en België gewoon bij de klant thuis.