Wovar Hamerboor SDS-plus Premium met 4 snijkanten 16 x 210 mm

Productnummer: WV66327-210-16   |   Geschikt voor alle steen- en betonsoorten   |  

€ 12,25 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Wovar Hamerboor SDS-plus Premium met 4 snijkanten 16 x 210 mm

  • Geschikt voor alle soorten steen en beton
  • SDS-plus aansluiting
  • PGM-keurmerk
  • Geoptimaliseerd voor snelheid

Wovar Hamerboor SDS-plus Premium met 4 snijkanten 16 x 210 mm

Met de hamerboor 16 x 210 mm Premium met SDS-plus aansluiting kunt u boren in alle steen- en betonsoorten. Deze hamerboren Premium zijn gemaakt van een hoge kwaliteit metaal en een carbide kop met extra hoge kwaliteit. Hierdoor heeft u zeer lang plezier van uw Premium hamerboor. Daarnaast beschikken de hamerboren premium over een PGM-keurmerk. Met het PGM-keurmerk worden de hoogste voorwaarden omtrent de betrouwbaarheid van een boorgat-plug verbinding gewaarborgd. Het diameterbereik van het boorgat wordt hiermee gegarandeerd. 

SDS-plus aansluiting

De SDS-plus aansluiting zorgt er voor dat de hamerboor niet los gaat tijdens het boren. Deze SDS-plus aansluiting bevat 2 extra gleuven aan de zijkant waardoor u de hamerboor eenvoudig in de boorkop kunt plaatsen. De SDS-plus aansluiting maakt de hamerboren geschikt voor gewapend beton en beton met kiezels. Daarnaast bevatten de hamerboren premium een rechte H-spiraal. Deze H-spiraal voert het boormeel af en zorgt er voor dat de boorgaten schoon blijven. De 4 snijkanten zorgen voor perfect ronde gaten en extra slijtvastheid.

Verkrijgbare maten

Deze hamerboor SDS-plus Premium is verkrijgbaar met 4 snijkanten, maar ook met 2 snijkanten. De hamerboren met 4 snijkanten zijn verkrijgbaar in diktes van 6 mm tot 20 mm met bijbehorende lengtematen van 110, 116, 210 en 260 mm. De hamerboren met 2 snijkanten zijn leverbaar in diktes van 4 tot 16 mm. De bijbehorende lengtes zijn 110 mm en 116 mm.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Wovar-Hamerboor Wovar Hamerboor SDS-plus Premium met 4 snijkanten 16 x 210 mm   |   Geschikt voor alle steen- en betonsoorten   |   Op voorraad
€ 12,25 Per stuk incl. BTW