Logo Gadero
service

Houthandel Gorinchem

Bent u op zoek naar tuinhout in Gorinchem? Bestel al uw benodigdheden online en wij leveren het tot aan uw deur, van Laag Dalem, Haarwijk, Gildenwijk, Benedenstad tot aan het centrum. Wij rijden wekelijk naar Gorinchem om mooie pakketten hout af te leveren. Gadero is marktleider in hout en biedt het grootste assortiment schuttingvlondersrabatdelenbeschoeiing en tuinhekken. Daarnaast vindt u bij ons ook overkappingen, blokhutten en zelfs sierbestrating! En dat met de beste service die u maar kunt wensen.

Thuisbezorgd in Gorinchem

Iedere week rijden wij met een grote vrachtwagen naar Gorinchem en omstreken. Hieronder vindt u de leverdag checker om te zien wanneer we bij u in Zuid-Holland leveren. Naast onze vaste leverdagen heeft Gadero ook een 48-uurs assortiment. Deze populaire producten worden binnen twee werkdagen bezorgd. Sierbestrating heeft geen vaste bezorgdag maar wordt altijd binnen 5 dagen geleverd.  Bekijk informatie over leveren van tuinhout en sierbestrating onze speciale bezorgpagina.

hardhouten vlonderplanken loods

Professionele montage in Gorinchem

Wilt u uw vlonder laten maken of door een echte vakman een schutting laten plaatsen? Wij hebben jarenlange relaties met montagebedrijven zoals hoveniers, timmermannen en klussenbedrijven. Voor de zakelijke markt bieden wij 5% korting. Maak een account aan om hiervan te profiteren!

Heeft u vragen over bezorgen van tuinhout in Gorinchem of andere suggesties voor onze Houthandel Gadero? Bel 050 230.61.51 of vul onderstaand contactformulier in!