Hydroblob Infiltratieput Zwart 25 x 25 x 35 cm met verzinkt rooster

Productnummer: HB900435 Donker gekleurde afvoerput met metalen rooster waarbij rioolaansluiting niet nodig is

€ 124,95 per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Hydroblob Infiltratieput Zwart 25 x 25 x 35 cm met verzinkt rooster

  • 100 % milieuvriendelijk
  • Geen leidingwerk nodig
  • Direct klaar voor gebruik
  • Levenslange werking

Hydroblob Infiltratieput Zwart 25 x 25 x 35 cm met verzinkt rooster

Deze Hydroblob Infiltratieput 25 x 25 x 35 cm met verzinkt rooster in de trendy kleur zwart kan gebruikt worden als een traditonele afvoerput. Het voordeel van deze Hydroblob put is dat u geen leidingen hoeft aan te leggen en er geen rioolaansluiting nodig is. De put bestaat uit een infiltratieblok dat water absorbeert en het rechtstreeks afstaat aan de grond. Bovenop dit infiltratieblok is een rooster geplaatst die voor een fijne afwerking aan het oppervlak zorgt.

Het infiltratieblok is 20 x 20 x 33 cm is gemaakt van 100 % steenwol met membraam van filterdoek. Dit blok kan 15 liter water absorberen wat neerkomt op 94% van het volume van de put. Dit water wordt vervolgens geleidelijk afgestaan aan de grond. Het rooster van de put is 25 x 25 x 10 centimeter en valt precies over het infiltratieblok heen. Dit rooster is gemaakt van verzinkt metaal. In totaal heeft de put een draagkracht van 2000 kg per m2. Hydroblob drainage producten kopen en bestellen kan tegen lage prijzen en het wordt binnen enkele dagen thuisbezorgd.

Dit product is ideaal om onder een kraan te plaatsen zonder dat er leidingwerk nodig is. Ook kan de put in het midden van uw terras worden geplaatst. In dit laatste geval moeten er meerdere Hydroblob blokken omheen geplaatst worden. Kijk hiervoor naar de diverse Hydroblob producten op onze website. Wilt u meer weten over het aanleggen van Hydroblokken ? Klik dan op dit handige filmpje.

Voor de hoeveelheid blokken per grondsoort en per vierkante meter dient u gebruik te maken van onderstaande tabellen:

 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Hydroblob Infiltratieput Zwart 25 x 25 x 35 cm met verzinkt rooster Hydroblob Infiltratieput Zwart 25 x 25 x 35 cm met verzinkt rooster Donker gekleurde afvoerput met metalen rooster waarbij rioolaansluiting niet nodig is Op voorraad
€ 124,95 per stuk incl. BTW