Ultra drain watergoot onder-afvoer met rooster

Productnummer: EX70304   |   Ideaal in de verwerking en de oplossing voor hemelwaterafvoer in uw tuin

Voor- en nadelen van Ultra drain watergoot onder-afvoer met rooster

  • Inclusief aluminium rooster
  • Gratis verzending!

Ultra drain watergoot onder-afvoer met rooster

Met de Ultra drain watergoot onder-afvoer met rooster van Excluton kunt u gemakkelijk een afvoer aanleggen aan de onderkant van de watergoot Ultra. De onder-afvoer is een hulpstuk welke tussen twee watergoten wordt aangebracht met verbindingsstukken om een koppeling naar de hemelwaterafvoer te creëren. De beneden-afvoer is voorzien van een Ø 60mm aansluiting en een aluminium rooster. Vergeet niet om de verbindingsstukken of sluitstukken erbij te bestellen. Deze vindt u bij de verwante producten. De aansluiting van deze benedenafvoer heeft een diameter van 6 cm / 60 mm.

Luxe watergoot serie

In de Ultra Drain serie van Excluton vindt u naast luxe watergoten ook een breden lijn hulpstukken, zoals  indkappen, verloopstukken, verbindingstukken, onder- en zij afvoeren en een hoekstuk van 90 graden. Ook is er een Ultra afvoerput verkrijgbaar met een onder- en zijuitlaat waarvan één gebruikt wordt.

LET OP! Zorg dat u bij het bestellen alleen producten besteld van de Ultra Drain serie. 
Onderdelen van andere afwateringssytemen, zoals ACO, zijn NIET te combineren met Ultra Drain producten. 

Gratis verzending!

DE GEHELE ULTRA DRAIN SERIE WORDT GRATIS BEZORGD! Dit geldt echter alleen voor bestellingen met de Ultra Drain luxe watergoten set van 4 in combinatie met hulpstukken. Bestellingen met alleen hulpstukken worden niet gratis geleverd. 

Bij Gadero bestelt u topkwaliteit hemelwater afvoer producten van Excluton tegen gunstige Thuiswinkel voorwaarden. Bovendien heeft u keuze uit diverse betalingsopties zoals Ideal, Creditcard, Paypal, op rekening vooraf en achteraf betalen via Afterpay. Voeg ook uw betontegels, grind/split, stapelblokken en keramische tegels toe aan uw bestelling om goed voorbereid aan de slag te gaan in uw tuin!

 


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Om de goot schoon te maken, hoe kun je het beste het bovengedeelte eraf halen zonder dat het beschadigd raakt V.g Frans Koning

U kunt het rooster er gewoon aftrekken. Dit zit vast met een kliksysteem. 

Wat is de lengte van onderafvoer ultra? Welk rooster moet hierbij besteld worden? Begrijp ik goed dat watergoot ultra set: 4x 1meter is?

U kunt gewoon de watergoot ultra set van 1 meter lengte gebruiken.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
ultra drain onder afvoer Ultra drain watergoot onder-afvoer met rooster   |   Ideaal in de verwerking en de oplossing voor hemelwaterafvoer in uw tuin Op voorraad
€ 21,95 Per stuk incl. BTW