Ultra drain watergoot onder-afvoer met rooster

Productnummer: EX70304 Ideaal in de verwerking en de oplossing voor hemelwaterafvoer in uw tuin

€ 19,95 per stuk
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Ultra drain watergoot onder-afvoer met rooster

  • Inclusief aluminium rooster

Ultra drain watergoot onder-afvoer met rooster

Met de Ultra drain watergoot onder-afvoer met rooster kunt u gemakkelijk een afvoer aanleggen aan de onderkant van de watergoot Ultra. De onder-afvoer is een hulpstuk welke tussen twee watergoten wordt aangebracht met verbindingsstukken om een koppeling naar de hemelwaterafvoer te creëren. De beneden-afvoer is voorzien van een Ø 60mm aansluiting en een aluminium rooster. Vergeet niet om de verbindingsstukken of sluitstukken erbij te bestellen. Deze vindt u bij de verwante producten. De aansluiting van deze benedenafvoer heeft een diameter van 6 cm / 60 mm.

De ultra serie bestaat uit een breed assortiment met onder andere veel hulpstukken zoals eindkappen, verloopstukken, verbindingstukken, onder- en zij afvoeren en een hoekstuk van 90 graden. Ook is er een Ultra afvoerput verkrijgbaar met een onder- en zijuitlaat waarvan één gebruikt wordt.

DE GEHELE ULTRA DRAIN SERIE WORDT GRATIS BEZORGD! Dit geldt echter niet voor het los bestellen van hulpstukken. De gratis bezorging geldt voor de Ultra Drain set van 4 watergoten of voor de set in combinatie met hulpstukken. 

Bij Gadero bestelt u topkwaliteit hemelwater afvoer producten van Excluton tegen gunstige Thuiswinkel voorwaarden. Bovendien heeft u keuze uit diverse betalingsopties zoals Ideal, Creditcard, Paypal, op rekening vooraf en achteraf betalen via Afterpay.

EAN: 8718246044055


Vragen & antwoorden over dit product

Om de goot schoon te maken, hoe kun je het beste het bovengedeelte eraf halen zonder dat het beschadigd raakt V.g Frans Koning

U kunt het rooster er gewoon aftrekken. Dit zit vast met een kliksysteem. 

Wat is de lengte van onderafvoer ultra? Welk rooster moet hierbij besteld worden? Begrijp ik goed dat watergoot ultra set: 4x 1meter is?

U kunt gewoon de watergoot ultra set van 1 meter lengte gebruiken.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
ultra drain onder afvoer Ultra drain watergoot onder-afvoer met aluminium rooster Ideaal in de verwerking en de oplossing voor hemelwaterafvoer in uw tuin Ruim op voorraad
€ 19,95 per stuk incl. btw