In de tuin van Arielle Dannique

In deze aflevering gaat Gerben aan de slag in de tuin van Arielle Dannique. Arielle is al een aantal jaren actief op haar instagram-account @arielledannique waarop ze haar liefde voor fotografie en mode deelt. Sinds kort heeft Arielle ook een nieuwe interesse, namelijk haar nieuwe huis! Alleen ontbrak in haar tuin nog een belangrijk onderdeel, een schutting! Arielle gaf aan dat ze graag een zwarte schutting in de tuin wilt, maar met welk profiel? Uiteindelijk is haar keuze gevallen op de Deens Rabat triple blokprofiel. Benieuwd naar deze schutting? Lees snel verder!

Arielle Danique heeft een schutting van Gadero

Schutting van Deens Rabat Triple Blokprofiel

Arielle heeft gekozen voor de zwarte Deens Rabat Triple Blokprofiel, omdat dit qua stijl goed matchte met de akupanelen in haar woonkamer. Om deze reden zijn de planken verticaal gemonteerd, maar deze kunt u ook horizontaal plaatsen. Het Deens rabat heeft drie strakke banen, waardoor het ook wel triple profiel genoemd wordt. Door deze banen krijgt de schutting een zeer luxe uitstraling. Maak, net als Arielle, uw schutting helemaal af door tuinverlichting toe te voegen.  

Schuttingdeur bekleden

Door de schuttingdeur te bekleden met dezelfde planken als van de rest van de schutting ontstaat er een luxe uitstraling. Om dit te realiseren heeft Gerben gebruikt gemaakt van een ijzerendeur frame. Benieuwd hoe hij dit doet? Bekijk Gadero TV "Luxe deurframe bekleden". 

Materialen en gereedschappen voor schutting Deens Rabat

Materialen

Gereedschap

Alternatieven voor zwart Deens rabat

In deze aflevering gebruikt Gerben de zwarte Deens Rabat Triple Blokprofiel. Dit profiel is in verschillende kleuren en houtsoorten verkrijgbaar. In ons assortiment vindt u onder andere thermisch gemodificeerd Ayous, thermisch gemodificeerd Vuren, Bankirai hardhout, Red Class Wood en Vuren grijs gespoten. Wilt u wel een zwarte schutting, maar met een ander profiel? Bekijk ons assortiment zwart hout.

Mis nooit meer acties, handige klustips, video's en hout en tuin trends van houthandel Gadero

Abonneer Nu op het Youtube kanaal

facebook gadero Ontdek ons op facebook voor speciale acties, Houthandel Gadero achter de schermen en leuke nieuwtjes

Youtube Gadero Hout TV Abonneer je op Gadero TV voor Doe het Zelf klustips, de Houtsoort van de maand, Hout Trends en meer

pinterest tuin inspiratie Volg ons op Pinterest voor inspiratie voor uw terras, schutting, overkapping, binnenvloer, meubels enz

blog gadero Bekijk de mooiste sfeerfoto's van tuinen tot houten vloeren op onze Instagram