Logo Gadero
service
Gadero TV

In de tuin van Arielle Dannique

Joanie
Geschreven doorJoanie
Geplaatst21-09-2022

In deze aflevering gaat Gerben aan de slag in de tuin van Arielle Dannique. Arielle is al een aantal jaren actief op haar instagram-account @arielledannique waarop ze haar liefde voor fotografie en mode deelt. Sinds kort heeft Arielle ook een nieuwe interesse, namelijk haar nieuwe huis! Alleen ontbrak in haar tuin nog een belangrijk onderdeel, een schutting! Arielle gaf aan dat ze graag een zwarte schutting in de tuin wilt, maar met welk profiel? Uiteindelijk is haar keuze gevallen op de Deens Rabat triple blokprofiel. Benieuwd naar deze schutting? Lees snel verder!

In de tuin van Arielle Dannique
play video
Gadero Schutting Arielle Dannique

Schutting van Deens Rabat Triple Blokprofiel

Arielle heeft gekozen voor de zwarte Deens Rabat Triple Blokprofiel, omdat dit qua stijl goed matchte met de akupanelen in haar woonkamer. Om deze reden zijn de planken verticaal gemonteerd, maar deze kunt u ook horizontaal plaatsen. Het Deens rabat heeft drie strakke banen, waardoor het ook wel triple profiel genoemd wordt. Door deze banen krijgt de schutting een zeer luxe uitstraling. Maak, net als Arielle, uw schutting helemaal af door tuinverlichting toe te voegen.  

Gadero schutting Arielle Dannique

Schuttingdeur bekleden

Door de schuttingdeur te bekleden met dezelfde planken als van de rest van de schutting ontstaat er een luxe uitstraling. Om dit te realiseren heeft Gerben gebruikt gemaakt van een ijzerendeur frame. Benieuwd hoe hij dit doet? Bekijk Gadero TV "Luxe deurframe bekleden". 

Schutting deur met deens rabat triple blokprofiel

Materialen en gereedschappen voor schutting Deens Rabat

Materialen

Gereedschap

Schutting zwarte triple blokprofiel