Keramische terrastegel Cera3Line Downtown Grey 90x90x3cm Gardenlux

Productnummer: GL08120   |   Kleur-, kras-, slijt- en maatvast   |   Massief keramiek

€ 87,27 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Keramische terrastegel Cera3Line Downtown Grey 90x90x3cm Gardenlux

  • Massief Italiaans keramiek
  • Kleur-, kras-, slijt- en maatvast
  • Niet poreus, neemt geen vocht en vuil op
  • Grootformaat, dus optisch groter terras
  • Niet voor een oprit

Keramische terrastegel Cera3Line Downtown Grey 90x90x3cm Gardenlux

Bent u van plan om uw terras aan te leggen met keramische tegels? De Keramische Terrastegel Cera3Line Downtown Grey 90x90x3cm van Gardenlux is hiervoor zeer geschikt. Door de mooie, neutrale kleur zijn deze tegels te verwerken in verschillende tuinstijlen en door het grote formaat van 90x90cm lijkt uw tuin optisch groter. Deze massief keramische tegels zijn geproduceerd in Italië en vervaardigd met een 100% Dutch Design. Met de Cera3Line Downtown Grey gaat u voor een tijdloze en luxe uitstraling! Maar naast het fraaie uiterlijk ook zeer praktische voordelen. 

Praktische voordelen van keramische tegels

Keramiek is een materiaal dat een levenlang meegaat en en mooi blijft. Deze tegels zijn namelijk kleur-, kras- en slijtvast. Dit betekent dat de kleuren niet zullen vervagen (zoals vaak relatief snel gebeurd bij betontegels) en niet snel zullen beschadigen. Daarnaast zijn ze ook maatvast, waardoor u altijd een strak terras zult leggen. Keramiek is niet poreus. Vocht en vuil maken dus geen kans op deze tegels. Mocht er na verloop van tijd wel wat groene aanslag te zien zijn, dan maakt u dit heel eenvoudig schoon zonder te schrobben of dure schoonmaakmiddelen. Een zeer onderhoudsvriendelijke tegel dus! Wij raden u wel aan de keramische tegels te leggen op een gestabiliseerd zandbed. Door dit te doen heeft u de minste kans dat de tegels los gaan liggen en beginnen te wiebelen. Dit kan namelijk tot beschadigingen en zelfs breuk leiden. 

Heeft u nog twijfels? 

Bent u er nog niet over uit of de Keramische Terrastegel Cera3Line Downtown Grey 90x90x3cm de geschikte tegels voor u zijn? Neem dan eens een kijkje in ons ruime assortiment Cera3Line tegels van Gardenlux of onze andere keramische tegels. Zoekt u toch een budgetvriendelijke variant. Bij Gadero vindt u ook een breed aanbod beton tegels. Vergeet niet om ook uw extra toebehoren toe te voegen aan uw bestelling, zoals opsluitbanden, zand, waterdoorlatende voegmiddel en eventueel drainage. Bestel vandaag en wij leveren binnen enkele werkdagen bij u aan huis!


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Keramische terrastegel Cera3Line Downtown Grey 90x90x3cm Gardenlux Keramische terrastegel Cera3Line Downtown Grey 90x90x3cm Gardenlux   |   Kleur-, kras-, slijt- en maatvast   |   Massief keramiek
€ 87,27 Per m2 incl. BTW